İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hıııı tam da onu diyecektim ben sana istediğim avatar şeklini tarif ederim bana da yapar mısın diyecektim.. kıskandım !
hahahaha çatlada patla
lady bana dediki özelden istediğin kadar yaparım 2456431234534 tane olsa bile dedi seni çok seviyorum eda artık eskidi sıkıldım ondan dediii

aman cana geleceğine mala gelsin iyiymiş ya annen sen ona bak :)

Aynen ilk sorduğum sen iyimisin geliyorum bende bişey yok dedi araba çalışıyodur muhtemelen boşver tutanağı gel didim zaten çok sevgili adam kaçmış

Yaparm kuzum

Hııı damonn esir düştüüüüüü:18::18:

rabbim bozmasın abla o yakışıklıları yerm ben
üzüyolar mu seni 2si de erkek offf :18:

Yok asiri yaramazliklari yok sükür ama kücük cok hareketli baya bi yoruyor tabiii...
Ama insan kizsada bazen bunalsada dünyanin en güzel seyi evlat sahibi olmak ...

seni kocaman seviyom dilos abla

Anladim canim iyi az kalmis ozaman... Allah kavustursun... Benimde bazen yazdiklarim yanlis anlasabilinir, cünkü bazen ifade etmekte zorlaniyom kendimi türkce, heleki hararetli zamanlarda yani simdiden bildireyim :26:

Hıııı tam da onu diyecektim ben sana istediğim avatar şeklini tarif ederim bana da yapar mısın diyecektim.. kıskandım !

yapabldğim kadarıyla yaparm kuzuuum

hErkesten önce sana yapsın zatennn çok kötü avatarınnn ıyyy

hahahaha çatlada patla
lady bana dediki özelden istediğin kadar yaparım 2456431234534 tane olsa bile dedi seni çok seviyorum eda artık eskidi sıkıldım ondan dediii

niye ifşa ediyosun ben sana demedim mi oluuum söyleme ona diye

Yorulsan bile bi sarılmaları bi annecim demelerii yeter sana zaten abla

Aamin ablacım , yok yok sıkıntı yok zamanla alışırız zatennnnnnnnn ah sen görsen benim hararetli zamanlarımııııı nereye bastığımı bilmem haha

yapabldğim kadarıyla yaparm kuzuuum

niye ifşa ediyosun ben sana demedim mi oluuum söyleme ona diye

Öyle mi dedin lan arkamdan ıhhh

ağlayıp durma,öperim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…