- 13 Ağustos 2020
- 163
- 62
- 48
aminnnnAz kalmış zaten sen de anlatırsın burda inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnAz kalmış zaten sen de anlatırsın burda inşallah
Ah ne güzel. Yoga yapabilecek duruma 47 günde gelmek umut verdi. Ben de kendime operasyon sonrası 2 ay koydum spora geri dönmek için. Dr 1 ayın sonunda da göğüs,sırt,kol antrenmanına çok girmeden başlayabileceğimi söyledi ama ben 2 ay koymuştum. Şimdi bunu okuyunca çok sevindim. Ufak ufak esnemelerle demek 1.5 ay sonra başlayabilirimMerhaba kızlar 47. Günden bildiriyorum ameliyat olmamış gibiyimmemisler güzel hala sert ve çok dik ama ilk zamanlara göre çok iyi içimde bisey var hissi yok rahatım yoga yapıyorum temizlik yemek VS ama ağır kaldırmadan yapıyorum bunları bant kullanmaya devam ediyorum evdeyim zaten baya da faydası oldu artık sağlıkla güzelce bu memelerle yaşamak istiyorum
![]()
Merhaba ben de Adanada yaşıyorum ve amelliyat olmayı düşünüyorum meme büyütme.Emrah Efe Aslanere olmuşsunuz ben de internette hakkında güzel yorumlar gördüm Emrah Beyin.Siz memnun kaldınız mıEmrah efe aslanere oldum Dr ilgili güler yüzlü 13000verdim
Evet iki ay oldu sonrasında da cidden ilgili davrandı ne zaman arasam yazsam döndü hemen bence görüşünMerhaba ben de Adanada yaşıyorum ve amelliyat olmayı düşünüyorum meme büyütme.Emrah Efe Aslanere olmuşsunuz ben de internette hakkında güzel yorumlar gördüm Emrah Beyin.Siz memnun kaldınız mı
Benim de eşim çok direndi diklestirme olsa dokum olsa sadece onu yaptırırdım ama cidden baya kötüydü şu an cidden duruşum değişti keşke hiç gerek olmasaydı ama bunla yatıp bunla kslkmiyorsaniz yaptırmayın ben baya takmıştımÇok geçmiş olsun bende istiyorum ama çok korkuyorum doğuma girerken bile çok korkmuştum eşim asla diyor ama gerçekten ihtiyaç
Aynen öyle bu düşünceyle geçiyor malesef çünkü hiç yokBenim de eşim çok direndi diklestirme olsa dokum olsa sadece onu yaptırırdım ama cidden baya kötüydü şu an cidden duruşum değişti keşke hiç gerek olmasaydı ama bunla yatıp bunla kslkmiyorsaniz yaptırmayın ben baya takmıştım
çok normal bana 325 cc kas altı yuvarlak mentor marka takıldı ilk 15 gün biraz sancılı bir süreç sonrası çok kolay mutlu oldukça her şeyi göz ardı edebileceksin sabırlı ol bebeğim aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
merhaba çok geçmiş olsun nihayet cesaretini topladın oldunmu:)))) şimdi nasılsın bende 11 inde olmuştum aramızda fazla zaman yok şuan durumun nedir biraz bahsedermisinmerhaba bende bugun taburcu oldum su an agrilarim var direnlerin yeri aciyor. kalkarken tek kalkamiyorum oturuyorum ama tek kalkilmiyor.
bana birine 375 digerine 400 takildi kas alti 85 c olmus sutyenim. ama yukardalar ve cok.sertler. doktor bi tik kuculecegini yumusayacagini ve asagiya inecegini soyledi. medline da oldum bende. 3 gun sonra banyo 10 gun sonra kontrolum var. medikal sutuen takiyoru.. normal mi hersey hala olduguma inanmiyorum
Hiç üzülme vakti gelince olacak çok kolay olacak hem de sen kararlı ol yeter ama şunu unutma her halinle çok güzelsinAynen öyle bu düşünceyle geçiyor malesef çünkü hiç yoksanki kesip atmislar gibi dümdüz
çok üzülüyorum ama özeller coo pahalı devlette de iyi kadın dr bulamadım napicam bilmiyorum
merhaba 24 gunum buhin cok sukur daha iyiyim. agrilarim oluyor tabi ki yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum. ama ilk ginlerim hercekten zordu ve iki kucuk cocukla gercekten zorladi.merhaba çok geçmiş olsun nihayet cesaretini topladın oldunmu:)))) şimdi nasılsın bende 11 inde olmuştum aramızda fazla zaman yok şuan durumun nedir biraz bahsedermisin
Çok teşekkür ederim nazik sozlerin için ama yine de gerçekler değişmiyor maalesefHiç üzülme vakti gelince olacak çok kolay olacak hem de sen kararlı ol yeter ama şunu unutma her halinle çok güzelsin
hastalik derken ne hastalığıAyrıca o kadar çok okuyorum ki bu konuda bll hastalığını duyunca iyice içim sıkıldı hiç çarem yoktu mecburdum çok mutsuzdum simdi de bu yüzden mutlu olamıyorum hasta olmak istemiyorum ve ömür boyu bununla yaşamak zorunda mıyım
Bende meme büyütme estetigi olmayi düşünüyordum. Burdaki yazılardan sizlerden cesaret alıyordum. Bu hastalik her ameliyat olanda mı oluyormus çaresi yok mu çok sasirdimBll meme implant hastalığı breast explant yazınca Google çıkıyor
Bende sizin gibiyim. Çok güzel dolgun gögüslerim vardi. iki cocugumu emzirdikten sonra süt çekilince gögüslerim de cok küçüldü. Baya sönmüş balona döndü, sol tarafta biraz sarkma da var. Özgüvenim baya azaldı. Napiyim sizceBen size şunu söyleyeyim memeniz çok vahim değilse barışın bence benim iki doğum iki emzirme içi boş büzük bir deriydi eşim asla yanasmadi ameliyata evet güzel oldu ama bll hastalığını araştırın kiminde yok kiminde var bir kerede sonuç almak da mümkün değil her zaman