İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

EE1vAn.jpg
allah senın ıyılgını versın gece gece guldurdun benı

Selamlar..Darlandım benim hattım bozukmuş kimseyi arayamıyorum kocam beni duymuyor faceden yaza yaza bi hal oldum :110:

Tamam canim. Ben iri tasli gosterisli seyler seviyorum mesela. Sen once ona karar ver. Birde tektas kadar alyansin onunde nasil duracagi da onemli canim. Alyanslari daha sonra mi alacaksiniz. Ya da ayri mi kullanacaksin
Benim ki alyansinla tak diyip duruyor simdiden ama ben alyansimi takmam tek takarim canim parmaklarim ufak benim o yuzden kibar birsey istiyorumm

Sanirim once tektas yuzuk gelecek cunku bugun bakin artik dediler ufaktan ufaktan guzel modeller var ama hepsi birbirinin ayni gibi ya

Benim ki alyansinla tak diyip duruyor simdiden ama ben alyansimi takmam tek takarim canim parmaklarim ufak benim o yuzden kibar birsey istiyorumm

Sanirim once tektas yuzuk gelecek cunku bugun bakin artik dediler ufaktan ufaktan guzel modeller var ama hepsi birbirinin ayni gibi ya
Evet,hepsi birbirine benziyor. Senin tarzin ne canim? Cok sade bir sey mi istiyorsun,gosterisli mi? Bugun biraz fikir edinmissindir :)

Back