- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.221
hahahaha
Hıııı tam da onu diyecektim ben sana istediğim avatar şeklini tarif ederim bana da yapar mısın diyecektim.. kıskandım !
İyi kuzum annem korkmuş baya bi ben uyuyordum sabah benimkine heves etmiş binmiş girmişler yarısına kadar bagajın canı sağolsun yeter ki
aman cana geleceğine mala gelsin iyiymiş ya annen sen ona bak :)
Yaparm kuzum
Hııı damonn esir düştüüüüüü:18::18:
rabbim bozmasın abla o yakışıklıları yerm ben
üzüyolar mu seni 2si de erkek offf :18:
seni kocaman seviyom dilos abla
gel yamacimaaaa
Uzun dönem gitmişti şimdi 12 aya düştüğü için Allah kısmet ederse bi iki üç ay sonra burada olacak. Geçen şubatta gitmişti.. hasretlik çok zor ..nazar değmesinnnnnn :) alışırsın ablam alışırsınnn benim ters konuşmalarıma alınma sakın, şaka yapıyorum he.. :))
Hıııı tam da onu diyecektim ben sana istediğim avatar şeklini tarif ederim bana da yapar mısın diyecektim.. kıskandım !
hErkesten önce sana yapsın zatennn çok kötü avatarınnn ıyyy
hahahahaçatlada patla
lady bana dediki özelden istediğin kadar yaparım 2456431234534 tane olsa bile dedi seni çok seviyorum eda artık eskidi sıkıldım ondan dediii
ağzından cımbızla alıyodum cevap vermedin arkadaş mıyız:26:
bilmesi lazım ama leydimyapabldğim kadarıyla yaparm kuzuuum
niye ifşa ediyosun ben sana demedim mi oluuum söyleme ona diye
Amaan kuzum candan önmli değilll
hahahahaçatlada patla
lady bana dediki özelden istediğin kadar yaparım 2456431234534 tane olsa bile dedi seni çok seviyorum eda artık eskidi sıkıldım ondan dediii
yokkk harbii
maşallah abla maşallah nazar değdirmeee
Tatlım Archäologe yani tarih kazı kalıntı vs vs..
Yok asiri yaramazliklari yok sükür ama kücük cok hareketli baya bi yoruyor tabiii...
Ama insan kizsada bazen bunalsada dünyanin en güzel seyi evlat sahibi olmak ...
Anladim canim iyi az kalmis ozaman... Allah kavustursun... Benimde bazen yazdiklarim yanlis anlasabilinir, cünkü bazen ifade etmekte zorlaniyom kendimi türkce, heleki hararetli zamanlardayani simdiden bildireyim :26:
jagger cevap vermedi diye kızdım verdiSen niye ağlıyorsun su perisiii :26:
been been
Benim kankam öyle birşey demez arkamdan . Sen mi lan o arkamdan konuşsun ıh
Aynen ilk sorduğum sen iyimisin geliyorum bende bişey yok dedi araba çalışıyodur muhtemelen boşver tutanağı gel didim zaten çok sevgili adam kaçmış
Yorulsan bile bi sarılmaları bi annecim demelerii yeter sana zaten abla
araba nasıl diye soracak halin yok
Yok asiri yaramazliklari yok sükür ama kücük cok hareketli baya bi yoruyor tabiii...
Ama insan kizsada bazen bunalsada dünyanin en güzel seyi evlat sahibi olmak ...
Anladim canim iyi az kalmis ozaman... Allah kavustursun... Benimde bazen yazdiklarim yanlis anlasabilinir, cünkü bazen ifade etmekte zorlaniyom kendimi türkce, heleki hararetli zamanlardayani simdiden bildireyim :26:
yapabldğim kadarıyla yaparm kuzuuum
niye ifşa ediyosun ben sana demedim mi oluuum söyleme ona diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?