- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben seninle konuşurken pek şunları yaptık böyle yaptık diye anlatmak istemiyorum.
Durumundan dolayı.
Üzülürsün diye..
Anladın mı :))
Anladım canımm senin adına çok mutlu oldum ama ciddn haklısın kendi adıma okuyunca bi an çok kötü hissettim ama öyle fitnelikten kıskançlıktan filan değil ikiside olmadı tabikide ama burukluk işte ya bilirsin insanın içi bazen yüzü gülse de buruk kalır ve tam anlamıyla gülemez .. Mutlu olamaz .. Öyle işte .. Çok özledim ya ben söylesem de aynı söylemedem de aynı ..Hiç bir çarem hiç bir tesellim yok .. Ölmek istiyorum .. Camı açıp atlamak .. O zaman bütün acılarımdan kurtulacakmışım gibi geliyo sanki . Ama sevgilim bana bir şey söyledi bu yüzden bunu da yapamıyorum . Eğer öldürürsen kendini gider başkasıyla evlenirim ve seni unuturum dedi .. Neden dedim ..
Çünkü beni yarı yolda bırakmış olursun ve ben beni yarı yolda bırakan birisini asla düşünmem dedi .. Yani elimi kolumu bağladı anlayacağın.. Bir de bana gitmeden önce eğer kendini öldürürsen ben de orda kendimi öldürürüm yemin ederim yaparım yapamayacağımı düşünme ben seni gerçekten çok seviyorum sen olmazsan nasıl yaşarım öldürürüm kendimi ikimizi de yakarsın dedi .. Eğer bu söyledikleri olmasaydı ve geleceğine dair bir umut beslemeseydim o zaman intihar etmemek için hiç bir sebebim olmazdı ..
Allah kahretsin ya bböyle hayatı .. Cezaevinin kapısına bile hayatımda girmemiş insandım ..Aklımın ucundan bile geçmezdi oraya gideceğimm .. Önünden bile geçmedim ya şimdi ise nerde diye sor tarif ederim sana .. Görüş günü ne zaman cezaevi nasıl bir yer desen içim parçalana parçalana tarif ederim .. Kader isterdiki son nefesimi verene dk öyle bir yerin önünden bile geçmemek .. Öyle bir yerin yerini bile ezberlememek .. Böyle bir yerin iç sıkıntısını bile yaşamamak ..
Allah'a her gece dua ediyorum göz yaşlarımla ..
Özür dilerim ya ben herkesin içini karartırım böyle negatif enerji yayarım anca bu halle ..