• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım merhabalar. evet izmir karşıyakada yaşıyorum. 1 yıllık evliyim. bilgisayar mühendisiyim. önce antalyaya gelin gittim. izmire tekrar geri geldik eşimin işi nedeniyle. çalışma hayatıma bir süre ara verdim. siz ne yaparsınız neredensiniz?

Oh maşallah Allah bozmasın :)
Ben artık istanbuldanım..
Ben asker yareniyim onun haricinde yaptığım bir şey yok.
Askerlik bitiminde kısmet ise evlilik düşünüyoruz öyle işte..

Çocuk var mı çocuk :)

Canım benim ya, geçicek bu günleri heps..
Yapma böyle..

Yazarken olumsuz şeylerden bahsetme,aklı sende kalmasın çocuğun..
Morel yapıcak şeyler yaz canım..
Hoş geldin bu arada.. :)
,,Ya zaten hiç bişiyimi paylaşamıyorum artık bunu da yazmadan edemedim . Beni merak etme ben iyyim işte bütün gün evde oturuyorum kadnlar kulübüne giriyorum kızlarla sohbet ediyorm ddim :D bi de hangi gün hangi diziyi izlediğimi yazdm merak etmesin diye . Kaçta uyuyupp kaçta uyandığımı yazdm gece 2 de 3 de radyo dinledğimi ve zaman geçsin diye öğlen 2 de 3 de uyandığımı söyledim . Bir de romantik bikaç bişiyler sığdırıdm işte araya :)

Sevgilim cezaevindee haber bile alamıyorummmmmmmm telefon yasakkkkkkkkkk sesini bile duyamıyorummm günlerdirr :((
Neden orda diye sorarsan eğer ergenlikte sokakda bikaç kişi üzerine gitmiş bıçakla yaralamşlar işte saldırmşlar bu da onlarn üzerine gidince ceza almş . Yeni geldi czası o da yeni gitti işte . Kapalı da yatıyo o yüzden telefonda yok 2-3 ay böyle ondan snra açığa geçecek açıkta tel var ordada bi 5-6 ay yatcak ama kapalıda olunca malummm habersiz de kalınca .. Böyle oluyo :43:

Canımm geçmiş olsun çok zor biliyorum burdan söylemesi kolay görünüyo ama inan içim parçalandı allah yardımcınız olsun bukadar hırpalama kendini eninde sonunda çıkıcak sağlıklı olman lazım o çıkınca :16::5:

Hahhaahh allah iyiliğini versin :9:
Ben ne anlarım faldan fuldan sallarım anca tarotta hiç baktırmadım tam adamına çattın yani jaggerim :27:
Bişeylere benzetçeksek illa klasiktir aaa şurda sana kabaran bişeyler var (yüreğin kabarmış) yanlış anlaşılmasın :9::9::9::9::9::9::9::52::52:

Ya persopum ama dediğim olmaz mı..
Sonuçta izlerin anlamları var.

Belki benim elimde o aklında bulunan anlamlarını bildiğin izlerden bazıları var.
Mesela bana bir tane iz gösterir misin ve anlamını söyler misin..
Bakıcam valla bak bakıcam elimde var mı diye bakıcam..:27::27::27:

Bundan sonra bir numaralı falcımsın :27:
:27:

,,Ya zaten hiç bişiyimi paylaşamıyorum artık bunu da yazmadan edemedim . Beni merak etme ben iyyim işte bütün gün evde oturuyorum kadnlar kulübüne giriyorum kızlarla sohbet ediyorm ddim :D bi de hangi gün hangi diziyi izlediğimi yazdm merak etmesin diye . Kaçta uyuyupp kaçta uyandığımı yazdm gece 2 de 3 de radyo dinledğimi ve zaman geçsin diye öğlen 2 de 3 de uyandığımı söyledim . Bir de romantik bikaç bişiyler sığdırıdm işte araya :)

Oh iyi yapmışsın :)
Morel olur ona da.Ne yaptığından haberi olur..
Ama sen böyle her gün ağlıyorsun ben senin için çok üzülüyorum gerçekten..Ayrıca o okul mevzuna gelince,milletin ne dediğine aldırma olur mu..

Ya persopum ama dediğim olmaz mı..
Sonuçta izlerin anlamları var.

Belki benim elimde o aklında bulunan anlamlarını bildiğin izlerden bazıları var.
Mesela bana bir tane iz gösterir misin ve anlamını söyler misin..
Bakıcam valla bak bakıcam elimde var mı diye bakıcam..:27::27::27:

Bundan sonra bir numaralı falcımsın :27:
:27:

Anammmm okadar yıl falcı desinler diye mi okudum ben töbee yaaa :27::27:
Elindeki işaretlerle arkeolojik işaretlerin ne alakası var delüü :27::27:

Oh maşallah Allah bozmasın :)
Ben artık istanbuldanım..
Ben asker yareniyim onun haricinde yaptığım bir şey yok.
Askerlik bitiminde kısmet ise evlilik düşünüyoruz öyle işte..

Çocuk var mı çocuk :)

ahahahah sağol canım teşekkür ederim. çocuk daha yok. düşünmüyoruz. kısmett... acele işe şeytan karışırmış hem değil mi :)))))

uyarı şeklinde geliyor tıklıyorum ama sayfayı açmıyor sanırım dediğiniz gibi olacak.sağolun siz de kuzusunuz çok :))

Alıntılarda problem var. Ben bakmam mesela alıntılara..
Çünkü bir kısmı görünüyor son alıntılayanlar görünmüyor..
O yüzden sayfadan takip ederseniz sizin için daha iyi olur..

Teşekkür ederiz :)
Siz neler yaparsınız isim ne okul iş var mı evli misiniz..
Ay ne çok soru sordum ben böyle :))

Canımm geçmiş olsun çok zor biliyorum burdan söylemesi kolay görünüyo ama inan içim parçalandı allah yardımcınız olsun bukadar hırpalama kendini eninde sonunda çıkıcak sağlıklı olman lazım o çıkınca :16::5:

Of ya daayanamıyorum sevgim kalbime sığmıyo artıkkk paylaaşamayınca böyle oluyormuş sanırım ..Sevgilim var ve ona olan sevgimi onunla paylaşamıyorumm of ya canım çok acıyor çk yanıyor .. Tşörtünü koklayarak ağlayarak uyuyorum her gece .. Çok zor yaa off .. Yazsam da dermanı yok ki . direk bi şiirimle açıklıycak olursamm :
Özlemeninde ötesinde özlüyorum seni ...
Biliyorum söylesem de çaresi yok , hatta dedim ya yalvarsam da yok ,
Günümü gün edip kendimi paralasam da zamanın ayaklarında
bu derdin senden başka çaresi yok ...

aynen böyle :( Neyse benim derdime çare yok en iyisi hiç yazmaamak .. senin adın nee nerden bi de yaş kaç öğrenelim bakalm :) ben cansu 18 yaşndaym izmirdenn

Bu arada burda yağmur başladı yağmur yağan yer var mı başka kızlarr ?

Of ya daayanamıyorum sevgim kalbime sığmıyo artıkkk paylaaşamayınca böyle oluyormuş sanırım ..Sevgilim var ve ona olan sevgimi onunla paylaşamıyorumm of ya canım çok acıyor çk yanıyor .. Tşörtünü koklayarak ağlayarak uyuyorum her gece .. Çok zor yaa off .. Yazsam da dermanı yok ki . direk bi şiirimle açıklıycak olursamm :

aynen böyle :( Neyse benim derdime çare yok en iyisi hiç yazmaamak .. senin adın nee nerden bi de yaş kaç öğrenelim bakalm :) ben cansu 18 yaşndaym izmirdenn

Geçicek bu günler !!

Burda yok burası İstanbul..:51:

Oh iyi yapmışsın :)
Morel olur ona da.Ne yaptığından haberi olur..
Ama sen böyle her gün ağlıyorsun ben senin için çok üzülüyorum gerçekten..Ayrıca o okul mevzuna gelince,milletin ne dediğine aldırma olur mu..

yok kimsse birşey söylemiyor .. Ailemde kabul edeli oldu bi 20-30 gün kadar onlar da birşey demiyorlar .. Herkes hayırlısı olsun diyo :)
Evet o bana yazmş neler yaptığını daha doğrusu yapamadığını .. 4 duvar arasında bissürü erkeğin arasında sap sap napsın :(
siz ne yapıyosnz seninki hala pc başndamı senin gibi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıntılarda problem var. Ben bakmam mesela alıntılara..
Çünkü bir kısmı görünüyor son alıntılayanlar görünmüyor..
O yüzden sayfadan takip ederseniz sizin için daha iyi olur..

Teşekkür ederiz :)
Siz neler yaparsınız isim ne okul iş var mı evli misiniz..
Ay ne çok soru sordum ben böyle :))
anladım :).bekarım şimdilik.evlilik düşünüyoruz nasip kısmet olursa.öğrenciyim istanbulda öğretmenlik okuyorum :)

Anammmm okadar yıl falcı desinler diye mi okudum ben töbee yaaa :27::27:
Elindeki işaretlerle arkeolojik işaretlerin ne alakası var delüü :27::27:

İşte alakası var mı yok mu bana bir tane işaret göster de anlayayım diyorum..
Belki var, ilerde benden çokta güzel fosil örneği olur . belli mi olur..:27:
:27::27:

Üzülme tatlımm ahh sen bilsen neler yazdığımı :27:

Yağıyor burda hafif çok sis var boğaz görünmüyor...

22, ben istanbuldann tatlım memnun oldum çokk :ssz:

Üzülme tatlımm ahh sen bilsen neler yazdığımı :27:

Yağıyor burda hafif çok sis var boğaz görünmüyor...

22, ben istanbuldann tatlım memnun oldum çokk :ssz:

ben de memnun oldumm :) Kaç yaşında evlendin merak ettim gerçi seni de hemencecik soru yağmuruna tuttum ama :D kusura bakma meraktan . Bi de kaç sene çıktıktan snra evlendin onu merak ediyorum . Sitedekiler hep böyle çok tepkililer evliliğe ondan merak ediyorum :)

Back