- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.181
yok tanımıyorm seni tanımıyordum seni daha dogrusuPeki eskiden sevmediğimiz birimiydin?Beni tanıyormusun mesela?
beni sevmeyen yoktu bee aşk olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tanımıyorm seni tanımıyordum seni daha dogrusuPeki eskiden sevmediğimiz birimiydin?Beni tanıyormusun mesela?
yalan söyleme lan itiraf et çabukben senı tanıyamadımkı gercekten![]()
O zaman neden yenilendin?yok tanımıyorm seni tanımıyordum seni daha dogrusu
beni sevmeyen yoktu bee aşk olsun
çünkü kimliğim deşifre oldu canm . illaki sevilmeyen biri oluncamı yeni üyelik alıyorlarmşO zaman neden yenilendin?![]()
banada uyar pampaaaaaa nerde bulusuyoruz?Niyetin buysa bana uyar hacı ![]()
sen gittikten sonra arkandan atıp tuttular ordan biliyorumyalan söyleme lan itiraf et çabuk
kimden aldın bı bilgileri gebertirim![]()
Kizi videoya cekmislerdi yani yapilmasi gereken bir sey degil ki tolisim yane hakkını yıyolar beeeee sende ona nıye ayrı oda alla alla![]()
Bilmem ki neden alıyorlar :)çünkü kimliğim deşifre oldu canm . illaki sevilmeyen biri oluncamı yeni üyelik alıyorlarmş
ciddi mi vay namıssızlar görüyon mu tolinbanada uyar pampaaaaaa nerde bulusuyoruz?
sen gittikten sonra arkandan atıp tuttular ordan biliyorum![]()
ben deşifre oldugum için aldım canmBilmem ki neden alıyorlar :)
Yahu salla milleti hayatinda yasadiklarin sadece seni ilglendirir ona gore..ciddi mi vay namıssızlar görüyon mu tolin
çok efkarlandım![]()
Beyoglu arka sokaklari banada uyar pampaaaaaa nerde bulusuyoruz?
sen gittikten sonra arkandan atıp tuttular ordan biliyorum![]()
olsun gitsin ya kendını oranın prensesı sanıyoKizi videoya cekmislerdi yani yapilmasi gereken bir sey degil ki tolisim ya
kimsin sen beaaaaciddi mi vay namıssızlar görüyon mu tolin
çok efkarlandım![]()
Oldu oldu :) Kimliğin nasıl deşifre oldu?ben deşifre oldugum için aldım canm
yeterli olmuştur umarım :)
ne diyon kız biz şakadan diyodukYahu salla milleti hayatinda yasadiklarin sadece seni ilglendirir ona gore..
vayyyyyy sapık vayyyyy nereyi sececegınıde cok ıyı bılıyosunBeyoglu arka sokaklari ![]()
canm bunları burda söylemek istemiyorum yazarım ben sana özelden olur mu :)Oldu oldu :) Kimliğin nasıl deşifre oldu?
Hicte bile oranin prensesi sanan tek kisi bence ozlemmmmmm =) nur mu ozlem miolsun gitsin ya kendını oranın prensesı sanıyo
kimsin sen beaaaa![]()
Ne meraklıyım demicanm bunları burda söylemek istemiyorum yazarım ben sana özelden olur mu :)
kk nın kızlarına dadanan sapık tım benolsun gitsin ya kendını oranın prensesı sanıyo
kimsin sen beaaaa![]()
Hahahaah  vayyyyyy sapık vayyyyy nereyi sececegınıde cok ıyı bılıyosun![]()