- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.201
banada yaaap
jag benim avatarımı begenmedi
ne güzel baloncu kız modunda takılıyordum
Damon gibi yapıcam saçlarımı , vampir avına çıkmanın vakti geldi..
Amin canimallahima sükür cok mutlu evliligim var ve iki yakisikli Prensim
Allah sizleride en az benim kadar mutlu etsin... Insallah yuvanizi kurup minik minik bebeleriniz olur
jag
sana aşığım
gizleyemiyorum artıkkBurda özelimizi yansıtma demedin mi kız yanlış anlayacaklar haha
İyi iyi airbag bile açılmamış ama fena gömmüşler arkadan bide plakasını almamış adam kenara geçelim trafik olmasın demiş kaçmış akıllı annem olsun seviyorum saf olsa da
+Telefon açıyor:arabana vurdular
-Arabam kapıda anne neyin kafası?
+Kapıdan çıkarken seninki güzel gözüktü de kem küm
Arabasını değiştircez artık benimkini mi ona veririm ona mı benimkinden alırız bilmiyorum iyi ya o yeter bana
seni kocaman seviyom dilos ablaGecmis olsun canim....
Etsin cilginim insallahhh...
gizleyemiyorum artıkk
tüm dünya duysunnn
Beeenn beeennn gıcık oluyodumm bu jag'e hatta o da bana gıcık oluyodu
Memnun oldum canim... Arkeolog :26: tam olarak ne yapiyosun? Kusura bakma ben dogma büyüme almanyaliyim bazi seyleri türkcede bilmiYorumAynen öyle valla
Bu arada 22 yaşım arkeoloğum memnun oldum canımm
İnşallah , gerçekten bu zaman da uzun evlilik yürütmek çok zor. Kavgalar geçim sıkıntısı derken insanlar evliliklerini yürütemez hale geliyor..
Ne güzel bu zaman da böyle 11 seneye dayanan bir hikayenin olması.. :)
Eh bende kendimi tanıtayım o zaman. Hım parantez için de şunu da belirteyim.Şuan can ciğer olduğum dostlarımın hepsi zamanında bana çok gıcık olmuşlardır. Sende beni pek sevmedin bunun farkındaydım ben :)
Ama sıfırlandık şuan. Bende 20 yaşındayım, 3 senelik bir ilişkim var. Asker yareniyim. Nişanlıyım.Nişan törenli olmadı daha kendi aramızda yapıldı , asker dönüşü kısmetse evlilik hazırlıklarına başlamayı düşünüyoruz..
yaparım dedi şahitsinnnLeydi avaatar mı yapacak sanaaa bende seni seviyorum atlı karıncammmmm
Leydi avaatar mı yapacak sanaaa bende seni seviyorum atlı karıncammmmm
Ayy geçmiş olsun kuzum annen de bişi yok dmi canı sağolsun maldan değerli mi ne vardı ki sende o kdar kötü mü arabanın durumu :18:
:86::86::86::90::90:
Dönsün dönsün iyidir öyle hepsini beğendm bende birleştirdim
Memnun oldum canim... Arkeolog :26: tam olarak ne yapiyosun? Kusura bakma ben dogma büyüme almanyaliyim bazi seyleri türkcede bilmiYorum
:26::26::26: sevmemek demeyim ama iste tuaf cevaplar verince dedim bu ne yaaa
Önyargi iste
Evet canim allah var yukarda tabiki bizde kavgalar ediyoruz bu zaten tuzu biberi hele yasam SIkintilari coluk cocuk olunca
Ama daha bikere bile ne yatak ayirdik nede küs yattik :123:
Insallah tez zamanda kavusursun askerine canim... Kac aylik gitti...
sana da yaparııım kıskanma kıskanç pandamm
jagger bana kendini o kadar ayrıntılı tanıtmadınbizde arkadaşmıyız
Bana gıcık olmayan birini gösterin birini beeee :2:
Memnun oldum canim... Arkeolog :26: tam olarak ne yapiyosun? Kusura bakma ben dogma büyüme almanyaliyim bazi seyleri türkcede bilmiYorum
Önyargi iste
Evet canim allah var yukarda tabiki bizde kavgalar ediyoruz bu zaten tuzu biberi hele yasam SIkintilari coluk cocuk olunca
Allah belanı vermesin senin hahaha hiç güleceğim yoktu..
Önyargi iste
yaparım dedi şahitsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?