- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Atv de zahide ile yetiş hayata diye programını açtım..
Eşimiz bizi aldatıyorsa ne yapmalıyız diye bir konu başlığı gördüm bakalım ne yapmamız gerekirmiş..
İzleyip görelim..
Ben tv izlemem tatlım programda takip etmiyorum
Sıkıcı banal bi insanım ben yaa
Hiçlikle azlık kavramı arasında çok büyük fark var canım.Bunu unutma.. :))
Eşimiz bizi aldatıyorsa bidaha aldatamaz çünkü çarmıha gerip derisini yüzeriz olur biter
o zaman çok çook çook az diyelimm tam doğru olsun .. Tamam canm oyununu oyna ama snra çık bak sen de kaç saattr pcnin başndasın cidden çok zararlı . Kızıyorum he
Benimde kafam da 2000 den fazla işaret olsa benimde kafam bir şey almaz bir şey izlemem..
Hiçte sıkıcı değilsin..
Sen sıkıcı insan görmemişsin ama ben sana gösteririm sıkıcı bir insan..
Ben kavgasız gürültüsüz bi ilişki düşünemiyorum.
Çok sıkılırım sevdiğim insanla didişmeye bayılırım.
Onu deli edene kadar uğraşırım..
Şimdi bi canlandırma yapıyorlar.
Kadın dizi izliycem diyo adam maç var onu izliycem diyo..
Ben kocamdan önce maçı açarım maç izlerim ya.
Futbol programlarınıda izlmeye bayılırım..
Ya ben ayaktayken veya birşeyle uğraşırken yazabiliyorum yani yorulmuyorum size öyle geliyor tamam mı hıh
Siz koyun sayın hıh
Yavrum demek gerçek sayısını bilsen üşütmüş bu dicen yaa 2000 en basit bi işaretin ayrıntılarıydı şöyle bi 15 20 bin vardır kafamda
Uluslararası didik boru mu
Saol tatlım ya sıkıcı insanım ben öyleyim öyleee
Bizde kavga ederiz arada ama ben kendi kendime ederim daha çok onunla kavga edemez kafayı yersin
Futbolda izlemez benimki tv yi bi annem izliyo sözde oda gözü laptopta kulağıyla izliyomuş
Valla öğlen 2 bçkda kalktım hiç koyun filan saymıyorumama başım ağrımaya başladı pcminde uykusu geldi
Bence seninde uykun geldi.. :))
Valla ben erken kalkarkam güzel bi kahvaltı hazırladıktan sonra damlarım buraya..
Ama kalkamazsam bilin ki uyuyorummmm
Ay hiçte sıkıcı değilsin. Ben sıkıcı bulduğum insanla iki çift sohbet bile etmem.
Ama senin sohbetin güzel..
Kız sen evli misin..
Kadının teki bağlanmış yayına, kadının eşi ,komşusuyla aldatıyormuş.Hemde o kadında evliymiş.Doğru anladıysam böyle mevzu..
Ay çok kötü ya..
Eşimiz bizi aldatıyorsa bidaha aldatamaz çünkü çarmıha gerip derisini yüzeriz olur biter
yok gelmedi uykum ama gitmem lazmm azarı yedim valla babamdan .. İyi uykular ..
toplam cezası 8 ay 20 gün cnm bugün 22.günü oldu gireli .. benim gitmem lazm tatlm yarn dvm ederiz knşmaya kesin gel taamam mı :)
iyi geceler ..
Benimde kanım ısındı sana :)
Yok değilim 2 yıldır beraber yaşıyoruz evli sayılırız artık anam damadını çok sever bizde kalıyo gerçi artık sizdesi bizdesi kalmadı kişilik aile olduk anlayacağın :))
Ya böyle insanları anlamıyorum ben yazık gerçekten insanda denmez bunlara gerçi neyse...
Tatlım 2 yıl ve altı para cezasına çevriliyor haberiniz yok mu?:26:
Tatlım 2 yıl ve altı para cezasına çevriliyor haberiniz yok mu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?