iki ihanet birden

annen dogru soyluyor..
senı cepte tutmak ıstıyo bence

kız şimdi seni ptaklarım haaa........
ne bekliodun kızdan....
senin sevidğin ama sen iarkadaştan farklı görmeyen bi çocukla çıktığı için mi kızgınsın???
bi ilişki tek taraflı başlamaz evet arkdaşın oalrak bunu yapması hata olmuş ama oğlan da salak değil ya arkdaşın olduğunu biliyor senin ona olan iligin biliyor nie arkdaşına yanaşıyor???

nası unutacağına gelince kendne bşaka meşgale bul sürekli bu durma odaklanma....
ve en basit yöntem..... doğru yada yanlış seni üzenleri affet...... yoksa sürekli içinde kendi kendini doldurursun....

aslında senin kız arkadaşın da o kadar kötü değil bence...
bak nasıl kötü olurdu biliyor musun. sen onunla çıkardın ve senin elinden alırdı.işte o zaman derdim ki çok yanlış yapmış.
zaten çocuk sana arkadaşça duygular beslediğini söylemiş. seni kanki gibi görüyor..
sanırım ,kız arkadaşınla aralarında, bir etkilenme oldu ,hoşlandılar. ve çıkıyorlar...
bence ,senin büyüklük yapıp bu ilişkiyi onaylaman gerekirdi. tabii,benim yaşımda olmadığın için, benim bu düşüncem, sana çok korkunç gelecek..ama şunu da unutma ,bunda tek taraflı bir sevgi var ve eninde sonunda o çocuk arkadaşın olmasa bile, başka biriyle beraber olacaktı....

Son düzenleyen: Moderatör:
unutamıyorsan erkek arkadaşınla konuşma, senin için hayırlısı budur..yok benim için önemli olan ikisinin de arkadaşlığı, bu bana yeter diyorsan bu olayı aklından çıkar, iki yakın arkadaşın çıkıyor gibi davran...sonuçta ortada ihanet yok...ha bana sorarsan kız arkadaşının yaptığını yapmazdım ama sonuçta yaşınız küçük, kız arkadaşının da yaşı küçük..daha bu olgunluğa gelmemiş ya da bu olaylara bakış açısı farklıdır....sonuçta erkek olanın da fazla suçu yok bence...aranızda bir ilişki yokmuş, çocuk baştan beri sana, seni arkadaş olarak görüyorum diyormuş..bir de kızlar, aşık olunca karşısındakinin her hareketinden anlamak istediği gibi bir anlam çıkarıyor, sana da öyle olmuştur bence....eninde sonunda benim olacak yazmışsın, onu yeni gördüm de güzelim bence senin olmasın..çünkü önceden yaşananlar sizin hep huzurunuzu kaçıracak..acaba beni de başkasına anlatıyor mu, benden gizli biriyle konuşuyor mu, arkadaşlarını bile onunla tanıştırmaya korkacaksın...

unutamamak diye bişi yoktur bence unutmak istememek vardır.. sen istersen pek de ala unutursun.. ayrıca o çocuk bi yandan senle konuşup da kız arkadaşını kötülemiyor olsaydı onları da pek haksız görmezdim ben nihayetinde birbirlerini sevmişler bi de o yönden bak..
ama gel gör ki çocuk sana böyle konuşmuş.. anla ondan hayır gelmeyeceğini, yarın sen onla çıksan senin arkandan da böyle konuşmayacağı ne malum..
salla gitsin ikisini de, karşına çok daha iyileri çıkacaktır eminim ve sen de bunlara güleceksin o zamanyerimseniben

canım bence şimdi senin hissettiğin duygular aşk değil.. o kızın elinden geri alma hırsı... zafer benim olacak gibi düşünceler bunlar. aşk olsa inan bana sevdiğin kişinin başkasıyla olduğunu öğrendiğinde siler atarsın.

bence ikisiylede iletişimi kes.. hayatına bak.

önünde çok daha uzun yıllar var daha iyilerini bulursun.

şimdi o çocuk için uğraşıcaksın o nazlanıcak çıkıcak ayrılıcaksın yine üzülüceksin. ileride çok iyi biri çıkıcak o zaman keşke bu çocukla uğraşmasaydım bu kadar diye üzülüceksin.

yenilik her zaman güzeldir. bırak onları kendi haline..
madem seni arıyor ona sor hala o kızla berabermisin niye beni arıyorsun ihanet ediyorsun gizli arayarak de.

iki ihanet falan yok ortada.cnm sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun çocuk açıkça sana karşı bir duygum yok demiş.sonra arkadaşında çocuktan hoşlanmış çocukta kız arkadaşından...bunun üstüne neden arkadaşına yemin ettiriyorsun görüşme diye seviyo demekki seni de üzmemek için gizlemişler çok normal bence hatalı olan sensin.bu kadar hırs yapmana gerek yok benim olacak gunun birinde gibilerinden.annen doğru söylemiş karşına neler çıkar neler sonra gulersin ben bu çocuktan mı hoşlandım diye.

annen doğru düşünüyor canım.boışuna kendini üzme çok gençsin daha

Eee unutamaman normal cunku hala konusuyorsun çocukla.. Sen de ne diye gider tanıştırırsın ki bilmem. Bence kız da çocuk da güvenilir kişiler değil.. 2sini de başından def et.. Daha yolun 3 te 1 indesin şu an yaş itibariyle...Daha neler neler olurr salla gitsin ayolll.......a.s

Çocuk sana baştan söylemiş seni kankası gibi görüdüğünü, bence ümit falan etme çünkü seni saoece arkadaş olarak görüyor. Bunuda sana söylüyor zaten.
Arkadaş olarak kalmak senin durumunda zordur bende diğer arkadaşlara katılıyorum ve konuşmayı kesmeni tavsiye ediyorum.

heheheheh komik olm us,
sen sen ol bır daha en yakın da olsa kız arkadasını sevgılıne tanıstırma :)))))))))
kaydirigubbakcemile3
basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmez bu da gelmıstı basıma ,
ikisi de gızledıler benden ama kızla mutluydu
herneyse senınkı de oyle cocuk kızı secmıs :)
kız da hayır dememıs canıma mınnet demıs kankilik bu mu :) o kızdan da hayır bekleme

ama emın ol kı o kız da gızlıden gızlıye bılıyordur coıcugun senle konustugunu, sen onları rahat bırakasın dıye de bunu uyguluyolardır kıza aşık oldum yalanını atıyordur kı kıza kin beslemeyesın dıye :)

annen haklı cok mınıksın henuz 17 17 17 sın :) oyle bır sarkı vardı,
şekerım dıyecegım şu kı bırak cocugun yakasını baksana arkadasınla tanısır tanısmaz asık olmus :) ne hayır gelırrr bırakkkk kız olsun camurdan olsun atlamıs gıbı hemen :) ınsanda bı sadakat olur pehh
hahahah zaten o da 18.

annen haklı canım...
cocukla gorusme bence.
cocuk hem senle konusup sana arkadasını kotuluyormus ama onunla da cıkıyor.boyle ıkı yuzluluk olmaz bence

daha cok genc oldugumu daha onume cok insanlar cikacigini soyluyor ve onu unutmami oneriyor

kesinlikle annenize katılıyorum

simdi cocuk sevgilisini bana kotuluyor derken .. aralarindakii kavga lari , olanlari felan bana anlatiyor
yanii tipki yakin bi arkadasina anlatir gibii .. Onu seviyordur belki tmm beni de arkadas olarak goruyor onu da biliyorum ama diyorum ki bi kaç sene sonra buyudumuzde , ilerde bu arkadasliiktan cikar bizim halimiz diye dusunuyorum cunku biz cok iyi anlasiyoruz .. birbirimizi de cok iyi taniyoruz , biliyorumki arkamdan kotu seylerde soylemez , o bana ben ona guveniyorum..
o kizla iliskileri daha fazla suremez cunku hic uygun degiller =) cocuk bosuna derdini bana açmiyor ya ..
simdi artik o kizi hic takmiyorum , ilk onceler konusmuyordum öfkemden ama simdi kiz benden ozur diledi bende artik umrumda degilmis gibi sadece selamlasiyoruz
cocukta artik ona duygularimin kalmadigina inaniyor .. Belki de ondan bana herseyi rahatça anlatiyordur
yani anlicanizz hep arkadas arkadas arkadas .. sanki ben ona arkadas olmak istiyorum demisim gibi !! hep rol yapiyorum umrumda degilmis gibi , o konusunca konusuyorum o arayinca açiyorum , o gorusmek istediginde gorusuyorum .. Niye bunlari yapiyor anlamiyorum
çok zor su erkekleri anlamak :)
ama ben onu seviyorum ne yapabilirim , bisey yapamam iste
belki de haklisiniz , karsima baska biri cikar bide bakmisim unutmusum
ama sanetmiyorum cunku ne olursa olsun , karsima ciktigi an , sesini duydugum an ,
duygular geri geliyor daha da artiyor :asigim:
konustukça sevgim artiyorrr
cok salagim yaa biliyorum senağlama

Son düzenleme:
yıne hep dedığım şey ,erkekler onu seven kadınları hep cepte tutmaya çalışırlar,egolarını tatmın etmek ıçın. gecelerı yataga yatıp vayyy be ne adamım kaç kadın bana aşık dıye gaza gelmek için bunu devam ettırıler. gözunu seveyım şımartmayın şu veledlerı... yasakkelime

ah be gülüm
bak sen bu işlerde daha yenisin bazı altın kurallar vardır ki bunları mutlaka öğrenmen gerek bir kere anneni tebrik ediyorummm..
şimdi canım ilk 3 altın kural:

seni istemeyeni sen asla istemeyeceksin...
sevdiğini kiminle tanıştıracağınada dikkat edeceksin...
asla aşkı takıntı haline sokmayacaksın..
sen şu anda bu 3 cüdesin sen başkasına aşık ol mutlu bir beraberlik yaşa ve o şekilde hıncını al onlardan
gerçi çocuğun bir suçu yok senden saklaması dışında o sana açıkça söylemiş baştaaa..

hadi şimdi aklını başına all ve onunla arana baya bir mesafe koy o kızlada asla konuşma canım benim.

Anneler her zaman en iyisini söyler canım... Baksana daha kendi aşığım dediği kıza sahip çıkmıyr sana onun dedikodusunu yapıyor seninleykende başkasına yapar aynı şeyi...

Aynı şeyleri söyleyenler kervanına ben de katılayım da belki etkisi olur..

Annen çok haklı, çocuk baştan sana karşı sadece arkadaşca duygular beslediğini söylemiş ve arkadaşını tercih etmiş..

Şu dakikadan itibaren sana yakışan en mantıklı hareket; ikisini de hayatından çıkarman..

Zorla güzellik olmaz, kendini küçültürsün başka da birşey olmaz..Zorlama, anneni ve bizi dinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…