• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki gün önce meme silikon ameliyat oldum

Merhaba kızlar 47. Günden bildiriyorum ameliyat olmamış gibiyim 😁memisler güzel hala sert ve çok dik ama ilk zamanlara göre çok iyi içimde bisey var hissi yok rahatım yoga yapıyorum temizlik yemek VS ama ağır kaldırmadan yapıyorum bunları bant kullanmaya devam ediyorum evdeyim zaten baya da faydası oldu artık sağlıkla güzelce bu memelerle yaşamak istiyorum 😘

Merhaba kızlar 47. Günden bildiriyorum ameliyat olmamış gibiyim 😁memisler güzel hala sert ve çok dik ama ilk zamanlara göre çok iyi içimde bisey var hissi yok rahatım yoga yapıyorum temizlik yemek VS ama ağır kaldırmadan yapıyorum bunları bant kullanmaya devam ediyorum evdeyim zaten baya da faydası oldu artık sağlıkla güzelce bu memelerle yaşamak istiyorum 😘
Ah ne güzel. Yoga yapabilecek duruma 47 günde gelmek umut verdi. Ben de kendime operasyon sonrası 2 ay koydum spora geri dönmek için. Dr 1 ayın sonunda da göğüs,sırt,kol antrenmanına çok girmeden başlayabileceğimi söyledi ama ben 2 ay koymuştum. Şimdi bunu okuyunca çok sevindim. Ufak ufak esnemelerle demek 1.5 ay sonra başlayabilirim 🤗

Ben çetin cetintas la yoga yapıyorum pro değilim ama fena da değilim kollarına yüklenme dedi ağırlık falan çok dikkatli kendini dinleyerek yap valla çok rahatladım spora başlayınca ben de baya darladim Dr u ama kendime geldim hadi bakalım darısı başına

Merhaba ben de Adanada yaşıyorum ve amelliyat olmayı düşünüyorum meme büyütme.Emrah Efe Aslanere olmuşsunuz ben de internette hakkında güzel yorumlar gördüm Emrah Beyin.Siz memnun kaldınız mı
Evet iki ay oldu sonrasında da cidden ilgili davrandı ne zaman arasam yazsam döndü hemen bence görüşün

Çok geçmiş olsun bende istiyorum ama çok korkuyorum doğuma girerken bile çok korkmuştum eşim asla diyor ama gerçekten ihtiyaç

Çok geçmiş olsun bende istiyorum ama çok korkuyorum doğuma girerken bile çok korkmuştum eşim asla diyor ama gerçekten ihtiyaç
Benim de eşim çok direndi diklestirme olsa dokum olsa sadece onu yaptırırdım ama cidden baya kötüydü şu an cidden duruşum değişti keşke hiç gerek olmasaydı ama bunla yatıp bunla kslkmiyorsaniz yaptırmayın ben baya takmıştım

Benim de eşim çok direndi diklestirme olsa dokum olsa sadece onu yaptırırdım ama cidden baya kötüydü şu an cidden duruşum değişti keşke hiç gerek olmasaydı ama bunla yatıp bunla kslkmiyorsaniz yaptırmayın ben baya takmıştım
Aynen öyle bu düşünceyle geçiyor malesef çünkü hiç yok 😔 sanki kesip atmislar gibi dümdüz 😔çok üzülüyorum ama özeller coo pahalı devlette de iyi kadın dr bulamadım napicam bilmiyorum

çok normal bana 325 cc kas altı yuvarlak mentor marka takıldı ilk 15 gün biraz sancılı bir süreç sonrası çok kolay mutlu oldukça her şeyi göz ardı edebileceksin sabırlı ol bebeğim aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
merhaba bende bugun taburcu oldum su an agrilarim var direnlerin yeri aciyor. kalkarken tek kalkamiyorum oturuyorum ama tek kalkilmiyor.
bana birine 375 digerine 400 takildi kas alti 85 c olmus sutyenim. ama yukardalar ve cok.sertler. doktor bi tik kuculecegini yumusayacagini ve asagiya inecegini soyledi. medline da oldum bende. 3 gun sonra banyo 10 gun sonra kontrolum var. medikal sutuen takiyoru.. normal mi hersey hala olduguma inanmiyorum
merhaba çok geçmiş olsun nihayet cesaretini topladın oldunmu:)))) şimdi nasılsın bende 11 inde olmuştum aramızda fazla zaman yok şuan durumun nedir biraz bahsedermisin

Aynen öyle bu düşünceyle geçiyor malesef çünkü hiç yok 😔 sanki kesip atmislar gibi dümdüz 😔çok üzülüyorum ama özeller coo pahalı devlette de iyi kadın dr bulamadım napicam bilmiyorum
Hiç üzülme vakti gelince olacak çok kolay olacak hem de sen kararlı ol yeter ama şunu unutma her halinle çok güzelsin

merhaba çok geçmiş olsun nihayet cesaretini topladın oldunmu:)))) şimdi nasılsın bende 11 inde olmuştum aramızda fazla zaman yok şuan durumun nedir biraz bahsedermisin
merhaba 24 gunum buhin cok sukur daha iyiyim. agrilarim oluyor tabi ki yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum. ama ilk ginlerim hercekten zordu ve iki kucuk cocukla gercekten zorladi.
gozumu karartip olmasaydim olamazdim sanirim cok dusunmeden detaya inmeden olucam dedim ve hizlica oliverdim 😀

Merhaba arkadaşlar benim dördüncü ay bitti. ödemler gitti sutyen le harika ama sutyensiz aşağı bakan memelerim var. benim areolam çok büyük sarkikligim sinirdaydi drum diklestirme onermedi izler yüzünden. His kaybı durumu beni de engelledi açıkçası. Son kontrolde drm istersem areola küçültme olabileceğimi böylece toplamada yapabileceğini söyledi ama sigarayı bırak dedi. Göğsüm silikonlu gibi durmuyor çok doğal hani büyük neme hafif sarkar ya öyle duruyor ama o kadar para verdim olmuşken daha iyi olsun diyorum küçük areola ve daha dik meme olacak. Deneyimli arkadaşlar ne der acaba

Ayrıca o kadar çok okuyorum ki bu konuda bll hastalığını duyunca iyice içim sıkıldı hiç çarem yoktu mecburdum çok mutsuzdum simdi de bu yüzden mutlu olamıyorum hasta olmak istemiyorum ve ömür boyu bununla yaşamak zorunda mıyım

Ayrıca o kadar çok okuyorum ki bu konuda bll hastalığını duyunca iyice içim sıkıldı hiç çarem yoktu mecburdum çok mutsuzdum simdi de bu yüzden mutlu olamıyorum hasta olmak istemiyorum ve ömür boyu bununla yaşamak zorunda mıyım
hastalik derken ne hastalığı

Ben size şunu söyleyeyim memeniz çok vahim değilse barışın bence benim iki doğum iki emzirme içi boş büzük bir deriydi eşim asla yanasmadi ameliyata evet güzel oldu ama bll hastalığını araştırın kiminde yok kiminde var bir kerede sonuç almak da mümkün değil her zaman

Ben size şunu söyleyeyim memeniz çok vahim değilse barışın bence benim iki doğum iki emzirme içi boş büzük bir deriydi eşim asla yanasmadi ameliyata evet güzel oldu ama bll hastalığını araştırın kiminde yok kiminde var bir kerede sonuç almak da mümkün değil her zaman
Bende sizin gibiyim. Çok güzel dolgun gögüslerim vardi. iki cocugumu emzirdikten sonra süt çekilince gögüslerim de cok küçüldü. Baya sönmüş balona döndü, sol tarafta biraz sarkma da var. Özgüvenim baya azaldı. Napiyim sizce

Back
X