- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.201
Kara boceginin disi agriyor gormezden gel beni =([
ne diyon kız biz şakadan diyoduk
kafa kaç milyon senin
kara böcümm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kara boceginin disi agriyor gormezden gel beni =([
ne diyon kız biz şakadan diyoduk
kafa kaç milyon senin
kara böcümm :)
geçmiş olsun 20 lik diş miKara boceginin disi agriyor gormezden gel beni =(
İyi o zaman, normalde bu kadar soru sormam, Sen gizemli bir hava yaratınca, içime Müge Anlı kaçmış gibi hissettimbende öyleyim sorun yok aslında![]()
![]()
tabi gızzım ne sandınvayyyyyy sapık vayyyyy nereyi sececegınıde cok ıyı bılıyosun![]()
özlemin zekası yeter bak bi evlilik dedi bütün hafta konsept yapıp yırttıHicte bile oranin prensesi sanan tek kisi bence ozlemmmmmm =) nur mu ozlem mi
Ozlemin tarzi mi var
bana sulanmayanmı kaldııııkk nın kızlarına dadanan sapık tım ben
sanada sulandıydımm ah be![]()
hosunada gitti cakalllllllHahahaah  ![]()
cok mu gizemli hava yarattım laİyi o zaman, normalde bu kadar soru sormam, Sen gizemli bir hava yaratınca, içime Müge Anlı kaçmış gibi hissettim![]()
Evet canim damagimdan patladi ama ucu yamagima geliyor ya =(geçmiş olsun 20 lik diş mi![]()
Ozlemi gorunce boyle oluyorumHicte bile oranin prensesi sanan tek kisi bence ozlemmmmmm =) nur mu ozlem mi
Ozlemin tarzi mi var
onun acısı cok kötü olur ya doktora gittin mi cok geçmiş olsun biran önce doktora gitEvet canim damagimdan patladi ama ucu yamagima geliyor ya =(
Sende iyi sardin programa ilk basta pek sevmemistin =) ozlemin gozleri bugun harbiden kotu oldu yaOzlemi gorunce boyle oluyorum
![]()
O dişlek agzi,pörtlek gözleri, sivri sivri konusmalari sanki dersin İngiltere kraliçesi Elizabeth   ![]()
Yok tatlim gitmedim ama ilacim var ilac aldim canim =(onun acısı cok kötü olur ya doktora gittin mi cok geçmiş olsun biran önce doktora git![]()
ama olmaz ki öyle kendi kafana göre biran önce gitmen lazım yoksa geçmezYok tatlim gitmedim ama ilacim var ilac aldim canim =(
AynenSende iyi sardin programa ilk basta pek sevmemistin =) ozlemin gozleri bugun harbiden kotu oldu ya
Giydigi gelinligine kadar begenmedimözlemin zekası yeter bak bi evlilik dedi bütün hafta konsept yapıp yırttı
bana sulanmayanmı kaldıııı
hosunada gitti cakalllllll![]()
Aynen![]()
cok gicik yaaa hele tipe hele
![]()
Resime bakip bakip kendimi halil sezaiye vuruyorum![]()
[/QUOTA
Yaaaaaa yapmaaaaaaabu ozlem mi
Ozleme kisa sac bence cok yakisiyoAynen![]()
cok gicik yaaa hele tipe hele
![]()
Resime bakip bakip kendimi halil sezaiye vuruyorum![]()
![]()
Bu kiza hic bisey yakismiyoOzleme kisa sac bence cok yakisiyo
Kuzum kendi kafama gore degil cok oeden ayni dumdaydim ilac verilmisti simdi tekrarlayinca ayni ilac aldimama olmaz ki öyle kendi kafana göre biran önce gitmen lazım yoksa geçmez![]()
kim bu kız ya.Bu kiza hic bisey yakismiyo![]()