Selam
Bende 10+2 oldum doktorum bana da 2 hafta sonra utrasonda ense kalınlığına bakacagım dedi adı ikili testmiş ama kan vereceksın falan demedi benimde okuduklarıma göre 2 lı 3 lü test bizde çok yanıltıcı ve yüksek çıkarmış ikiz yaaa. kafam karıştı bir kaç doktora daha sormayı düşünüyorum İçim ferah çok şükür sende içini ferah tut Allaha bırakalım o ne dilerse o olur dua edelim hep iyiyi düşünelimm gelişmelerden beni de haberdar et olur mu
gözün aydın cnm cok sevindim bende 3 hafta sonra gideceğim inş bende güzel haberler alırım
Canım arkadaşlarım dün dr uma gittim ve ikisininde ense kalınlığına bakıldı ikisininki de normal dedi dr um.
inşAllah hiç bir sorun olmaz sağlıklarında ve dr gülümsedi seninkiler ranza kurmuşlar içeride dedi
biri üstte biri altta dedi.çok şirin görünüyorlardı ama henüz küçücükler...
çok şükür yaradanıma hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla gelişir ve doğarlar inşAllah...
enigmacım çok sevindim umarım hayırlısıyla kucağımıza almayıda Allah nasip eder, bende haftaya Çarşamba gunu gidicem ense kalınlığı için, inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Kan testi falan istemedi dimi ? 3 lü test olacakmıymış o konularda bilgi verdi mi doktorun?
Canım arkadaşlarım dün dr uma gittim ve ikisininde ense kalınlığına bakıldı ikisininki de normal dedi dr um.
inşAllah hiç bir sorun olmaz sağlıklarında ve dr gülümsedi seninkiler ranza kurmuşlar içeride dedi
biri üstte biri altta dedi.çok şirin görünüyorlardı ama henüz küçücükler...
çok şükür yaradanıma hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla gelişir ve doğarlar inşAllah...
enigmacım çok sevindim umarım hayırlısıyla kucağımıza almayıda Allah nasip eder, bende haftaya Çarşamba gunu gidicem ense kalınlığı için, inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Kan testi falan istemedi dimi ? 3 lü test olacakmıymış o konularda bilgi verdi mi doktorun?
yok canım 2 li test deniyor ama bize o test yapılmıypr sadece ense kalınlığına baktı ultrasyon da kan falan almadı çünkü yanıltıcı çıkar dedi...
Kızlar üçlü testlerinizi normal kadındoğumcunuza yaptırmayın kesinlikle,
Bu ayrı bir uzmanlık gerektiriyor,
Bunun için güvenilir bir perinatolog bulun,
kadın dopumcunuz ben yaparım diyorsa bi kere daha düşünün derim..
ikizlerde kan yanıltıcı oluyor 3 lü testleri değerlendirmek için,
Bu yüzden ayrıntılı usg şart,onun da uzmanı şart..
İstanbuyldaysanız ben kendi perinatoloğumu bile tavsiye edebilirim..
o senin karnından geçen aort damarından gelen ses..doğal olarak şu sıralar kendini çok dinliyorsun..henüz hareketlerini,tepiklerini hissedemeyeceğin kadar küçükler canım :) 18 .haftadan sonra yavaş yavaş başlarsın hareketlerini hissedip görmeye...
Günaydın Güzel Anne ve Anne Adaylarım...
bu gün kendimi zinde mutlu ve güzel hissediyorum...
benim kuzularımın size son ultrason resimlerini göstereyim...
dr.um seninkiler içerde ranza kurmuş biri üstte biri altta yatıyor dedi :O)
çok güldük hallerine biri kıpırdamaktan az daha ense kalınlığını gösteremiyordu :O)
işte meleklerimin ense kalınlıkları ve 12 haftalık olan geçtiğimiz pazartesi günki ultrason resimleri...
Eki Görüntüle 428496
işte kuzularımın son halleri çok beğendim bu resimlerini inşAllah haziranın 20 sinde
daha güzel pozlar verip cinsiyetlerini de öğrenirim...
birde dün şunu fark ettim sanki karnımda pıt pıt birşekilde hareket ediyormuş gibi hani kalp atar
ya da nabzımın atar ya sanki uzanırken televizyon izlerken onu fark ettim acaba hayal mi görüyorum...
Canım arkadaşlarım nezlem hala devam ediyor ama daha iyi hissediyorum...
Sizler nasılsınz pek uğramıyorsunuz bana artık...
Sol kasık ve karında biraz sertlik ve ağrı oluyor bende...
kızlar merhaba bende emin olmamakla beraber aranıza katılmayı umuyorum geçen hafta doktora gittiğimde 414 çıkan beta hcg değerim 2 gün sonra 2687 çıktı doktorum tek kee gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir büyük ihtimalle dedi tabi 2 hafta sonra çağırdı yani haftaya cuma gidicem ama bana zaman hiç geçmiyor sizce ikiz olma ihtimali nedir tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilirmisiniz
Canım arkadaşlarım nezlem hala devam ediyor ama daha iyi hissediyorum...
Sizler nasılsınz pek uğramıyorsunuz bana artık...
Sol kasık ve karında biraz sertlik ve ağrı oluyor bende...