- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.621
nasılsın genç bayansaol teyzesiii
selamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın genç bayansaol teyzesiii
selamm
iyiyim sen nasılsınnasılsın genç bayan
Allah zihin acikligi versin canim evet az kaldi bekliyoruz bakalim ne zaman gelcek
Ne enleriymis hayirdir bacimEn'leri kazandım da geldim. Bütün topiğe aramağan olsun
Sempatik gacııKiz topige nolmus kimse yok listede dusuyo icim acidi, nerdesiniz leeenn .... meryem dogurdumu haberi olan varmi
noruyon haci ozledimSempatik gacıı
Noreyim kazak çorap oruyom sen noruyonnoruyon haci ozledim
Ay bayilcam simdiGorusmeyeli 1 yil oldu ihihihi
Caktirmada biliyorumHarbi giz niye bilmiyom sen baskasin simarmada
espiriyi begenmeyeninkine bak heleNoreyim kazak çorap oruyom sen noruyon
Ay bayilcam simdi
Tepene cikmayacaksam bu sevginin ne anlamı var haaaLan 10 tane yazdim nardesin seviyom dedim diye depeme cikma
En az seninki kadar bayatespiriyi begenmeyeninkine bak hele
Len ben nasil marifetli kariyim, ayni anda sana laf yetistirirken oglanin odevini yaptiriyorum bi taraftanda telde konusuyorum vay anam evi de fok goturo kizTepene cikmayacaksam bu sevginin ne anlamı var haaa
En az seninki kadar bayat
Hahaha hem sempatik hem hünerli gacisin seni tebrik ediyorum evi fok goturmeyeydi iyiydiLen ben nasil marifetli kariyim, ayni anda sana laf yetistirirken oglanin odevini yaptiriyorum bi taraftanda telde konusuyorum vay anam evi de fok goturo kiz
O nasıl ödev kız öyleodev ne biyonmu karga karga gak dedi cik su dala bak dedi iktim baktim odala , su karga ne budala, karga seni tutarim kanadini yolarim
1 e gidiyo ortanca odevde metin yazmaca gizzz kafa erorr verdi geneO nasıl ödev kız öyle