- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.641
Birazdan cocuklari carsiya goturecem evi yuzunden toplasam eyi olur gelde bi ucundan tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hharbi senin pro yu acinca niye nerelerde oldugun gorunmuyo cokmu acik olduO nasıl ödev kız öyle
Malum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurnaVay anam vay harbi totoyu kaldiracakta yazacakta,, o kadar zor sartlar altinda yaziyorumki benim 3 numara tableti oyle kirletiyoki parmagim ekrana yapisiyo biliyomusun
kızım ben çalışan bir bağyanımm müşteri geldi kalkmak zorunda kaldım ne hemen cırlıyonVay anam vay harbi totoyu kaldiracakta yazacakta,, o kadar zor sartlar altinda yaziyorumki benim 3 numara tableti oyle kirletiyoki parmagim ekrana yapisiyo biliyomusun
hemen fırsat bilMalum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurna
Laf sokmayımı? Akrebim ya hani, hiç acımamhemen fırsat bil
aslanım ben dikkat et üstüne basıp ezmeyeyim seniLaf sokmayımı? Akrebim ya hani, hiç acımam
Sen aslanım dedikçe aklıma fareden korkan fil geliyor niyeyseaslanım ben dikkat et üstüne basıp ezmeyeyim seni
sende akrebim deyince kendini sokup öldüren akrep geliyor nedenseSen aslanım dedikçe aklıma fareden korkan fil geliyor niyeyse
Yok kiz benim kizin gelmeye niyeti yok nberKiz topige nolmus kimse yok listede dusuyo icim acidi, nerdesiniz leeenn .... meryem dogurdumu haberi olan varmi
Suraya bak ya t9la yazarsan boyle olur MEVLID kandiliiiCanlarim nasilsiniz Kızlar yarın sınavım var bugünde mirac kandili lütfen duaaaa edin
Ah bu bayanlar 7 sinde neyse 70 indede o iste napcan, senin kiz cekirdekten yetisiyoYok kiz benim kizin gelmeye niyeti yok nber
Sninde canimSuraya bak ya t9la yazarsan boyle olur MEVLID kandiliii
kiz sen adamin sinir kat sayisini yukseltiyon niyekine, bidaha bana zurna deme zurnanin gazabina ugrarsinMalum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurna
En teknoloji düşkünü ve en oyun kurdu üye seçildim.Ne enleriymis hayirdir bacim