• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kasigin tam ortasinda garip agri yasayan hamisler

pinarsnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
466
114
133
Benm tek belirtim kasik agrisi ve adet agrisi gbi agri ama iki gundur kasiklarimin ortasi herhalde tam rahim olucak bi kasilma hissediyorum acayip bi agri bu yasayan varmi:-( yoksa yolunda gtmeyen birseylermi var kizlar..bu arada benm alt taraftaki agrim ve goguslerimdeki sizlama disinda bi belirtim yok.iki kmyasal gbelk gecirdim o yuzden korkuyorum.paylasirmisinz rahim agrisi cekenler vrmi :-( normalmi

aynı agrıyı yaşayan yokmu ya :KK43:
bennnnnn :)benimde adt trhim 15 kasım ama kasıklarımda batma var yumurtlama dönemmdede kasılma vardı çatladığı için yorumunu yaptım kendi kendime ama şmdide var sizin gbi sanırım normal bunlar çnkü hamile olanlarn çoğu kasıklarmda ağrı vardı dyo ynede kısmet

Benm tek belirtim kasik agrisi ve adet agrisi gbi agri ama iki gundur kasiklarimin ortasi herhalde tam rahim olucak bi kasilma hissediyorum acayip bi agri bu yasayan varmi:-( yoksa yolunda gtmeyen birseylermi var kizlar..bu arada benm alt taraftaki agrim ve goguslerimdeki sizlama disinda bi belirtim yok.iki kmyasal gbelk gecirdim o yuzden korkuyorum.paylasirmisinz rahim agrisi cekenler vrmi :-( normalmi
benimde tek hamilelik belirtim kasık ağrısı zaman zaman sol tarafta zaman zaman sağda ortada karışık.. :) gögüslerde hassasiyet :) rahim büyümeye başladığı için bu ağrılar çok normalmiş..bilginiz olsun.. sıkıntı yok..aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar :)

iki düşüğümde tam ortada olan çok ağrılı kasılmalarım olmuştu o yuzden korkuyorum acaba dger hamilelerde yaşıyormu dye merak ediyorum :(

çok şiddetli olmadığı sürece normaldir. benim de son zamanlarda karnımda özellikle hapşurup öksürürken (nezleyim de) veya ters bi hareket yaptığımda şiddetli bir kas ağrısı oluyor. sonuçta vücudumuz bu duruma uyum sağlamaya çalışıyor mekanik ve hafif ağrıları doktoru bilgilendirsek de kafaya takmamak gerekiyor.

İlk haftalar bendede oluyordu sanki rahmime bıcak saplanmış gibi ağrı girerdi.hapşırınca öksürüncede olurdu.bacaklarımı yukarı toplar kendimi sıkardım artık ağrı olmazdı ozaman hapsırınca.kendini serbest bıraktıgı zaman oluyor galiba insanda

Mrb benimde kasiklarim agriyo bi sol tarafima geciyo bi sag tarafima bazende ayni anda ve bunun yaninda akintimda va acaba hamile miyim

o agrılı akıntılı zamanı degerlendirmişsindir umarım eğer yumurtlamaysa şansın yüksek malum :)
Ama cnm doktorumada sordm netten de baktm suan yumurtlama zamanim en dusuk oldugu zamani gosteriyo doktorm bana zaten en yuksek yumurtlama tarihleri verdi onlarda gecti bu bol acikma akinti ve kasik agrisi ne o zaman anlamadim

Ama cnm doktorumada sordm netten de baktm suan yumurtlama zamanim en dusuk oldugu zamani gosteriyo doktorm bana zaten en yuksek yumurtlama tarihleri verdi onlarda gecti bu bol acikma akinti ve kasik agrisi ne o zaman anlamadim
hmm doktorun verdiyse doğrudur.ben yumurtlamadan snra hep kasık ağrısı çektim akıntıda dahil ama herkesin belirtisi aynı olmayabiliyo inşallah hamilesindir

Back