Iki kese olabilir

Evet araları iyi olucak çok şükür sizinde iyimis bence 4 yaş :)
Benim inş vardır da tutunsun bana :)

Insallahhhhhhh insallahhh canin insallah sımsıkı tutunsun annesine kardesine minigin
Amin canim inşallah allah razı olsun hersey gönlün gibi tertemiz olsun hamileliğin kolay gecsin benim ilk 3 ay bulantı çok olmuştu inş olmaz bu sefer

Amin canim inşallah allah razı olsun hersey gönlün gibi tertemiz olsun hamileliğin kolay gecsin benim ilk 3 ay bulantı çok olmuştu inş olmaz bu sefer
Amin canim benim amin seninde insallah rahat gecsin hayirli gecsin ilk cocuklarda yan gelip yatiyoduk simdi.cok.zor ayakta kaliyosin dinlenemiyosun oglumda benimde cok bulantim olmustu simdilik cok şükürrrr birsey yok insallahda olmaz bu mubarek gunlerde Rabbim cumlemizin hakkinda gonlundekini hayirli kilsin saglikli etsin insallah canim benim esine soyledinmi netlesjnce mi soyliyceksin

Sürpriz yapmayı düşünüyorum yemekte kutunun içinde sakliycam ultrason resmini pasta felan alıcam öğle :) amin canım benim inşallah öğle valla kızım çok uysal uslu kız çok yaramaz değildir.
Allaha Şükür rahat ettirdi bana inş 2.ci kolay olur

Ohh maasallah canim Allah can sagligi versib kuzularimiza verimli olalim inşallah canim benim esinin tepkisini merak ediyorum simdiden:)

Banada ozeldeki dr kanama alani yok dedi. Probu bastrma sekli ile oyle gormus olabilir dedi

Ohh maasallah canim Allah can sagligi versib kuzularimiza verimli olalim inşallah canim benim esinin tepkisini merak ediyorum simdiden:)

Eşim de istio hatta içine doğdu sanırım bu ay gebe kalicaksin diyo dedim nerden biliyosun içime doğdu dio

Banada ozeldeki dr kanama alani yok dedi. Probu bastrma sekli ile oyle gormus olabilir dedi

Hayirlisi bakalim canim benim perşembe günü özelde kalp atışlarıni dinlemeye gidicem insallah nasipse pazarteside devlete tekrar gidicem bakalim ne diyecek ayni kafaada devammi edecek

Günaydın arkadaslar Visneli_Turtam canim merakla bekliyorum

Canim bu sabah biraz daha belli ama gene silik beklemem lazım demek daha idrara karşısın diye
Dunkunden sonra daHa iyi görünüyor :)

Eklentiler

• 2017-04-01 12.25.08.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…