- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.141
Evet baya açık olmuş ben de ses etmedim oradaHe ya.. Belliydi zaten ondan buraya alıntıladım, ona gülende ceza aldı :)
O kadar Açık yazmayaydı iyiydiKadın kadınayız diye bazen fazla coşuyoruz
Hadi ya ne güzel bende almadım, aman nazar değmesinEvet baya açık olmuş ben de ses etmedim oradaHiç ceza almadım daha kıyamadım kendime
Amin aminnHadi ya ne güzel bende almadım, aman nazar değmesin
Bazen tahrik ediliyorsun ama o noktada aklıma ban geliyor, susup çıkıyorum konudan
Amin aminn
Birde bazen çok güzel özlü sözler geliyor aklıma ama yazamıyorum
Milanı evet bende çok seviyorum yazdıklarını çok güldürüyor beniBazen tecümanım milan oluyor Beğenerek onaylıyorum.
Ya insanlarada yazık, dert olarak görüp paylaşıyorlar bazen fazla üstlerine gidiliyor
:) Orası öyle tabi, nasılsa kimse beni tanımıyor diye soruyu patlatıyorlarMilanı evet bende çok seviyorum yazdıklarını çok güldürüyor beniEvet bazen üzülüyorum ama bazen de hak veriyorum yani şuraya hala hamilemiyim diye soruyorlar yada kızlık zarını nerden bilsin millet
Birde bir kaç kişi var isim olarak hatırlamıyorum ama çok acımasız eleştiriyorlar o kadarıda yazık günah:) Orası öyle tabi, nasılsa kimse beni tanımıyor diye soruyu patlatıyorlar
Demi :) Naz napıyo? Gözükmüyor hanidirBirde bir kaç kişi var isim olarak hatırlamıyorum ama çok acımasız eleştiriyorlar o kadarıda yazık günah
İyi o da aynı o buralarda alıntı yapınca geliyor başka topiklerde görüyrum benDemi :) Naz napıyo? Gözükmüyor hanidir
Hmm biz sarmadık yaniİyi o da aynı o buralarda alıntı yapınca geliyor başka topiklerde görüyrum ben
yoo ondan değil canım giriyor biri varsa ona yazdıysa cevap veriyor özellikle konuşmaya girmiyor yani :) sizden hoşlaştı çünkü o biliyorumHmm biz sarmadık yani
Anladım canım, biz kaçgündür yoktuk zaten, herkes kaçmışyoo ondan değil canım giriyor biri varsa ona yazdıysa cevap veriyor özellikle konuşmaya girmiyor yani :) sizden hoşlaştı çünkü o biliyorum
evet bence de yapalım bunu kalabalıkken çok eğlenceli oluyorAnladım canım, biz kaçgündür yoktuk zaten, herkes kaçmış
Bi ara toplayıp ceza keselim, fırsattan iftifade kaçanlara
Margadan başlıycaz ceza vermeyeevet bence de yapalım bunu kalabalıkken çok eğlenceli oluyor
O az önce buradaydı tarz topiğinde gelir belkiMargadan başlıycaz ceza vermeyeönce bi topik sahibi gelecek topiğe
Bak ya birde başka yerlerde geziyormuşO az önce buradaydı tarz topiğinde gelir belki
Ay ben de ortamı kzııştıryor gibi oldum yahu yok ama şimdi zatenBak ya birde başka yerlerde geziyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?