Hayırlı sağlıklı ve gönlüne göre olsun arkadaşım herşey,
bak daha insan onların haberini aldığında bile hızla neler neler öğrenmeye başlıyor,
Daha da öğrenip tecrübe edeceğin günler,aylar olur inşallah..
Yanlız anladığım kadarıyla henüz keseler küçük,
Biz genellikle tedavi olarak ikiz bebek sahibi olanlar embriyo trasferi 12.günü kanda test yaparız,ondan 2 hafta sonra doktor kontrolünde kalp atışlarını duyarız,
seninki de aynen bizim test yaptığımız dönemlere denk geliyor gün olarak sanırım ki,
İnşallah iki hafta sonra kalp atışlarını da sağlıkla görür,bizim gibi şanslı anneler kervanına katılırsın sen de...
tedavi derken bi de şöye bir durum var ki,öyle her kadın senin gibi saati saatine adetini olamıyor,
çok istese bile pat diye hamile kalamıyor,
her türlü alternatif yöntemler deneniyor,
aşılama,tüp bebek gibi tedavilerle hamile kalabiliyorlar,
ben kendi adıma söyleyeyim,
iş bu kadar zor ve karışıkken,senin hikayen çok ama çok sevndirici bir gelişme..
Tekrar tebrik ederim,
Şuan kalp atışları için erken olablir evet,daha net bir sonuç için 2 hafta beklemek en kesin sonucu verir bence de..
yarın saat 15 te kadın doğum drumla randevum var inşAllah bebişlerimin ikisiin de ilk kalp atışlarını duyarım...
öncelikle hayırlı olsun bebişlerin..suan aynı seylerı yasıoruz..gecen hafta gıttıgımde bende ıkız bebıslerım oldugnu ogrendım..bır bebişim bıras daha kucuk durumdaydı,dıgerıne gore,dusuk ıcın banada aynı sey denıldı,ılac alıorum bu yuzden...
bugun ılaclarım bıttıgı ıcın tekrar gıttım doktora,bebıslere baktıgımızda,aradakı mesafeyı tamamlamıslar,ıkısıde esıt durumda dedı doktorum,1 ay sonra tekrar cagırdı,kalp atıslarını dınletmedı,sadece gorduk atıslarını,bugun 7+6 ı cıktı..8 hafta yanı..umarım senın ıcınde hersey yolundadır.allah yar ve yardmcın olsun.....
merhaba,
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende ikizlere hamişim.
seni o kadar iyi anlıyorumki.
bıcırlar sürpriz yaptı bize
hatta ben neredeyse 2. aya kadar sadece birinin kesesini ve kalp atışını gördüm.diğeri sonradan çıktı piyasaya
geçen hafta iki kızım olacağını öğrendim. gelişimleri de iyi gidiyor çok şükür.
sana göre biraz daha tecrübeli sayılırım.
birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
sormak istediğin birşey varsa özelden de yazabilirsin.
tekrar hayırlı olsun. görüşürüz.
keselerin duruyordur yerinde.
aklına kötü şeyler getirme. ve burda bebeğimi kaybettim gibi topiklere girme olur mu.
ben kendimi baştan beri hep özel hissettim.onların bana sağlıkla geleceklerine inandım.
çok şükür şu ana kadar aksi giden birşey olmadı.
güzel düşünelim güzel olsun dimi ama.
bugün meleklerini göreceksin ne güzel.
inan bana her muayenede büyüdüklerini görmek muhteşem bir duygu.
ben 3 hafta sonra doktora gideceğim. çoook özledim onları. keşke evde cihaz olsada sürekli baksam kızlarıma.
tebrik ederim ne kadar güzel iki tane yavrun olucak hayırlısıyla...içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz ..doktorlar hezaman temkinli konuşur her konuda takma kafana ...sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah darısı başımıza
gözün aydın canımm.
Rabbim sağ salim kucağını doldursun meleklerinle inşallah..
Darısı bizlere :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,ne güzel süpriz yapmışlar annelerine