- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus sus çaktırmaaPek iyi örneklik bi davranış hakikaten
Yanlız 3.cü bir kişi bulmak lazım, adamlara bizi arkadan çek desekYanlış anlaşılır heralde
Sana popomuzu göstercez diye, tek parça kalabiliriz umarım![]()
Garsonu çağırıp bizi popodan çek deseniz tepkileri ne olur acabaPek iyi örneklik bi davranış hakikaten
Yanlız 3.cü bir kişi bulmak lazım, adamlara bizi arkadan çek desekYanlış anlaşılır heralde
Sana popomuzu göstercez diye, tek parça kalabiliriz umarım![]()
HahahahYanlız 3.cü bir kişi bulmak lazım, adamlara bizi arkadan çek desekYanlış anlaşılır heralde
![]()
Nedeeennnnnnn  küstüm sna
![]()
Kalk yemek ye hadi :) Kan şekerin düşeceksus sus çaktırmaa![]()
3. kişi ihtimali var aslında :)Garsonu çağırıp bizi popodan çek deseniz tepkileri ne olur acabaAmanın kendinizi riske atmayın
![]()
Şişkoanne de gelecek ya ona çektiririzHahahah![]()
![]()
kadinlara deriz bizde
![]()
Nedeeennnnnnn  ![]()
can sıkıntısıHahahah![]()
![]()
kadinlara deriz bizde
![]()
Nedeeennnnnnn  ![]()
Kimmiş o şanslı kişi :)Kalk yemek ye hadi :) Kan şekerin düşecek
3. kişi ihtimali var aslında :)
Şişkoanne de gelecek ya ona çektiririz![]()
çikileta yerim geçer ya bananeKalk yemek ye hadi :) Kan şekerin düşecek
3. kişi ihtimali var aslında :)
Şişkoanne de gelecek ya ona çektiririz![]()
Bizim topikten değil, hatta KK lı değil şuanda :)Kimmiş o şanslı kişi :)
Karar ver, yiyelim mi yemeyelim miçikileta yerim geçer ya banane
gece gece yemek yenmez kötü örnek olmaa bna![]()
Şuanda değil ama ilerde olacak birisi galiba :) merak ettim kim ki :)Bizim topikten değil, hatta KK lı değil şuanda :)
hadi gel yiyielim gell gidelim birliktee kıyamamKarar ver, yiyelim mi yemeyelim mi
İyi örnek oluyormuş numarasıyla, kötü örnek mi olayım, yoksa kötü örnek mi olmayayım![]()
Yok ya, burdandı, Şişkoanne vardı hatılıyor musun? Hiç denk geldin mi bilmiyorum ki. O da olcakŞuanda değil ama ilerde olacak birisi galiba :) merak ettim kim ki :)
Ben kahve yapcam, kahve olana kadarda çokokrem yicem, sen yemek yehadi gel yiyielim gell gidelim birliktee kıyamam
iyi örnek ayagına yat hacı![]()
Bir kaç kere görmüştüm hatırlıyorum ismi ama konuşmuşluğum yok hiç :) Oo baya iyisiniz yani ne güzel kaynatırsınız :)Yok ya, burdandı, Şişkoanne vardı hatılıyor musun? Hiç denk geldin mi bilmiyorum ki. O da olcak
Azıcıkta reelde geyik yapalım demiBir kaç kere görmüştüm hatırlıyorum ismi ama konuşmuşluğum yok hiç :) Oo baya iyisiniz yani ne güzel kaynatırsınız :)
Reeldeki bir başka olur bence :) Keşke ne iyi olurdu gün yapar gibi toplanırdık artıkAzıcıkta reelde geyik yapalım demi
Keşke yakın olsakta hep beraber görüşsek![]()
Evleninde İstanbula yerleşin :) Bu ne hem bekarsınız, hem uzaktasınızReeldeki bir başka olur bence :) Keşke ne iyi olurdu gün yapar gibi toplanırdık artık![]()
Evet ne utanmaz insanlarız biz bekar bekar şu topikte dolanıyoruzEvleninde İstanbula yerleşin :) Bu ne hem bekarsınız, hem uzaktasınız![]()
Hiç yani, anlatacak kv yok, elti yok, ne sıkıcısınızEvet ne utanmaz insanlarız biz bekar bekar şu topikte dolanıyoruz![]()