iki kişi arasında bir seçim yapmak istiyorum

iyiymiş valla millet bi tane bulamaz, sende aday iki tane
ooooooo piti pitiiiiiii yap bence

İkisini de al istersen?
Şaka bir yana böyle bir soru sormak mantıklı mı sence?
O da olabilir bu da... Bu ne biçim bir düşünce?

Bana sorarsan hiçbiri ile evlenme.
Gerçekten seveceğin aşık olacağın kişiyi bekle.
26 yaşındasın arkandan kovalayan mı var ki illa ikisinden biri ile evleneceksin?

"iki zeytin tanesi, iki yarım elma
iki yangın alevi, ikisi de yaksa"

Diyorsun, ımmm...Tabii senin durumunda bu şarkıdaki gibi bir tutku yok, kısffmet.

Kıyafet eşya alır gibi seçim mi yapalım Ben aşk evliliğinden yanayım yaşınız genç aldatılmış olabilir kii terkedilebilir de neler yaşıyoruz hepimiz pes etmek hemen vazgeçmek aşktan umudumuzu kesmek bize yakışmaz

cevabım : hiçbiri

şaka yapmıyosun dımı?arkadasım yasın 26 acelen ne??

36 yasındakı bır kadın bıle daha temkınlı davranıyor..

evde kalmazsın korkma...

Bence ihale usulü karar verebilirsiniz. Kapalı zarf öneririm.

Seçmece gibi konu sahibi bence siz evlenmeyin çünkü daha evliliğin farkına varamamışsınız. Evleneceksiniz ve o adamla her gün aynı yastığa baş koyacaksınız. Tamam aşk evliliği yapmıyorsunuz ama maddi evlilikte yapmayın,yazık olur.

"d"şıkkı hiçbiri...İkiside içinize yatmiyor belliki yatsaydi buraya konu acmazdiniz.Bence acele etmeyin.26 yasindasiniz daha sonucta.Karsiniza sevebileceginiz biri çikacaktir elbet...

Evlenmem lazım diye evlenmemelisin bence, evlilik içinden geldiğinde anlamlı bir şey. Yaş konusuna gelince tamam evlilik gençken daha güzel ama bunun bir zamanı yok 26 büyük bir yaş değil. Bakarsın karşısına seveceğin biri çıkar seneye kendini evli bulursun. Olumsuz aşk deneyimleri aşk olmayınca her şey yolunda gidecek anlamına gelmez. Ben evliliğe mantıklı bakıyorum ve mantığım diyor ki sevmeden evlilik olmaz!

Mantık evliliği bana saçma geliyor,ilerde evliyken yani,ya birisine aşık olursanız(aşkı yaşamamışsanız tabi).
Onu hiç düşündünüz mü?Sıkıcı ,monoton hayatınız olacak büyük ihtimalle.Hem o nedir Allah aşkına,koyun seçer gibi koca mı seçilir?

bence bu şekilde evlilik yapma. yazık olur. illa yapacaksan da ilk adamla yap. ikincisine yazık olur.

ÜÇÜNCÜ ŞIK :
İKİSİ BİR ARADA

Yazık ya,bir insan 26 yaşına gelsin,hem de üniversite bitirsin yaşım geçiyor desin ve karşısına çıkan iki insandan birini manavdan domates seçiyo gibi seçsin.Neymiş?bir ömür boyu sıkıntı çekmezmiş.Herşey para,tek sıkıntı sebebi para bu hayatta.Bütün zenginler refah içinde sıkıntısız yaşıyor.Aç burdaki konuları oku.Villada oturup kocadan kaynanadan çekenleri oku.Bir insan tanımadan anlaşmadan sevmeden nasıl evlilik gibi ciddi bir olayı bu kadar basitleştirir.

bence işini riske atma derim.evlilik talebi ile gelenler için bir liste hazırla evrak iste.önce hesap dökümü iste mal varlıklarının tapuları aylık gelirini gösteren bordro falan bu gibi şeyler.bak ülkeler vize verirken bir takım evraklar istiyorlar o liste senin işine yarayabilir bi göz at

yazı tura attım matematik ögretmeni çıktı, bence mat. ögretmeniyle evlen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…