• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok içmiyorum canım . Aşırı sinirlendiğim de bazen tek tük içiyorum o da bir tane.
Hiç olsada içsem diyerek devamı gelmedi.Gelmesinde :))
Evet kokuyor ama odada olduğumda anlamıyorum o kokuyu ..
Zaten cam sürekli açık..

Sigara kokusu saçlarıma siniyor.
Saçlarım uzun rapunzel gibiyim.
Kokuyor bende her gün yıkamak zorunda kalıyorum canım..

Sen kullanıyor musun ?

Ayy yerim senin rapunzel saçlarınıı :16::16:
Fosur fosur hemde bu ara özellikle günde 1 paket fln bırakmam lazım en acilinden...
Evet kesinlikle içsem bile kokuyor günde 3 5 kere değiştiriyorum sonra çamaşır ütüden kafam kalkmıyor bi türlü :6:
Hiç bulaşma canım sigaraya falan ya..

Ayy yerim senin rapunzel saçlarınıı :16::16:
Fosur fosur hemde bu ara özellikle günde 1 paket fln bırakmam lazım en acilinden...
Evet kesinlikle içsem bile kokuyor günde 3 5 kere değiştiriyorum sonra çamaşır ütüden kafam kalkmıyor bi türlü :6:
Hiç bulaşma canım sigaraya falan ya..

Ben sırf saçlarım kokar üstüm başım kokar diye içmiyorum.
Bu sebep beni sigaradan soğutuyor zaten...

Evet upuzun saçlarım var simsiyah :))
Onlarda sigara kokmasın:)) Sonra benim ki bana jelibon kokulum demez :))

Üniversite de mi tanıştınız canım. Ne işle meşgul

Yok ünv. değil şimdi yanlış algılanıcak her zaman olduğu gibi yargılanıcam..
Ama aşk bu..30 yaş büyük benden ..
O da arkeolog extra birsürü işle uğraşıyo ne ararsan var :16:
Şöyle tanıştık:Ben çok zıpır bir gençtim zıvanadan çıkmıştım partiler clublar fln..
Bi kaç yerde rastlaşmıştık işle ilgili toplantıda vs. ama hatırlamıyorum bile o bana kafayı takmış araştırıp ailemi bulmuş..
Önce ailemle tanışmış fln ciddi ya beyefendi eve geldim bi gün baş köşeye kurulmuş bekliyo annemde demişti biri seni tanıyomuş işle alakalı görüşmek istiyo fln bende eve niye geliyor ne alaka demiştim beklememiştim evde onu neyse içeri girdim o nasıl bir karizmadır allahım ama çok coolum ya çaktırmıyorum hoş geldin beş gittikten sonra seni almaya geldim artık benimsin dedi:53:
Bende sübyancımısın? diye sordum evet dedi iyi ozaman dedim herkesin içinde ama annemden istemiş niyetini belli etmiş fln.. öyle bi tanışma işte..:52:
Siz nasıl tanıştınız?

Ben sırf saçlarım kokar üstüm başım kokar diye içmiyorum.
Bu sebep beni sigaradan soğutuyor zaten...

Evet upuzun saçlarım var simsiyah :))
Onlarda sigara kokmasın:)) Sonra benim ki bana jelibon kokulum demez :))

Heheheh jelibon iyiymiş :ssz:
Maşallah saçlarınaa ya kıskanmamak elde değil :16::16:
Bende şeftali kokulusuyum onun vücut spreyim şeftalili duş jeli vs. öyle kaldı adım :9::9:

Yok ünv. değil şimdi yanlış algılanıcak her zaman olduğu gibi yargılanıcam..
Ama aşk bu..30 yaş büyük benden ..
O da arkeolog extra birsürü işle uğraşıyo ne ararsan var :16:
Şöyle tanıştık:Ben çok zıpır bir gençtim zıvanadan çıkmıştım partiler clublar fln..
Bi kaç yerde rastlaşmıştık işle ilgili toplantıda vs. ama hatırlamıyorum bile o bana kafayı takmış araştırıp ailemi bulmuş..
Önce ailemle tanışmış fln ciddi ya beyefendi eve geldim bi gün baş köşeye kurulmuş bekliyo annemde demişti biri seni tanıyomuş işle alakalı görüşmek istiyo fln bende eve niye geliyor ne alaka demiştim beklememiştim evde onu neyse içeri girdim o nasıl bir karizmadır allahım ama çok coolum ya çaktırmıyorum hoş geldin beş gittikten sonra seni almaya geldim artık benimsin dedi:53:
Bende sübyancımısın? diye sordum evet dedi iyi ozaman dedim herkesin içinde ama annemden istemiş niyetini belli etmiş fln.. öyle bi tanışma işte..:52:
Siz nasıl tanıştınız?

Yaşımı 30 yoksa sevgilin senden 30 yaş mı büyük anlayamadım ya :27: Bizim ortak arkadaşlarımız vardı onlar sayesinde tanışıp konuşmaya başladık..
Sıradan bir tanışma, ama başta biribirimize çok tersler ve uyuz ederdik.. Sonra bi bakmışım aşık olmuşum..:17:

Yaşımı 30 yoksa sevgilin senden 30 yaş mı büyük anlayamadım ya :27: Bizim ortak arkadaşlarımız vardı onlar sayesinde tanışıp konuşmaya başladık..
Sıradan bir tanışma, ama başta biribirimize çok tersler ve uyuz ederdik.. Sonra bi bakmışım aşık olmuşum..:17:

Biz anormaliz ne güzel sade bi tanışma :16::16:
Yok 30 yaş büyük tatlım hadi geç dalganı içinde kalmasın alıştım..:5:

Heheheh jelibon iyiymiş :ssz:
Maşallah saçlarınaa ya kıskanmamak elde değil :16::16:
Bende şeftali kokulusuyum onun vücut spreyim şeftalili duş jeli vs. öyle kaldı adım :9::9:

Ya ben her gün farklı kokuyormuşum..:27::27:
Bi keresinde sevgilim kokulu silgi gibi kokuyorsun diyip öpüp dururdu..:27:
:27:

Bende ona kızarmış ekmek gibi kokuyorsun der hep yanaklarından ısırırdım..:17:

Ya ben her gün farklı kokuyormuşum..:27::27:
Bi keresinde sevgilim kokulu silgi gibi kokuyorsun diyip öpüp dururdu..:27:

Bende ona kızarmış ekmek gibi kokuyorsun der hep yanaklarından ısırırdım..:17:

Hahahah çok tatlısınız yaa..:17:
Ay oda benim fıstıklı kurabiyem fırından yeni çıkmış şarkımız bile var biz yazdık :27:

Hahahah çok tatlısınız yaa..:17:
Ay oda benim fıstıklı kurabiyem fırından yeni çıkmış şarkımız bile var biz yazdık :27:

Teşekkür ederim canım, sizde tatlısınızzzzzz..

Ay biz çok tuhafız valla bak..
Bana durduk yerde sabak kalktığında günaydın diyeceği yerde mutlu noeller der falan..:27:

Teşekkür ederim canım, sizde tatlısınızzzzzz..

Ay biz çok tuhafız valla bak..
Bana durduk yerde sabak kalktığında günaydın diyeceği yerde mutlu noeller der falan..:27:

Hahah bebek konuşması falan şebek şebekk bizde tuhafız ozaman :30:

Yahu niye dalga geçeyim..
30 yaş biraz fazla değil mi ? Sana ayak uydurabiliyor mu ..
Çünkü senin daha yaşın 22

Tatlım dalga geçmiyorum ciddiyim..
Zaten yaşıyla alakası yok ben ona ayak uyduramıyorum desem yeridir yani :17:
Yaşını hiç bir şekilde anlayamazsın zaten akranım gibi ama akranlarımda o karizma yok :27:

Tatlım dalga geçmiyorum ciddiyim..
Zaten yaşıyla alakası yok ben ona ayak uyduramıyorum desem yeridir yani :17:
Yaşını hiç bir şekilde anlayamazsın zaten akranım gibi ama akranlarımda o karizma yok :27:

Mutlu olursunuz inşallah canım bize laf etmek düşmez bu saatten sonra :))

Back