iki kesem var :O)

ayşecim dediğin gibi pazartesi akşam dr a gideceğim için salı günü size yazarım drun dediklerini inşAllah güzel haberlerle dönerim...bizde bu gün 11+1 iz :O)

Canım arkadaşlarım bu gün dr randevum var inşAllah tertemiz haberler alırım 1 aydan fazla oldu görmeyeli çok özledim meleklerimi
onlarları doyasıya izlemek istiyorum bu kez...

Canım arkadaşlarım dün dr uma gittim ve ikisininde ense kalınlığına bakıldı ikisininki de normal dedi dr um.
inşAllah hiç bir sorun olmaz sağlıklarında ve dr gülümsedi seninkiler ranza kurmuşlar içeride dedi
biri üstte biri altta dedi.çok şirin görünüyorlardı ama henüz küçücükler...
çok şükür yaradanıma hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla gelişir ve doğarlar inşAllah...

Kızlar üçlü testlerinizi normal kadındoğumcunuza yaptırmayın kesinlikle,
Bu ayrı bir uzmanlık gerektiriyor,
Bunun için güvenilir bir perinatolog bulun,
kadın dopumcunuz ben yaparım diyorsa bi kere daha düşünün derim..

canım haklısın benim arkadaşım üçlü için üniversite hastanesine gönderildi benimki üçlü değildi zaten ikiliydi yine de kan almadı dediğim gibi...

ikizlerde kan yanıltıcı oluyor 3 lü testleri değerlendirmek için,
Bu yüzden ayrıntılı usg şart,onun da uzmanı şart..
İstanbuyldaysanız ben kendi perinatoloğumu bile tavsiye edebilirim..

ikizlerde kan yanıltıcı oluyor 3 lü testleri değerlendirmek için,
Bu yüzden ayrıntılı usg şart,onun da uzmanı şart..
İstanbuyldaysanız ben kendi perinatoloğumu bile tavsiye edebilirim..

çok haklısın yok ben mersin deyim sanırım seninde ikizlerin var darısı bize sağlıkla doğmaları inşAllah...

Günaydın Güzel Anne ve Anne Adaylarım...
bu gün kendimi zinde mutlu ve güzel hissediyorum...
benim kuzularımın size son ultrason resimlerini göstereyim...
dr.um seninkiler içerde ranza kurmuş biri üstte biri altta yatıyor dedi :O)
çok güldük hallerine biri kıpırdamaktan az daha ense kalınlığını gösteremiyordu :O)
işte meleklerimin ense kalınlıkları ve 12 haftalık olan geçtiğimiz pazartesi günki ultrason resimleri...

işte kuzularımın son halleri çok beğendim bu resimlerini inşAllah haziranın 20 sinde
daha güzel pozlar verip cinsiyetlerini de öğrenirim...

birde dün şunu fark ettim sanki karnımda pıt pıt birşekilde hareket ediyormuş gibi hani kalp atar
ya da nabzımın atar ya sanki uzanırken televizyon izlerken onu fark ettim acaba hayal mi görüyorum...

Eklentiler

• $aaaaaa.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
o senin karnından geçen aort damarından gelen ses..doğal olarak şu sıralar kendini çok dinliyorsun..henüz hareketlerini,tepiklerini hissedemeyeceğin kadar küçükler canım :) 18 .haftadan sonra yavaş yavaş başlarsın hareketlerini hissedip görmeye...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar...
bu bir kaç gündür nezleyim nefes alamıyorum ve burnumun tıkanıklığının dışında yorgun bitkinimde...
dr umla telefonda görüştüm ateş olmadıktan sonra bişey olmaz nane limon la idare et
kedine dikkat edip uzan iyice dinlen dedi.
Ama ateş olur ise gelmek zorundasın antibiyotik başlarız dedi...
inşAllah ateşim çıkmaz korkuyorum zaten iki meleğimle ben üç kişiyiz üçümüzü birden hasta ettiğim için vicdan çekiyorum...
çok soğuk su içtim ondan oldu sanırım...
sizlerin de bir tavsiyesi var mı arkadaşlar merak içindeyim...
:18::18:

Canım arkadaşlarım nezlem hala devam ediyor ama daha iyi hissediyorum...
Sizler nasılsınz pek uğramıyorsunuz bana artık...
Sol kasık ve karında biraz sertlik ve ağrı oluyor bende...

Selam..Rahim ağzı uzunluğunu ısrarla ölçtürmeyi ihmal etme...

kızlar merhaba bende emin olmamakla beraber aranıza katılmayı umuyorum geçen hafta doktora gittiğimde 414 çıkan beta hcg değerim 2 gün sonra 2687 çıktı doktorum tek kee gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir büyük ihtimalle dedi tabi 2 hafta sonra çağırdı yani haftaya cuma gidicem ama bana zaman hiç geçmiyor sizce ikiz olma ihtimali nedir tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilirmisiniz

Ultrasonda görülen kalp atışı sayısına bağlı bu canım..Beta hcg ikiz olup olmadığı konusunda yanıltıcıdır..Benim beta hcg önce 34 sonra 57 idi..Ama ikizlere hamileydim..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bugün kendimi güzel ve zinde hissediyorum mini bir elbise giydim bu gün altımda da göğüs altıma gelecek kadar bir tayt :O)
kalın dolgu topuk ayyakabı giydim saçlarımı düzleştirdim beyazlarını kapamak için saç rimelimi sürdüm :O) makyajımı yaptım bu gün iyiyim ağrım sızım yok çok şükür
inşAllah böyle devam eder çünkü paspal olmaktan da saçımdaki beyazlardan da karnımın büyümesinden de ve özellikle ağzımdaki acı tatla miğde ağrısından çok bıkmıştım
sanırım 4 ayda olmanın güzelliğini yeni yeni hissedeceğim bu günlerin kımetini bilmeliyim yoksa ileride kocammmaannnn olunca zaten hareket edemicem...

Bu gün güzel bir güne uyandık ben ve bebeklerim inşAllah hepimiz için güzel bir gün olur arkadaşlarım...

merhaba enigmacım öncelikle çok geçmiş olsun bol bol dinlen c vitamini al portakal suyu ve de ballı açık çay tüket bende transfer öncesi ve sırasında tam 10 gün grip olmuştum ilaç alamadım c vitamini beni ayağa kaldırdı. sadece Parol kullanabiliyorsun ateşin ağrın olursa hepi bu. Bende çarşamba günü kontrole gittim ense kalınlıkları ve gelişimleri çok şükür iyi çıktı 1 ay sonra tekrar gidicem sanırım cinsiyetleri belli olacak sağlıklı olsunlar gelişsinlerde ben pek cinsiyetlere takılmıyorum. Bu arada 2 kilo aldım şu an 12. haftanın içindeyim umarım sağ salim kucağımıza da alırız tatil yaklaşıyor nete daha çok girebilirim. Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…