Selam arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ama biraz buruk şekilde.Tüp bebeğe ilk kez başladım 23 Martta
2 günlük 2 tane embriyo transfer edildi. 6 Mart son adet tarihim. Dün itibariyle kontrole gittim iki kese görüldü ama birisi boş keseymiş 6 +0 haftalık çıktı diğerinde bebek var 6+3 günlükmüş ama kalp atışı yok dedi doktor. Resmen yıkıldım iki kese olduğunu zaten dün öğrendik ama sevinemedik. Normalde adet tarihime göre dün 7 +0 haftalık olmam lazımdı ultrasonda değişik haftalar çıktı. Zaten bende hiç aşerme başlamadı mide bulantısı çok çok az birde iştahsızlık vardı Ara ara bel ağrısı oluyordu gögüslerde ağrı falan yoktu yumuşaklık oluştu karın şişliği geçti sanki normal bedenime son 3-4 gündür geri döndüm.Bu arada Cronino jel kullanıyorum elevit ve corasprin
Sizde ne gibi belirtiler var şu an? Sanırım bebekler beni bıraktı çünkü belirtiler sıfıra indi. Özellikle gögüslerimin yumuşaması beni yıktı.
Lütfen dua edin bol bol cuma günü başka doktora gidicem en azından birinin kalbi atsın çok umutsuzum çokkkkkkk.
Ne yapacağımı bilmiyorum dualarınızı bekliyorum