- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
canım merhabalar. evet izmir karşıyakada yaşıyorum. 1 yıllık evliyim. bilgisayar mühendisiyim. önce antalyaya gelin gittim. izmire tekrar geri geldik eşimin işi nedeniyle. çalışma hayatıma bir süre ara verdim. siz ne yaparsınız neredensiniz?
,,Ya zaten hiç bişiyimi paylaşamıyorum artık bunu da yazmadan edemedim . Beni merak etme ben iyyim işte bütün gün evde oturuyorum kadnlar kulübüne giriyorum kızlarla sohbet ediyorm ddimCanım benim ya, geçicek bu günleri heps..
Yapma böyle..
Yazarken olumsuz şeylerden bahsetme,aklı sende kalmasın çocuğun..
Morel yapıcak şeyler yaz canım..
Hoş geldin bu arada.. :)
Sevgilim cezaevindee haber bile alamıyorummmmmmmm telefon yasakkkkkkkkkk sesini bile duyamıyorummm günlerdirr(
Neden orda diye sorarsan eğer ergenlikte sokakda bikaç kişi üzerine gitmiş bıçakla yaralamşlar işte saldırmşlar bu da onlarn üzerine gidince ceza almş . Yeni geldi czası o da yeni gitti işte . Kapalı da yatıyo o yüzden telefonda yok 2-3 ay böyle ondan snra açığa geçecek açıkta tel var ordada bi 5-6 ay yatcak ama kapalıda olunca malummm habersiz de kalınca .. Böyle oluyo
Hahhaahh allah iyiliğini versin
Ben ne anlarım faldan fuldan sallarım anca tarotta hiç baktırmadım tam adamına çattın yani jaggerim
Bişeylere benzetçeksek illa klasiktir aaa şurda sana kabaran bişeyler var (yüreğin kabarmış) yanlış anlaşılmasın
,,Ya zaten hiç bişiyimi paylaşamıyorum artık bunu da yazmadan edemedim . Beni merak etme ben iyyim işte bütün gün evde oturuyorum kadnlar kulübüne giriyorum kızlarla sohbet ediyorm ddimbi de hangi gün hangi diziyi izlediğimi yazdm merak etmesin diye . Kaçta uyuyupp kaçta uyandığımı yazdm gece 2 de 3 de radyo dinledğimi ve zaman geçsin diye öğlen 2 de 3 de uyandığımı söyledim . Bir de romantik bikaç bişiyler sığdırıdm işte araya :)
Ya persopum ama dediğim olmaz mı..
Sonuçta izlerin anlamları var.
Belki benim elimde o aklında bulunan anlamlarını bildiğin izlerden bazıları var.
Mesela bana bir tane iz gösterir misin ve anlamını söyler misin..
Bakıcam valla bak bakıcam elimde var mı diye bakıcam..
Bundan sonra bir numaralı falcımsın
Gördüm kibledim ben..
Topiğimin ilk reklamınıda almış bulunuyorum..
Sayfayı sürekli yenileyerek takip edebilirsin kuzum..
Gittim ben çok konuşmayın emi bıdırdamayın başımın ucunda uyandırmayın beni
Oh maşallah Allah bozmasın :)
Ben artık istanbuldanım..
Ben asker yareniyim onun haricinde yaptığım bir şey yok.
Askerlik bitiminde kısmet ise evlilik düşünüyoruz öyle işte..
Çocuk var mı çocuk :)
uyarı şeklinde geliyor tıklıyorum ama sayfayı açmıyor sanırım dediğiniz gibi olacak.sağolun siz de kuzusunuz çok :))
Canımm geçmiş olsun çok zor biliyorum burdan söylemesi kolay görünüyo ama inan içim parçalandı allah yardımcınız olsun bukadar hırpalama kendini eninde sonunda çıkıcak sağlıklı olman lazım o çıkınca
ahahahah sağol canım teşekkür ederim. çocuk daha yok. düşünmüyoruz. kısmett... acele işe şeytan karışırmış hem değil mi :)))))
Of ya daayanamıyorum sevgim kalbime sığmıyo artıkkk paylaaşamayınca böyle oluyormuş sanırım ..Sevgilim var ve ona olan sevgimi onunla paylaşamıyorumm of ya canım çok acıyor çk yanıyor .. Tşörtünü koklayarak ağlayarak uyuyorum her gece .. Çok zor yaa off .. Yazsam da dermanı yok ki . direk bi şiirimle açıklıycak olursamm :
Özlemeninde ötesinde özlüyorum seni ...
Biliyorum söylesem de çaresi yok , hatta dedim ya yalvarsam da yok ,
Günümü gün edip kendimi paralasam da zamanın ayaklarında
bu derdin senden başka çaresi yok ...
aynen böyleNeyse benim derdime çare yok en iyisi hiç yazmaamak .. senin adın nee nerden bi de yaş kaç öğrenelim bakalm :) ben cansu 18 yaşndaym izmirdenn
Bu arada burda yağmur başladı yağmur yağan yer var mı başka kızlarr ?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer yaşınız küçükse yapmayın bence de.. :))
Hayatınızı yaşamak varken :))
Oh iyi yapmışsın :)
Morel olur ona da.Ne yaptığından haberi olur..
Ama sen böyle her gün ağlıyorsun ben senin için çok üzülüyorum gerçekten..Ayrıca o okul mevzuna gelince,milletin ne dediğine aldırma olur mu..
anladım :).bekarım şimdilik.evlilik düşünüyoruz nasip kısmet olursa.öğrenciyim istanbulda öğretmenlik okuyorum :)Alıntılarda problem var. Ben bakmam mesela alıntılara..
Çünkü bir kısmı görünüyor son alıntılayanlar görünmüyor..
O yüzden sayfadan takip ederseniz sizin için daha iyi olur..
Teşekkür ederiz :)
Siz neler yaparsınız isim ne okul iş var mı evli misiniz..
Ay ne çok soru sordum ben böyle :))
Anammmm okadar yıl falcı desinler diye mi okudum ben töbee yaaa
Elindeki işaretlerle arkeolojik işaretlerin ne alakası var delüü
Of ya daayanamıyorum sevgim kalbime sığmıyo artıkkk paylaaşamayınca böyle oluyormuş sanırım ..Sevgilim var ve ona olan sevgimi onunla paylaşamıyorumm of ya canım çok acıyor çk yanıyor .. Tşörtünü koklayarak ağlayarak uyuyorum her gece .. Çok zor yaa off .. Yazsam da dermanı yok ki . direk bi şiirimle açıklıycak olursamm :
Özlemeninde ötesinde özlüyorum seni ...
Biliyorum söylesem de çaresi yok , hatta dedim ya yalvarsam da yok ,
Günümü gün edip kendimi paralasam da zamanın ayaklarında
bu derdin senden başka çaresi yok ...
aynen böyleNeyse benim derdime çare yok en iyisi hiç yazmaamak .. senin adın nee nerden bi de yaş kaç öğrenelim bakalm :) ben cansu 18 yaşndaym izmirdenn
Bu arada burda yağmur başladı yağmur yağan yer var mı başka kızlarr ?
anladım :).bekarım şimdilik.evlilik düşünüyoruz nasip kısmet olursa.öğrenciyim istanbulda öğretmenlik okuyorum :)
Üzülme tatlımm ahh sen bilsen neler yazdığımı
Yağıyor burda hafif çok sis var boğaz görünmüyor...
22, ben istanbuldann tatlım memnun oldum çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?