- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.221
Az onceki resimde makyaji feci gercektenBu kiza hic bisey yakismiyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az onceki resimde makyaji feci gercektenBu kiza hic bisey yakismiyo![]()
olsn doktora gideceksin doktora hemde hemenKuzum kendi kafama gore degil cok oeden ayni dumdaydim ilac verilmisti simdi tekrarlayinca ayni ilac aldim
Döl israfı bi kizkim bu kız ya.
Her hali fena zaten. Ayyyy nefret ediyorummmAz onceki resimde makyaji feci gercekten
Gecmezse giderim canim vizyonds hangi filmler varolsn doktora gideceksin doktora hemde hemen![]()
pislik yapmayın düzgün açıklayınDöl israfı bi kiz![]()
![]()
Her hali fena zaten. Ayyyy nefret ediyorummm
Bu tarz benim diye bi yarisma var orada bi yarismaci...yahu kim bu kız cok merak ettim![]()
hangi filimler var bende bilmiyorum hiçGecmezse giderim canim vizyonds hangi filmler var
tektas begenmeye gidecegiz yakin zamanda ne alacagimi bilmiyorummmm nasil bir sey olmali ki
Yarisma var ya bu tarz benim diye. Ordan salagin teki. Hic mi rastlamadin gıı nerde yasiyon senpislik yapmayın düzgün açıklayın![]()
Marga pirlanta mi elmas mi alacaksin?Gecmezse giderim canim vizyonds hangi filmler var
tektas begenmeye gidecegiz yakin zamanda ne alacagimi bilmiyorummmm nasil bir sey olmali ki
alıp veremedniz ne bu kızlaBu tarz benim diye bi yarisma var orada bi yarismaci...
Buradan gosteremiyorum tbletten biraz zor oluyorhangi filimler var bende bilmiyorum hiç
bakıver internetten.. hadi ya. nişan mi olacak yoksa..
sen bize aklındaki modelleri göster arasndan seçelim canm
![]()
rastlamadım gı ne bilyimYarisma var ya bu tarz benim diye. Ordan salagin teki. Hic mi rastlamadin gıı nerde yasiyon sen![]()
Hangisinden almaliyim hangisi en iyisi bilmiyorum ki birde bisey sorcm simdi nisanda alyans takcaz yaMarga pirlanta mi elmas mi alacaksin?
Tatlim eger durumunuz cook cok iyi degilse pirlanta diye tutturma. Minicik pirlanta olcagina ori tas elmas bence daha iyiHangisinden almaliyim hangisi en iyisi bilmiyorum ki birde bisey sorcm simdi nisanda alyans takcaz ya
Evenirken yeni alyansta takcaz demi
hayır nişanda takarsan gerekmez birdaha zaten takmış olacaksın tek taş ile alyansını.söz olurken takılırsaHangisinden almaliyim hangisi en iyisi bilmiyorum ki birde bisey sorcm simdi nisanda alyans takcaz ya
Evenirken yeni alyansta takcaz demi
begenirsin begenrsin zevkine göre seç canm işte sade sık birşey :)Buradan gosteremiyorum tbletten biraz zor oluyor
Cok gosterisli seyle ve kaba durmasin istiyorum sevmiyorum
Zarif olsun istiyorum ama yok begeneiyorum baktiklarima ben
Gereksiz bisey zaten miktir etrastlamadım gı ne bilyim
öyle yarşmadan haberim bile yk![]()
Hiiii tamam o zaman farketmez bi bakayim ben sectiklemi gosteriri! SizeTatlim eger durumunuz cook cok iyi degilse pirlanta diye tutturma. Minicik pirlanta olcagina ori tas elmas bence daha iyiyok tatlim alyans bir tane olur. Nisanda takilir sadece
Dur bakayim ben biraz =) tenkyuhayır nişanda takarsan gerekmez birdaha zaten takmış olacaksın tek taş ile alyansını.söz olurken takılırsa
nişanda o değişiyor canm