- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben seninle konuşurken pek şunları yaptık böyle yaptık diye anlatmak istemiyorum.
Durumundan dolayı.
Üzülürsün diye..
Anladın mı :))
söz müsabah kalkar kalkmaz içicem kahvemi resimleride çekicem koyucam buraya..
İki salla işte birşeyler, maksat eğlence olsun...
Bende senin yerim hıh
Sonunda yaşıt birisine denk gelebilmek güzel.. :))
Sizde var mı sözlülük sevgililik durumları..
Anladım canımm senin adına çok mutlu oldum ama ciddn haklısın kendi adıma okuyunca bi an çok kötü hissettim ama öyle fitnelikten kıskançlıktan filan değil ikiside olmadı tabikide ama burukluk işte ya bilirsin insanın içi bazen yüzü gülse de buruk kalır ve tam anlamıyla gülemez .. Mutlu olamaz .. Öyle işte .. Çok özledim ya ben söylesem de aynı söylemedem de aynı ..Hiç bir çarem hiç bir tesellim yok .. Ölmek istiyorum .. Camı açıp atlamak .. O zaman bütün acılarımdan kurtulacakmışım gibi geliyo sanki . Ama sevgilim bana bir şey söyledi bu yüzden bunu da yapamıyorum . Eğer öldürürsen kendini gider başkasıyla evlenirim ve seni unuturum dedi .. Neden dedim ..
Çünkü beni yarı yolda bırakmış olursun ve ben beni yarı yolda bırakan birisini asla düşünmem dedi .. Yani elimi kolumu bağladı anlayacağın.. Bir de bana gitmeden önce eğer kendini öldürürsen ben de orda kendimi öldürürüm yemin ederim yaparım yapamayacağımı düşünme ben seni gerçekten çok seviyorum sen olmazsan nasıl yaşarım öldürürüm kendimi ikimizi de yakarsın dedi .. Eğer bu söyledikleri olmasaydı ve geleceğine dair bir umut beslemeseydim o zaman intihar etmemek için hiç bir sebebim olmazdı ..
Allah kahretsin ya bböyle hayatı .. Cezaevinin kapısına bile hayatımda girmemiş insandım ..Aklımın ucundan bile geçmezdi oraya gideceğimm .. Önünden bile geçmedim ya şimdi ise nerde diye sor tarif ederim sana .. Görüş günü ne zaman cezaevi nasıl bir yer desen içim parçalana parçalana tarif ederim .. Kader isterdiki son nefesimi verene dk öyle bir yerin önünden bile geçmemek .. Öyle bir yerin yerini bile ezberlememek .. Böyle bir yerin iç sıkıntısını bile yaşamamak ..
Allah'a her gece dua ediyorum göz yaşlarımla ..
Özür dilerim ya ben herkesin içini karartırım böyle negatif enerji yayarım anca bu halle ..
Anladım canımm senin adına çok mutlu oldum ama ciddn haklısın kendi adıma okuyunca bi an çok kötü hissettim ama öyle fitnelikten kıskançlıktan filan değil ikiside olmadı tabikide ama burukluk işte ya bilirsin insanın içi bazen yüzü gülse de buruk kalır ve tam anlamıyla gülemez .. Mutlu olamaz .. Öyle işte .. Çok özledim ya ben söylesem de aynı söylemedem de aynı ..Hiç bir çarem hiç bir tesellim yok .. Ölmek istiyorum .. Camı açıp atlamak .. O zaman bütün acılarımdan kurtulacakmışım gibi geliyo sanki . Ama sevgilim bana bir şey söyledi bu yüzden bunu da yapamıyorum . Eğer öldürürsen kendini gider başkasıyla evlenirim ve seni unuturum dedi .. Neden dedim ..
Çünkü beni yarı yolda bırakmış olursun ve ben beni yarı yolda bırakan birisini asla düşünmem dedi .. Yani elimi kolumu bağladı anlayacağın.. Bir de bana gitmeden önce eğer kendini öldürürsen ben de orda kendimi öldürürüm yemin ederim yaparım yapamayacağımı düşünme ben seni gerçekten çok seviyorum sen olmazsan nasıl yaşarım öldürürüm kendimi ikimizi de yakarsın dedi .. Eğer bu söyledikleri olmasaydı ve geleceğine dair bir umut beslemeseydim o zaman intihar etmemek için hiç bir sebebim olmazdı ..
Allah kahretsin ya bböyle hayatı .. Cezaevinin kapısına bile hayatımda girmemiş insandım ..Aklımın ucundan bile geçmezdi oraya gideceğimm .. Önünden bile geçmedim ya şimdi ise nerde diye sor tarif ederim sana .. Görüş günü ne zaman cezaevi nasıl bir yer desen içim parçalana parçalana tarif ederim .. Kader isterdiki son nefesimi verene dk öyle bir yerin önünden bile geçmemek .. Öyle bir yerin yerini bile ezberlememek .. Böyle bir yerin iç sıkıntısını bile yaşamamak ..
Allah'a her gece dua ediyorum göz yaşlarımla ..
Özür dilerim ya ben herkesin içini karartırım böyle negatif enerji yayarım anca bu halle ..
:)). var evet Allah bağışlarsa.
Tatlım bizi değil kendini düşün normale dön artık lütfen kendini harab etmekten vazgeç
Allah sevdiğine bağışlasın o zaman.. :))
kalbim değil ki beynimi harap eden ..Beynim bütün hücrelerimi zehirleyen ..
Ben değilim kendimi harap eden .. Hayat harap ediyo beni .. Şartlar mahvediyo ya ..
Kendini bian benim yerime bi koy .. yüreğinin sızısını hissedeceksin ..
İsyan etme , şükret canım..
İntihar etmek falan bunları at aklından..
Zor olanı başarmak insanı güçlü kılar.
Kolaya kaçma, bekle , sabırla inançla bekle..
İçimi karartmıyorsun.Aksine senin içini dökmen seni rahatlattığı için mutlu oluyoruz..
Paylaşmak güzel şeydir,içine atsan daha kötü olursun emin ol..
Senden ricam içinden bildiğin duaları okuman,Allah'ım bunada şükür demen..
Ya sevgilin hayatında hiç olmasaydı ? O zaman daha mı iyi olurdu hayır..
En azından hayatında,nerede olduğunu biliyorsun.Sık sık olmasada konuşabiliyorsun.Buna da şükür..
Anlamaya çalışıyorum tatlım çok zor,ama güçlü olman lazım
Benim için dua edersenn çok makbule geçer cnmm .. Teşekkür ediyorummm ..
Dualarım seninle tatlım yürekten söylüyorum gerçekten..
teşekkür ediyorum cnnmm
Kızlar bu arada pc'nin şarjı %38 kalmş bitince gitmem lazm şimdi kabloyu almaya gitsem bizimkiler kızacak malumm haberiniz olsun şimdidenn :)
Dualarım seninle tatlım yürekten söylüyorum gerçekten..
hiç denecek kadar az konuşuyorum . haftada toplam 40 dakka sadece .. Teşekkür ederim canımm benimm .. Dua et lütfen benim için ..
Senin yaş kaçtı canım :)
22 canım
Benimde gözler kayıyo yavaştan direnicem direnebildiğim kadar
Oy anam ben birde ayran falan içtim az önce,sizden önce uyumam lazım ama hala ayaktayım
Tv açık mı tv de kafama göre bir şey bulamıyorum..
Şu aralar takip ettiğim tek program , baha her şey yakışır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?