• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gece oturmayı seviyorum..
Dün gece ben 6 da yattım ama pc de değildim televizyon izledim.Ne zamandır tv izlemiyordum..
Bu gecede o saatlerde uyurum herhalde.. :))

Bu gece ben uyutmam seni merak etme sen..
Yüzümdeki izlerin ne anlama geldiğini anlatcan bana:27:
:27:

Hahahh yüzünde ki mi? :53:
Falcımıyım neci olmam gerektiğini bile bilmiyorum :9:
Ne izi kızzz :52:

Ben bilirim ya türkçe arşivim geniştir severim de :82:

Kalıplaşmış şeylerden hoşlanmam :27::27:
Arabesk dinlemem hiç çok ünlü olanlarını blirim sadece kum gibi mesela onun dışında bilmem :24:

Niye senin ki kalıplı değil mi bak hoşlanıyorsun işte..
Birde hoşlanmıyorum diyo
Hahaha:27:
:27::27::27::27:

Bu daha bişi değil bi alış da bağımlılık yapıyo :9::9:

ben zaten bir süredir dışardan takip ediyordum aklıma takılan konuları.sonra okumamaya karar verdim bazı konularda önyargılı arkadaşların yorumları etkiliyordu beni ciddi şekilde.sonra baktım böyle işte :) ama gelen cevapları sayfayı gezerek görebiliyorum anlayamadım tam nasıl göreceğimi.cevap geç gelir veya gelmezse kusura bakmayın :)

Hahahh yüzünde ki mi? :53:
Falcımıyım neci olmam gerektiğini bile bilmiyorum :9:
Ne izi kızzz :52:

Kazı çalışmasına girebilirsin :27:
KK DA birtane kız var tek çekimlik tarot bakıyor..
Kıza yazmıştım acaba baktı mı merak ettim..

Ay ben şu aralar fallara sarmış durumdayım, elimi çekeyim de iki falıma bakıver. Ama 2000 tane işaretlere benzeterek yorumla..
Yeni bi fal akımı yaratalım seninle gel..:51:

Oy kıyamam ben sana..
Gel biraz kafanı dağıt..
Düşün düşün içini bunalttın be kuzum..

Geldimmm kızlar napıyosunuz :(( ben çok kötüyüm ya aşırı kötüyümm berbat durumdayıım :(( fax yazdım benimkine yarın göndereceğim pttden :(( yazarken ağlamaya başladım .. dayanamadım .

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmirden ne çok katılan oldu buraya..
tanır mısın bize kendini..

Evli misin naparsın ne edersin..

canım merhabalar. evet izmir karşıyakada yaşıyorum. 1 yıllık evliyim. bilgisayar mühendisiyim. önce antalyaya gelin gittim. izmire tekrar geri geldik eşimin işi nedeniyle. çalışma hayatıma bir süre ara verdim. siz ne yaparsınız neredensiniz?

Araya reklam aldık :47:

Gördüm kibledim ben..
Topiğimin ilk reklamınıda almış bulunuyorum..:27:
:27:

ben zaten bir süredir dışardan takip ediyordum aklıma takılan konuları.sonra okumamaya karar verdim bazı konularda önyargılı arkadaşların yorumları etkiliyordu beni ciddi şekilde.sonra baktım böyle işte :) ama gelen cevapları sayfayı gezerek görebiliyorum anlayamadım tam nasıl göreceğimi.cevap geç gelir veya gelmezse kusura bakmayın :)

Sayfayı sürekli yenileyerek takip edebilirsin kuzum..

Kazı çalışmasına girebilirsin :27:
KK DA birtane kız var tek çekimlik tarot bakıyor..
Kıza yazmıştım acaba baktı mı merak ettim..

Ay ben şu aralar fallara sarmış durumdayım, elimi çekeyim de iki falıma bakıver. Ama 2000 tane işaretlere benzeterek yorumla..
Yeni bi fal akımı yaratalım seninle gel..:51:

Hahhaahh allah iyiliğini versin :9:
Ben ne anlarım faldan fuldan sallarım anca tarotta hiç baktırmadım tam adamına çattın yani jaggerim :27:
Bişeylere benzetçeksek illa klasiktir aaa şurda sana kabaran bişeyler var (yüreğin kabarmış) yanlış anlaşılmasın :9::9::9::9::9::9::9::52::52:

Geldimmm kızlar napıyosunuz :(( ben çok kötüyüm ya aşırı kötüyümm berbat durumdayıım :(( fax yazdım benimkine yarın göndereceğim pttden :(( yazarken ağlamaya başladım .. dayanamadım .

Canım benim ya, geçicek bu günleri heps..
Yapma böyle..

Yazarken olumsuz şeylerden bahsetme,aklı sende kalmasın çocuğun..
Morel yapıcak şeyler yaz canım..
Hoş geldin bu arada.. :)

neyin var bakayım seninnn?????

Sevgilim cezaevindee haber bile alamıyorummmmmmmm telefon yasakkkkkkkkkk sesini bile duyamıyorummm günlerdirr :((
Neden orda diye sorarsan eğer ergenlikte sokakda bikaç kişi üzerine gitmiş bıçakla yaralamşlar işte saldırmşlar bu da onlarn üzerine gidince ceza almş . Yeni geldi czası o da yeni gitti işte . Kapalı da yatıyo o yüzden telefonda yok 2-3 ay böyle ondan snra açığa geçecek açıkta tel var ordada bi 5-6 ay yatcak ama kapalıda olunca malummm habersiz de kalınca .. Böyle oluyo :43:

Back