• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yok kimsse birşey söylemiyor .. Ailemde kabul edeli oldu bi 20-30 gün kadar onlar da birşey demiyorlar .. Herkes hayırlısı olsun diyo :)
Evet o bana yazmş neler yaptığını daha doğrusu yapamadığını .. 4 duvar arasında bissürü erkeğin arasında sap sap napsın :(
siz ne yapıyosnz seninki hala pc başndamı senin gibi :)

Az önce birlikte birşeyler atıştırdık.
Ben bişi yerken beni izlemeye bayılıyormuş.Yerim ben onu ya..
Kahve yaptık kahve içiyoruz . Sizinle yazışırken bir yandan da dizi izledim onunla bilrikte..
Öyle işte..

Gözlerimiz doluyo artık birbirimize bakarken.
Ayrılık vakti yaklaşıyor çünki :))

ben de memnun oldumm :) Kaç yaşında evlendin merak ettim gerçi seni de hemencecik soru yağmuruna tuttum ama :D kusura bakma meraktan . Bi de kaç sene çıktıktan snra evlendin onu merak ediyorum . Sitedekiler hep böyle çok tepkililer evliliğe ondan merak ediyorum :)

evlilik candır can. tabi bir ömür anlaşacağın birine denk geldiysen ... :)

$Resim6[1].jpg
İşte alakası var mı yok mu bana bir tane işaret göster de anlayayım diyorum..
Belki var, ilerde benden çokta güzel fosil örneği olur . belli mi olur..:27:
:27::27:

Okadar çok işaret var ki günler haftalar yetmez hepsini atmaya kalksam :27:
$Resim6[1].jpg

Basit bişey :ssz:

bakalım 1-2 yıl daha var. çocuk büyük sorumluluk. hem de maddi anlamda hazır olmak lazım . malum doğurmak mesele değil iyi bir gelecek hazırlayamadıktan sonra değil mi?

Kesinlikle katılıyorum..
Güzel bir mesleğiniz var bence bi süre çalışın..
Daha sonra çocuk için iyi bir geleceği garantileyin daha sonra bu konuyu düşünün derim.Tabi yinede siz bilirsiniz.

Ama ben böyle düşünüyorum.Evlendiğimde hemen çocuk yapmak gibi bir düşüncem düşüncemiz yok.
Hem yaşımdan dolayı hem de yapmak istediğimiz çok şey var..

Çocuk olduğunda bir çok şeyden fedakarlık yapmak gerekiyor..

28 Yaşı çocuk yapma yaşı olarak kabul gördüm ben :))

ben de memnun oldumm :) Kaç yaşında evlendin merak ettim gerçi seni de hemencecik soru yağmuruna tuttum ama :D kusura bakma meraktan . Bi de kaç sene çıktıktan snra evlendin onu merak ediyorum . Sitedekiler hep böyle çok tepkililer evliliğe ondan merak ediyorum :)

Anamm evli değilim ben benide topa tutuyolar 2 yıldır birlikte yaşıyoruz biz tatlım :6:

ahahahah sağol canım teşekkür ederim. çocuk daha yok. düşünmüyoruz. kısmett... acele işe şeytan karışırmış hem değil mi :)))))

Az önce birlikte birşeyler atıştırdık.
Ben bişi yerken beni izlemeye bayılıyormuş.Yerim ben onu ya..
Kahve yaptık kahve içiyoruz . Sizinle yazışırken bir yandan da dizi izledim onunla bilrikte..
Öyle işte..

Gözlerimiz doluyo artık birbirimize bakarken.
Ayrılık vakti yaklaşıyor çünki :))

Anladım canım .. Kötü ayrılığın yaklaşması tabi ama şuan yerinizde olmak istiyen birsürü sevdiğinden ayrı insan vardırr :)) Onu düşünün örnek şekil a görüldüğü gibi ben :)) tadını çıkartın birlikte olduğunz zamanın ve üzülmeyinn lütfen ..
Ben sevdiğimin yanında olabilseydim keşke 10 senemi verirdim şuanda yanında olabilmek için yemin ederim ..

evlilik candır can. tabi bir ömür anlaşacağın birine denk geldiysen ... :)

Ne güzel mutlu olmanıza sevindimm darısı benim başıma inşallah . Gerçi ben artık evliliği geçtim :1: telefonda birazcık sohbet edbilsem ona bile razıyım artık o derece benim durumum .

edebiyat öğretmenliği okuyorum.siz nelerle uğraşıyorsunuz

Benim okulum var ama gitmiyorum istatistik ve matematiksel bilimler öğrencisiyim..
Şuan asker yareniyim..
Askerliğimizin bitmesine az kaldı ..
Bittikten sonra okuluma açıktan devam etmeyi düşünüyorum öyle işte..

Bak sen yok dedin ama ben avucumun içinde bu işaretlerden bir tane gördüm ..
Bak varmıymış varmış..:19:Sende dikkatlı vak avucunun içine :19:

Avcunun içinde medeniyet kalıntıları mı arıycaz jag :9:
Ya alınıyorum falcı oldum çıktım anam derdi hep sen yapamazsın artiz ol git diye olcam da hıhh:19::19:

Anladım canım .. Kötü ayrılığın yaklaşması tabi ama şuan yerinizde olmak istiyen birsürü sevdiğinden ayrı insan vardırr :)) Onu düşünün örnek şekil a görüldüğü gibi ben :)) tadını çıkartın birlikte olduğunz zamanın ve üzülmeyinn lütfen ..
Ben sevdiğimin yanında olabilseydim keşke 10 senemi verirdim şuanda yanında olabilmek için yemin ederim ..

Ne güzel mutlu olmanıza sevindimm darısı benim başıma inşallah . Gerçi ben artık evliliği geçtim :1: telefonda birazcık sohbet edbilsem ona bile razıyım artık o derece benim durumum .

Ben seninle konuşurken pek şunları yaptık böyle yaptık diye anlatmak istemiyorum.
Durumundan dolayı.
Üzülürsün diye..
Anladın mı :))

Avcunun içinde medeniyet kalıntıları mı arıycaz jag :9:
Ya alınıyorum falcı oldum çıktım anam derdi hep sen yapamazsın artiz ol git diye olcam da hıhh:19::19:

O işaretleri oluşturan kişiler kim bizler değil miyiz..:47:
Taaaaaaaa yıllar öncesinde ki insanlar, hayvanlar değil mi.:47:

Bu zamanın işaretelerini oluşturanlarda bizleriz..:19:
Seneler sonra yaşadığımız yerlerde medeniyet kalıntılarına aramaya çıkacak olan senin gibi ablalarımız çıkacak..:16:
Naber..:19:

O işaretleri oluşturan kişiler kim bizler değil miyiz..:47:
Taaaaaaaa yıllar öncesinde ki insanlar, hayvanlar değil mi.:47:

Bu zamanın işaretelerini oluşturanlarda bizleriz..:19:
Seneler sonra yaşadığımız yerlerde medeniyet kalıntılarına aramaya çıkacak olan senin gibi ablalarımız çıkacak..:16:
Naber..:19:

Kaprisini yerimmm seninn kıss:16::16:
Tamam yarın kahve iç foto çek sallıyım bişiler :9::9:

Back