• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Kişi Arasında Kaldım... Aklım Çok Karışık...

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
Merhaba Arkadaşlar...

Bir süredir aklım karışı... Size yazıp danışma fikri geldi aklıma hemen koyuldum ben de yazmaya...

Ben iki yıl önce biriyle tanıştırıldım evlilik amaçlı. Kendisi benden 12 yaş büyük. Ben 24 yaşındayım bu arada. Ve maddi durumları çok çok iyi... 4 ay birlikte olduk... Nişanlanmak üzereydik ama o ayrıldı benden... Ayrılıktan sonra unutamadım onu, çok sevmiştim, çok bağlanmıştım... Görüşmeyi hiç kesmedik o zamandan beri.. Hep bekledim onu. O da onu sevdiğimi biliyordu ama tam anlamıyla geri dönmüyordu bana, ama bi yandan da iletişimini koparmıyordu, ben aramasam o arıyordu...

Neyse... Yaklaşık 2 ay öncesine kadar illallah dediğim bi dönem, ondan umudumu kestiğim bir dönemde karşıma birisi çıktı, o da benden 3 yaş büyük, polis... Zamanla ısınmaya başlamıştım bu kadar zaman sonra ilk defa... Ve bu ilişkiye başlarken de diğer sevdiğim adama bi mail yazdım, beni güzel hatırla diye bir şiiri yazdım ve hayatından çıktığımı ima ettim...

Polisle gün geçtikçe herşey daha da güzel gidiyordu... Arada eski sevgilim arayıyordu açmıyordum, mesajlarına karşılık vermiyordum. Buluşmak istiyordu cevapsız bırakıyordum...

Sonra polisle tartıştık birgün.. İlk tartışmamızdı ve o da ben de çok sinirliydik. Ara verdik görüşmedik kafamızı toplayalım diye. İkimiz de kararsızdık devam mı tamam mı demeye...

Sonra eski sevgilim, msn den karşılaştık... Cevap verdim bu sefer.. Bana uzun zamandır benden çok hoşlandığını, o mailimden sonra bunu daha iyi anladığını söyledi. Ben hayatımda biri var dedim. O da biri olmasaydı eğer yeniden başlayalım diye uğraşacaktım dedi...

Bir tuhaf oldum ve polis olanla aramızdaki sorundan bahsettim... Konuş sen onunla hallet ona göre yüzyüze konuşuruz dedi bana... Tamam dedim ama...

Kaç zamandır beklediğim adam bana neler söylemişti...
Kafam yiice allak bullak oldu...
Şu an yeniden deniyoruz onunla...
Polis olanla ara verdik, kafamızı toplayalım az çok birbirimizi tanıdık dedik...

Kafam neden karışık...
Eski sevgilim yaşça büyük olduğundan duygusal değil de daha çok mantıklı düşünen bi insan...Ama beni çok sahiplenen bi insan. Birlikteyken her sabah işe bırakır akşamları da işten alırdı beni...
Bi yandan da sağlığına hiç dikkat etmeyen, içmeyi seven bi insan... Ve gece klüplerine giden bi insan.. Benimle başlayınca bıraktı yine...

Polis olansa, benim erkek versiyonum gibi, çok duygusal, onunla filmlerden şarkılardan, kitaplardan bahsediyoruz... Ama diğeri mesela sinemaya gitmeyi sevmez kitap okumaz...
Duygusal bi şarkıda hiçbirşey konuşmadan göz göze dalıp gitiğimizi bilirim. Ama onda da şu var.. Yay burcu bilen bilir. Özgürlüğüne aşırı düzgün. hesap sormak yada bişeylerine engel olmak mümkün değil. Zaten tartışma sebebimizse eski sevgilisiyle hala arkadaş olması...

İçinden çıkamıyorum. Duygularım ne diyor hangisi ağır basıyor hiç hissetmiyorum.. Eski sevgilimi düşündükçe o emeğim aklıma geliyor, diğerini düşününce de onun o duygusal bana düşkün hali aklıma geliyor...

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar....

bence şuan vereceğin karar doğru bir karar değil,kafan çok karışık,ikisinide arama bi kafanı topla,,kendine gel,sonra sağlıklı kararlar alırsın,ilk sevgilinin içkici ve gece hayatının olması evlendiğinizde senin başını çok ağrıtır,onu söyliyim canım,diğer duygusal çocuk senin için daha hayırlı gibi gözüküyorr,,,
:89:

bence de polis daha hayirli. diger adamin buyuk ihtimalle iliskisi vardi o yuzden arada ariodu seni ama tam donmuyodu. ve icki kumar aliskanligi olan biri asla ve asla olarak birakmaz bunu tam olarak. bir gun bir sey olur ve tekrar baslar, bas edemezsin. o yuzden bence gece hayati olmayan cocugu sec ilerde asla uzulmezsin

Haklısınız.. İçki içmesi büyük sorun.. Benimleyken ne kadar bıraksa da evlilik bu bi ömür...
Aslında ben de sanki polisi istiyorum gibi ama işte 2 yıllık emeğim, beklemelerim, sevmelerim...
:50:

Iki kisi arasinda kaldim konusuna bu iki oldu yaziyorum :) Ama sizin durumunuz biraz daha farkli. O yüzden 'ikisinden de uzak durun' demicem. Sadece bir tanesinden uzak durun dicem :61:

12 yas bence cok büyük bir yas farki. Anlasabilirsiniz düsünce yapisi olarak. Ama siz 30 yasina geldiniz mi o 40 yasinda olacak ve bu büyük bir fark her konuda. Ayrica nisanliydiniz ve o sizden ayrildi. Bir sefer sizi terk eden tekrar terk edebilir. Icki icmesi büyük bir tehlike. Icki icenler yüzünden nice yuvalar huzursuz ve sorunlarla yasiyorlar. Sizin sürekli onu bekleyeceginizi düsünmüs ve sizi yedekte tutmus. Sizden hoslandigini onca zaman sonra neden anladi dersiniz? Siz ondan kopmaya karar vermistiniz. Bu sefer o alarm caldi kaybedemem diye. Ama bence coktan kaybetmis olmasi gerekiyordu. Size msnden böyle seyler yazmasida bana samimi gelmiyor. Tekrar denemeye karar vermenizide dogru bulmuyorum. Kendinizde farkindasiniz aslinda onun hayirli ve dogru kisi olmadigini ama belkide eski güzel günleri düsünüp tekrar öyle olabilir diye düsünüp tekrar denemeye karar vermisinizdir. Uzun lafin kisasi anlattiklarinizdan öyle belli oluyor ki bu insandan uzak durmaniz daha iyi olacaktir.

Polis arkadasimiza gelince hem yasi bence size cok daha uygun hem ruhen daha iyi anlasiyorsunuz. Emin olun aranizda ki iliskinin bir adi konudugu zaman oda sizi koruyup kollayacaktir. Polis oldugu icin onu secmeyin. Cünkü meslegi polislik oldugu icin iyi yada kötü diye karar veremeyiz. Evet bir etken olabilir ama sadece bu yüzden onu secmeyin. Fakat yazdiklariniza göre sizinle ayni düsünceleri paylasiyor. Ayni seylere karsi ilgi duyuyorsunuz. Bu cok güzel ve gelistirilebilir bir duygu. Tartismalar ise her iliskinin tadi tuzu. Arada bir insanlar istemeyerekte olsa birbirlerini kirabiliyorlar. Ama dediginiz gibi tartistiginiz gün ikinizde sinirliymisiniz. Bir taraf alttan almasi gerekiyor her zaman. Bunu unutmamak gerekiyor.

Ama yanlis buldugum polis arkadasla ara verip eski nisanlinizla tekrar denemeniz. InsaAllah, polis arakdasi secerseniz ve onunda haberi olursa bu zaman icerisinde eski nisanlinizla tekrar görüstügünüzü, bi sorun cikmaz umarim.

Ha birde eski nisanlinizla ' tanistirildim ' dediniz. Polis arkadasla kendiniz tanistiniz. Buda bi tevafuk olabilir. Polis arkadasla kendi isteginizle tanismisiniz. Eski nisanlinizi sizin ayaginizia getirmisler tabiri caizse.

Hayirlisi olsun insaAllah.

canım bencede 12 yaş büyük olan sevseydi,nişanlanmışken seni bırakmazdı,polis olana ne hissettiğin önemli seviyorsan hakkında hayırlısı olsun:29:

Iki kisi arasinda kaldim konusuna bu iki oldu yaziyorum :) Ama sizin durumunuz biraz daha farkli. O yüzden 'ikisinden de uzak durun' demicem. Sadece bir tanesinden uzak durun dicem :61:

12 yas bence cok büyük bir yas farki. Anlasabilirsiniz düsünce yapisi olarak. Ama siz 30 yasina geldiniz mi o 40 yasinda olacak ve bu büyük bir fark her konuda. Ayrica nisanliydiniz ve o sizden ayrildi. Bir sefer sizi terk eden tekrar terk edebilir. Icki icmesi büyük bir tehlike. Icki icenler yüzünden nice yuvalar huzursuz ve sorunlarla yasiyorlar. Sizin sürekli onu bekleyeceginizi düsünmüs ve sizi yedekte tutmus. Sizden hoslandigini onca zaman sonra neden anladi dersiniz? Siz ondan kopmaya karar vermistiniz. Bu sefer o alarm caldi kaybedemem diye. Ama bence coktan kaybetmis olmasi gerekiyordu. Size msnden böyle seyler yazmasida bana samimi gelmiyor. Tekrar denemeye karar vermenizide dogru bulmuyorum. Kendinizde farkindasiniz aslinda onun hayirli ve dogru kisi olmadigini ama belkide eski güzel günleri düsünüp tekrar öyle olabilir diye düsünüp tekrar denemeye karar vermisinizdir. Uzun lafin kisasi anlattiklarinizdan öyle belli oluyor ki bu insandan uzak durmaniz daha iyi olacaktir.

Polis arkadasimiza gelince hem yasi bence size cok daha uygun hem ruhen daha iyi anlasiyorsunuz. Emin olun aranizda ki iliskinin bir adi konudugu zaman oda sizi koruyup kollayacaktir. Polis oldugu icin onu secmeyin. Cünkü meslegi polislik oldugu icin iyi yada kötü diye karar veremeyiz. Evet bir etken olabilir ama sadece bu yüzden onu secmeyin. Fakat yazdiklariniza göre sizinle ayni düsünceleri paylasiyor. Ayni seylere karsi ilgi duyuyorsunuz. Bu cok güzel ve gelistirilebilir bir duygu. Tartismalar ise her iliskinin tadi tuzu. Arada bir insanlar istemeyerekte olsa birbirlerini kirabiliyorlar. Ama dediginiz gibi tartistiginiz gün ikinizde sinirliymisiniz. Bir taraf alttan almasi gerekiyor her zaman. Bunu unutmamak gerekiyor.

Ama yanlis buldugum polis arkadasla ara verip eski nisanlinizla tekrar denemeniz. InsaAllah, polis arakdasi secerseniz ve onunda haberi olursa bu zaman icerisinde eski nisanlinizla tekrar görüstügünüzü, bi sorun cikmaz umarim.

Ha birde eski nisanlinizla ' tanistirildim ' dediniz. Polis arkadasla kendiniz tanistiniz. Buda bi tevafuk olabilir. Polis arkadasla kendi isteginizle tanismisiniz. Eski nisanlinizi sizin ayaginizia getirmisler tabiri caizse.

Hayirlisi olsun insaAllah.

O kadar güzel yazmışsınız ki.. İlk olarak zamanınızı ayırıp böyle emek veridğiniz için çok teşekkür ederim...
İlk sevgilimle nişanlanmamıştık, nişanlanmak üzereyken ayrılmış...
Ama belirtiğiniz şeylerde o kadar haklsınız ki. Sanki görmek istemeyip de görebildiğim şeyler bunlar...
Dedğiniz gibi beni kaybetme korkusunu yaşayınca geri döndü bana..
Cepte olduğumu düşündüğünden dolayı..
Şu konuda da çok haklısınız, onunla yeniden denememin en büyük sebebi belki de o eski güzel günler, o günlere duyduğum özlem...
Ama şimdi şimdi anlıyorum ki, ne o ozamanki adam ne de ben o zamanki kızım...
Ve tabi arada yaşanan görüşülen süre içerisinde tüketilen şeyler de cabası ki ona karşı tahammülüm kalmadığını gördüm...
Ama dediğim gibi eskiye duyduğum özlemle böyle bir şeye kalkıştım belki de.

Polisi asla işiyle değerlendirmedim.. İşi iyi mi kötü mü onuda bilmiyorum..
Ama bildiğim birşey var yüreği çok güzel bi insan.
Ve şimdi şimdi anlıyorum ki, ilk defa duygularım ve mantığım aynı kişiye odaklanmış benim..
Yalnız onun bu özgürlüğe düşkün hali beni çok korkutan...
Ama dediğiniz gibi aşılamayacak birşey değil bu da...

Eski sevgilimle deniyorum dediğim konu şöyle birşeye başlamadık resmen sadece günde bir defa arıyor yada mesaj atıyor...
Ama açıkçası ben polisin aramasını daha çok bekliyorum ki 2 hafta sonrada zaten oturup yüzyüze konuşup karar vereceğiz.
Tek merakım tek korkum ilerde bunu seçmişim diyip hata yaptığımı düşünmek..
Ki duanız için Allah razı olsun, dediğiniz gibi inşallah hayırlısı olur...

Bu arada; polis ile tanıştığıma değinmişsiniz, tevafuk olabileceğini söylemişsiniz, daha önce hiç böyle düşünmemiştim... Çok etkilendim bu düşünceden inanın...

Son düzenleme:
ee büyük olan adam zaten sevse ayrılmazdı yada ayrıldıktan sonra canı istediğinde değil hep arardı bu büyük olanın sizi sevmediğini vakit doldurduğunu düşündüm ben..bence diğeri daha uygun gibi..tabi karar sizinn..ne yaşadığınızı siz biirsniz

canım bencede 12 yaş büyük olan sevseydi,nişanlanmışken seni bırakmazdı,polis olana ne hissettiğin önemli seviyorsan hakkında hayırlısı olsun:29:

Sanırım yanlış yazmışım ben yukarıya, nişanlanmamıştık, 1 ay vardı...
Ama tabi bununda bir önemi yok.
Sonradan bana geri dönmeyi çok denedi ama yapamadı.
Hep içtiğinde arayıp itiraf ederdi duygularını sonrasında da unutur giderdi.
En son söylediğinde de, ben sana çoktaaann geri dönerdim ama aileme etrafımdaki insanlara o kızla olmaz deyip anlatmışım durumu, şimdi o sözümden dönemiyorum demişti.
Artık ne dediyse benim hakkımda..
İyi bi kavga edip ayrılmıştık, ama ben çok aramıştım geri dön diye...

:54:
Sanırım sen de polis olandan taraftarsın.. :)
Benim de içim onu düşününce bi başka oluyo...
Belki de artık bu 2 yıllık serüveni maziye gömüp, yeniden başlamam lazım..

ee büyük olan adam zaten sevse ayrılmazdı yada ayrıldıktan sonra canı istediğinde değil hep arardı bu büyük olanın sizi sevmediğini vakit doldurduğunu düşündüm ben..bence diğeri daha uygun gibi..tabi karar sizinn..ne yaşadığınızı siz biirsniz

Teşekkür ederim fikirleriniz için...:68:
Karar benim de kararsızım işte :) Bu yüzden hepinizin fikirleri benim için değerli..
Çünkü şunu biliyorum ki dışardan bi insan daha doğru gözlemleyebiliyor durumu :)

Estagfirullah rica ederim. Dilimin döndügünce düsüncelerimi yazmaya calistim. Kafanizda ki soru isaretlerine cevap bulabiliyorsak ne mutlu bize :61:

Bakin hani bilirsiniz bu sözleri.. bir bardak kirilir ve onu yapistirabilirsin hatta tekrar su bile icebilirsin o bardaktan. Ama asla eski haline gelmez yara bere icinde kalir ve her zaman eskiyi aratir. Bu yüzden eski günlere olan özleminizi cok iyi anliyorum. Ama birakin o güzel günler sadece anilarda kalsin. Daha iyi olmaz mi bu sizin icin?

Onunla irtiabti kesmelisiniz madem ki polis arkadasimiza karsi böyle hissediyorsunuz. Ve tabi ki attigimiz her adim bir risk tasiyor. Evet gayet tabii polis arkadasimizi sectiginiz icin pisman olabilirsiniz belki ilerde. Ama tam terside olabilir. Bir gün uyanip 'Allahim hamd olsun ki ondan yana tercihimi kullanmisim ne kadar mutluyum huzurluyum.'da diyebilirsiniz.

Ayirca eski sevdiginiz daha cok mantikla hareket ettigini söylüyorsunuz. Mantik evlilikleride yapiliyor elbette ki. Belkide cok iyi gidiyordur mantik evlilikleri. Ama severek kalben isteyerek kendini bir insana adamak daha güzel bir duygu degilmi? Evliligi daha cok kutsallastirmaz mi sizce de?

Iki haftayi beklemek mecburiyetindemisiniz? Eski sevgilinizle tüm iliskilerinizi kesin bir dille bitirdikten sonra.. (hatta numarainizi ve mail adresinizi degistirip ona kesinlikle vermemenizi tavsiye ediyorum bu durumda) Polis arkadasimiza karsi duygu yogunlugu hissettiginiz bir anda 'konusmak istermisin?' diye bir mesaj atsaniz cokmu yanlis olur? Onun tarafindan bir mesaj beklemek zorundamisiniz? Yani illede ilk adimi o mu atmak zorunda? Bunlarida düsünmenizi tavsiye ederim.

Ask sevgi biraz cesaret ister biraz fedakarlik ister. Bundan eminim.

Bu arada; polis ile tanıştığıma değinmişsiniz, tevafuk olabileceğini söylemişsiniz, daha önce hiç böyle düşünmemiştim... Çok etkilendim bu düşünceden inanın...

Buna sevindim :61:

Estagfirullah rica ederim. Dilimin döndügünce düsüncelerimi yazmaya calistim. Kafanizda ki soru isaretlerine cevap bulabiliyorsak ne mutlu bize :61:

Bakin hani bilirsiniz bu sözleri.. bir bardak kirilir ve onu yapistirabilirsin hatta tekrar su bile icebilirsin o bardaktan. Ama asla eski haline gelmez yara bere icinde kalir ve her zaman eskiyi aratir. Bu yüzden eski günlere olan özleminizi cok iyi anliyorum. Ama birakin o güzel günler sadece anilarda kalsin. Daha iyi olmaz mi bu sizin icin?

Onunla irtiabti kesmelisiniz madem ki polis arkadasimiza karsi böyle hissediyorsunuz. Ve tabi ki attigimiz her adim bir risk tasiyor. Evet gayet tabii polis arkadasimizi sectiginiz icin pisman olabilirsiniz belki ilerde. Ama tam terside olabilir. Bir gün uyanip 'Allahim hamd olsun ki ondan yana tercihimi kullanmisim ne kadar mutluyum huzurluyum.'da diyebilirsiniz.

Ayirca eski sevdiginiz daha cok mantikla hareket ettigini söylüyorsunuz. Mantik evlilikleride yapiliyor elbette ki. Belkide cok iyi gidiyordur mantik evlilikleri. Ama severek kalben isteyerek kendini bir insana adamak daha güzel bir duygu degilmi? Evliligi daha cok kutsallastirmaz mi sizce de?

Iki haftayi beklemek mecburiyetindemisiniz? Eski sevgilinizle tüm iliskilerinizi kesin bir dille bitirdikten sonra.. (hatta numarainizi ve mail adresinizi degistirip ona kesinlikle vermemenizi tavsiye ediyorum bu durumda) Polis arkadasimiza karsi duygu yogunlugu hissettiginiz bir anda 'konusmak istermisin?' diye bir mesaj atsaniz cokmu yanlis olur? Onun tarafindan bir mesaj beklemek zorundamisiniz? Yani illede ilk adimi o mu atmak zorunda? Bunlarida düsünmenizi tavsiye ederim.

Ask sevgi biraz cesaret ister biraz fedakarlik ister. Bundan eminim.

Buna sevindim :61:

Çok çok saolun güzel fikirleriniz için...
Polisi aslında aradım ben konuşalım diye, ama o bana karmakarışık olduğunu söyledi.
O günki sinirimle sanırım yıpratmıştım biraz onu, bu ilişkiyi kaybetmek istemediğini ama ikimizin de sinirinin geçmesinin gerektiğini söyledi.
Haklıydı da...
15 gün beklemek zorundayım, çünkü o izne ayrıldı, şehir dışında şu an...
Yoksa dediğiniz şeyi yaptım, cesaret edip konuşalım dedim ben ona...
Ama dediğim gibi duygusal bi insan olduğu için, sanırım bu ilişkinin biizm için daha kötü olup olmayacaığını tartıyor kafasında.
Ben, o da kafasını toplasın ben de toplayayım diye aramıyorum...
o beni arıyor ama, aramasa bile aklının ben de olduğunu ve bu ayrı kaldığımız süre içerisinde canının çok sıkkın olduğunu biliyorum, ve birisi tarafından böylesine önemsenmek çok da güzel doğurusu...

Dediğiniz gibi, eski sevgilimle yaşanan o güzellikleri bi anı olarak bırakmam gerekiyor sanırım artık...
Çünkü bir daha olmayacak herhalde öylesine güzel...
O belki de beni kaybetmişliğin verdiği bi yanılgı sonrası bana geri dönmek istedi...
Ama içimden bi ses de bişeylerin eksik kaldığını zamanla olmayacaığını söylüyor...

Çok çok saolun güzel fikirleriniz için...
Polisi aslında aradım ben konuşalım diye, ama o bana karmakarışık olduğunu söyledi.
O günki sinirimle sanırım yıpratmıştım biraz onu, bu ilişkiyi kaybetmek istemediğini ama ikimizin de sinirinin geçmesinin gerektiğini söyledi.
Haklıydı da...
15 gün beklemek zorundayım, çünkü o izne ayrıldı, şehir dışında şu an...
Yoksa dediğiniz şeyi yaptım, cesaret edip konuşalım dedim ben ona...
Ama dediğim gibi duygusal bi insan olduğu için, sanırım bu ilişkinin biizm için daha kötü olup olmayacaığını tartıyor kafasında.
Ben, o da kafasını toplasın ben de toplayayım diye aramıyorum...
o beni arıyor ama, aramasa bile aklının ben de olduğunu ve bu ayrı kaldığımız süre içerisinde canının çok sıkkın olduğunu biliyorum, ve birisi tarafından böylesine önemsenmek çok da güzel doğurusu...

Dediğiniz gibi, eski sevgilimle yaşanan o güzellikleri bi anı olarak bırakmam gerekiyor sanırım artık...
Çünkü bir daha olmayacak herhalde öylesine güzel...
O belki de beni kaybetmişliğin verdiği bi yanılgı sonrası bana geri dönmek istedi...
Ama içimden bi ses de bişeylerin eksik kaldığını zamanla olmayacaığını söylüyor...

Icinizde ki sese kulak verin mutlaka dogru seyler söylüyor kanimca. :61:

Hm tamam anliyorum. Tabi ki o zaman polis arkadasta hakkli zamana ihtiyaci var. InsaAllah 15 gün sonra güzel haberlerle gelirsiniz tekrar.

Icinizde ki sese kulak verin mutlaka dogru seyler söylüyor kanimca. :61:

Hm tamam anliyorum. Tabi ki o zaman polis arkadasta hakkli zamana ihtiyaci var. InsaAllah 15 gün sonra güzel haberlerle gelirsiniz tekrar.

İnşallah hayırlıyla.. Teşekkürler tekrardan...

polis bence daha hayırlı kötü huyu yok en azından digerine sakın dönme senin gittigini anlayınca kıymetli olmussun gelince ona tekrar aynı seyler baslayacak

Öncelikle çok zor bir durum bu, karşıdan yazması belki de çok kolay ama bazı şeylern içinde olduğun zaman gerçekleri göremediğimiz için en doğrusudur bu paylaşım ve biraz olsun kulak vermek...

Bence yaşı senden büyük olan adamı unutmanın vakti kesinlikle gelmiş... şunu bil ki bir kere bırakıp giden adam kaypaktır ve hep de öyle kalacaktır. dönse de belki bir daha bırakmaz ama hep bir durumda korkaklığıyla karşılaşacaksın demektir. şimdi yanında içki içmemesi gerçekliği temsil etmez bünyesi yatkınsa hep devam edecektir. yaş farkınız baya fazla ilerde sorun teşkil edebilir, ama imkansız bir ilişki deildir.
ve yeniden başlasanız dahi asla ve asla o eski anılarınızı yaşayamazsınız bunu düşünerek bekleme sakın! hem de seni bırakıp gittiği gerçeğini hiç unutamayacaksın ve hep o korkuyla daha da bağlanıp daha da acı çekeceksin...o adam sadece kararsızlığı yüzünden böyle dengesiz tavırlar sergiliyor. adam olsa yumruğunu masaya vurur polisi sallamayıp alır seni her şeyii de unutturmaya bir nebze olsun çalışır.
Polise gelince... ben de yay burcuyum eşim de yay burcu... ikimiz de severiz özgürlüğü ama bir yere kadar... birlikteysen ve ciddiysen eski sevgiliyle görüşmemesi lazım... bence... bu özgürlük deildir... yay burcu diye haklı olmamalı...ama diğer konularda haklı olduğu konular vardır ve doğru adam olabilir bunu zamanla göreceksin, hiçbirimiz bilemeyiz maalesef.

bence eskisine yol ver..keyfi gelince gidiyo yarı yolda bırakıyo..senin sevmekten vazgectigini görünce geri gelio belkide sevdirip geri gidicek.haz alıyo sanırım bu durumdan.seni iyileştiren o polis olmuş şimdi ondan işin bitmiş gibi olmasın.bir tartışmada sende onu yüzüstü bırakma cnm.bence o adam çokta tutarlı gelmedi bana..yinde sen bilirsin..
bu arada polis eski sevgilisiyle görüşüyo demişsin.bunu zamanla engellersin..böle bişey olmaz istemiyorum dersin oda bence duygusal oldugundan mutlaka anlayacaktır seni..

Son düzenleme:
ikisinden birisini seçeceksen polis olan daha hayırlı bence. diğeri hem senden yaşça büyük hemde yaşam tarzı hiç güzel değil. içen bir kişinin ne yapacağı belli olmaz gece kulüpleri diyorsun evlendikten sonra yine gidecek oralara ve sen evde kös kös onu bekleyeceksin. ama polis olanla daha çok ortak noktanız var gibi sanki. polis olanla tekrar denemeseniz bile diğerini bence hiç düşünme ve artık konuşma. hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back