- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.241
recaaDur bakayim ben biraz =) tenkyu
Tamam canim. Ben iri tasli gosterisli seyler seviyorum mesela. Sen once ona karar ver. Birde tektas kadar alyansin onunde nasil duracagi da onemli canim. Alyanslari daha sonra mi alacaksiniz. Ya da ayri mi kullanacaksinHiiii tamam o zaman farketmez bi bakayim ben sectiklemi gosteriri! Size
Aferin sana cabuk ogreniyosuntamam miktir ettim pampa
Hiiii tamam o zaman farketmez bi bakayim ben sectiklemi gosteriri! Size
ozlemd nurda kendılerını bısey sanıyo anacım nur ne oyle kası gozu ayrı oynuyoHicte bile oranin prensesi sanan tek kisi bence ozlemmmmmm =) nur mu ozlem mi
Ozlemin tarzi mi var
ozlemde pıskın tavuk ne derse guluyo gamsız gamsız :)ozlemd nurda kendılerını bısey sanıyo anacım nur ne oyle kası gozu ayrı oynuyo
kasıntı ben dunyanın en guzel garısıyam dıye dolanıyo yahu o kadar boya badanaya bı zahmet zaten :)
Nerdeydin kiz sennnn vücut losyonum benimmm   ozlemd nurda kendılerını bısey sanıyo anacım nur ne oyle kası gozu ayrı oynuyo
kasıntı ben dunyanın en guzel garısıyam dıye dolanıyo yahu o kadar boya badanaya bı zahmet zaten :)
Benim maç muhabbetime kızıp, gece gündüz Özlem sayıklıyorsun bende onları sevmiyorumNerdeydin kiz sennnn vücut losyonum benimmm   
ilk defa yazdim Allahtan kork Benim maç muhabbetime kızıp, gece gündüz Özlem sayıklıyorsun bende onları sevmiyorum
Allahtan korkuyorum tabikide :) Hangi ilk beee.. Resmini bile paylaşmışsınilk defa yazdim Allahtan kork 
İste ilk defa bugün Allahtan korkuyorum tabikide :) Hangi ilk beee.. Resmini bile paylaşmışsın
İste ilk defa bugün 
Özlem var ya özlemmmbu topıkte özleme laf etmek ban sebebidir
haha allah sızı :)Allahtan korkuyorum tabikide :) Hangi ilk beee.. Resmini bile paylaşmışsın
gencler enlerde liste yaptınızmııı??Özlem var ya özlemmm
Yanlisin varsa ben niye özür diliyorum uyanik Huy Meselesi sürekli söylüyor, sen onla konuşmadın mı hiç, tamam kusura bakma, o zaman yanlışım varsa, özür dile öp barışalım
nerde degıldım kıNerdeydin kiz sennnn vücut losyonum benimmm   
ne enigencler enlerde liste yaptınızmııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?