iki ihanet birden

M3rii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
4
0
86
32
Nevşehir
Benim bi sorunum var , bu sorunumu annemle paylastim .. ama onun soyledikleri fazla isime gelmiyor .. Oda sagolsun bana bu siteyi tavsiye etti .. hikayemi anlatim Sizin bana ne tavsiye edeceginiizi merakla bekliyorum ..
Ben 17 yasinda bir kizim , tam iki sene oncesi okuldan arkadasim sayesinde bir cocukla msnde tanistim .. Turkiyeden hemseriyiz ve burda ayni seyirde oturuyoruz .. sikca karsilasiyoruz yani , çok iyi anlasiyoruz , zamanla kanka olduk , benden bir yas buyuk , saatlerce konusuruz her konuda .. bana karsi bos oldugunu sanmiyordum , ve bende ona fena halde asik oldum . geçen sene en yakin kiz arkadasimla tanistirdim .. ( tanistirmaz olaydim )
sonradan fark ettimki fazla samimi olmaya baslamislar , kiz tabi benim cocuga olan duygularimi biliyordu , cocuk ta biliyordu onu sevdigimi ama hep arkadasca goruyorum seni derdi .. neyse Kiza onunla birdaha konusmamasini soyledim yemin etti bana ( yalandan yemin ) iki uç ay sonra benim hic birseyden haberim olmadan o cocukla arkadasimin üç haftadir çiktigini ogrendim o an perisan oldum ikiside benden bunu saklamislar ve duymamam icin ortak arkadaslarimizi tembellemisler , o kizla kavga ettim ve artik konusmuyoruz , ama hoslandigim cocuk beni surekli hala ariyor konusuyor ve benim eski kiz arkadasimi kotuluyor bana onunla hala beraber oldugu halde .. ondan gizli sakli benimle konusuyor ve gorusuyor .. beni hala umitlendiriyor diye biliriz , ama ilk basta ciktiklarini duydugumda sordum cocuga dogrumu bunlar diye .. oda bana ilk goruste o kiza asik oldum ve seni hep en iyi arkadasim kankam gibi gordum dedii ..
Annemde o cocugun havalanmasini istemediginden daha cok genc oldugumu daha onume cok insanlar cikacigini soyluyor ve onu unutmami oneriyor ama ben onu unutmakta cok zorluk cekiyorum cunku hala surekli konusuyoruz onun ona duygularini bilerek ... ve dusunuyorum eninde sonunda o sahiz benim olacak :)) :lepi::roflol:

Annen doğru söylüyor, kimler çıkar daha karşına
Sen bir mucize olmasını bekliyorsun
O çocuğun bunca zaman sonra senden hoşlanmasını bekliyorsun
Olmayınca olmuyor neden zorluyorsun
Bunu kendine nasıl yediriyorsun
O senin kız arkadaşını seçmiş daha ne olsun
Vazgecmen için ne olması lazım acaba
Bence yanlış yoldasın canım bir an önce aklını başına al

İyi güzel de diyelim ki bu çocuk eninde sonunda senin oldu...
Sana ne hayrı olur ki bu saatten sonra?:delphin:

o çocukla diyoloğu kes bence...
görüştükçe daha fazla üzüleceksin. o seçimini kız arkadaşından yana kullanmış.

yanlış yoldan gıdıyosun canım...baskasını sana anlatan senıde baskasına anlatır...benbce baska bıseylere odaklan

canım annen çok doğru söylüyor.yaşın çok genç daha neler çıkacak karşına.hayatın sana getirdiklerini görünce unutmanın bu kadar da zor olmadığını anlıyacaksın.gerçekten kolay unutabilirsin.bir daha görüşmemeni tavsiye ederim ikisiyle de. :)

Bu saatten sonra senin olsa bile yaşananları sineye çekip mutlu olabilicek misin??

$imdiye kadar seni kanka olarak gormus bundan sonra a$ik olabilir mi hem hadi oldu diyelim
sen boyle bi adami kabullenebilir misin? Kiz arkadasinla iliskiye baslarken senden gizlemis, simdide kiz arkadasindan gizli sana i$ik yakmaya cali$iyor valla bu cocuktan $imdilik bi nane olmaz ilerisini bilemem ama sende bo$una heveslenme, bo$verin hayatin tadini cikarin yahu henuz cok gencsiniz kafanizi boyle $eylerle yormayin...:lepi:

çocuk iptal hasyat devam de canım geç
ondan hayır olmaz
uyanığa bak hem sevgilin olsun hem de her ihtimale karşılık kendini seven birini yedekte bulundur..
biliyor senin sevgilisin arayıp dediklerini anlatamamaycağını yazıyor buyona sana masalları......
onun derdi başka canım........

Annenin söylediği doğru.Daha çok gençsin.Önünde uzun yıllar var daha..............................

sevgilimle ben de samimi ardaştık ama karşılıklı gelişti herşey
ama sizin öyle değil arkadasınla berabermiş çokta garip bir ilişkilermiş yani yorum yapamıyacam ama aşık oldugun çocuk senin şık oldugunu biliyor ve sen de onun bildigini biliyorsun buna ragmen arkandan iş çeviriyolar ve sen hala o çocukla kanka diye konusuyorsun çok çocukca

farkında değilsin ama hikayenin kötü karakteri olmana ramak kalmış seni arkadaş gibi sevdiğini ümitlenmemen gerektiğini söyleyen biri ve sevdiğini söylediği ilişki yaşadığı senin yakın arkadaşın olan bir kız sen bu konumda sevenlerin işini zorlaştıran karakedi olursun daha çok üzülürsün ayrıca senin söyleminle çocuktada ne yardan ne serden geçerim durumu var bencede uzak kalmaya çalış zamanla sende unutursun karşına gerçek duygular yaşayabileceğin kişi mutlaka çıkacaktır

Annemle beraber yorumlarinizi okuyoruz ve pek te bana arka cikmadiniz
tabi mantikli dusunursek siz haklisiniz ama gonlumu cikarip attimi ? ne yapiimm :(
dogru soylemek gerekirse ben onu unutmak icin hic caba gostermiyorum ve ne olursa olsun onu hala sevmek istiyorum karsima biri cikmadigi icinmis ciksa bile o cocuktan bana daha uygun biri olamaz

ve dusunuyorsun eninde sonunda o sahiz benim olacak :)) :bbo:
sana diyecek bişey kalmadı o zaman :kahve:

Zamanla unutursun.Sana değer verilmemiş.Sana değer vermeyene sen de verme.
Biter bir zaman sonra hatta başkası bile girer hayatına................................

Annemle beraber yorumlarinizi okuyoruz ve pek te bana arka cikmadiniz
tabi mantikli dusunursek siz haklisiniz ama gonlumu cikarip attimi ? ne yapiimm :(
dogru soylemek gerekirse ben onu unutmak icin hic caba gostermiyorum ve ne olursa olsun onu hala sevmek istiyorum karsima biri cikmadigi icinmis ciksa bile o cocuktan bana daha uygun biri olamaz

daha çok küçüksün henüz bunu bilemessin önyargılı olma bak burada herkes tecrübeyle sabitlenmiş şeyler söylüyor sana. hayatta büyük konuşmaya gelmez senin blmediğin farkında olmadığın neler gelecek karşına .sadece aşk da değil daha nice bundan daha fazla sevinemem yada üzülemem diyeceğin durumlar çıkacak çareler ve çaresizlik gibi görünen neler neleer . hayat sana güzellikler sunar inş sevgiler

canım arka çıkmamızı istiyorsun da şimdi sana bile bile değemeyecek bi serserinin (ki bu tavrı onu gösterir - sevgilim olacak sonra bana aşık olduğunu ve arkdaş gibi gördüğümü söylediğim kıza telefonda onu kötüleyeceğim) kollarına kendini at mı diyelim...
aralarını boz git kıza oğlanın söylediklerni yetiştir aralarını boz oğlan sana kalsın mı diyelim....
çocuğun derdi biri giderse diğeri yedekte dursun mantığı.......

al sana bizden destek daha doğrusu benden diyeym...
ne işine yaracak bilmyorum ama
sonra gururnla oynanırsa gelip buraya ağlama

sana layık olan genç sevgilisi varken onu başkasına açıp kötüleyen biri mi yani......
maşallah sen kendine nasıl insanalrı layık görüyormuşsun be güzelim...
senn gibi genç güzle bi kız aklını kullanmalı ve doğru birini bulmalı
evet ilk defa böyle yoğun duyguları yaşıyor olablirsin ama zamanla geçeceğine emin ol
boş yere kendini ateşe atma
bugün seviglisin arkasından bunu söyleyen yarın senin arkandan ne der
ya senin için de o kıza sırsanışğın teki peşimi bırakmıyor diyorsa?????

dedikleriniz bana mantikli geliyor .. ama ben bu saatten sonra o cocuga kusemem konusmamazliktan da gelememm ne yapacami sasirdim :(
ve sunu da soyleyim ki benim gozumde kotu olan o sevdigim degilde ama o arkadasim olacak kiz
o cocuga hic bir sekilde kararamadim fisfisfis

Back