Iki gün önce meme silikon ameliyat oldum

Merhaba arkadaşlar bugün 5.gunum güzelce banyo yaptım toz aldım vileda yaptım yemek yaptım memeler daha iyi şekilde ağrım yok kollar rahat buz koyuyorum memeleeime iyi geldi Bi de bol su içiyorum ohh be dünya varmış maşallah diyeyim iyileşiyorum inşallah
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Aynı gün ameliyat olmuşuz benim de iki emzirmeden sonra olmayan memelerim için ameliyat oldum. 350 CC mentor yuvarlak takıldı iki üç gün çok ağrım oldu şu anda iyi sayılırım. Arada böyle meme ucuna doğru bişey akar gibi oluyor çok acıyor bir türlü geçmedi sürekli değil de. Ben bir de burun estetiği ile birlikte kombine oldum ama meme acisindan burnumu hiç gördüğüm yok gerçekten meme çok zormuş.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Aynı gün ameliyat olmuşuz benim de iki emzirmeden sonra olmayan memelerim için ameliyat oldum. 350 CC mentor yuvarlak takıldı iki üç gün çok ağrım oldu şu anda iyi sayılırım. Arada böyle meme ucuna doğru bişey akar gibi oluyor çok acıyor bir türlü geçmedi sürekli değil de. Ben bir de burun estetiği ile birlikte kombine oldum ama meme acisindan burnumu hiç gördüğüm yok gerçekten meme çok zormuş.
Çok geçmiş olsun evet bugün altıncı gün memeler daha iyi görünüyor acı katlanılır durumda ama uyku yok çünkü sırt ağrısı oluyor aynı şekilde yatmaktan 😬umarım gönlümüzce olur sonuçlar ❤️😘

Merhaba ilk hafta pişmanlık haftası imis😊Pismanliginiz geçti mi
Ya bugün baktım mesela çok güzel görünüyor ❤️daha iyiyim ama göğsüm küçük diye yapılacak iş değil asla ciddi deformasyon varsa ve bu ciddi sıkıntıysa yapılır gibi geliyor bana çünkü bu bir ameliyat bu kısmını unutsak da 🙈😬

Ya bugün baktım mesela çok güzel görünüyor ❤️daha iyiyim ama göğsüm küçük diye yapılacak iş değil asla ciddi deformasyon varsa ve bu ciddi sıkıntıysa yapılır gibi geliyor bana çünkü bu bir ameliyat bu kısmını unutsak da 🙈😬
İçimde bir şey var hissi olmadı emzirirken yaşadığımız meme ağrısı baskısı gibi ama daha şekilli güzel bir büyüme var ben olmak zorundaydım öyle hissettim öyle istedim hepimiz için en güzeli olsun her zaman

Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce kas altı hp 350 mentor marka silikon taktirdim. İki doğum iki emzirme geriye içi boş memeler kaldı genç kizken de harika değillerdi çok istedim yaptım Dr adı için erken ama ilgili bir drum var ameliyat ağrılı bir süreç çok kolay değilmiş açıkçası gün gün iyileşme oluyor ama çok sabır istiyor galiba tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum böyle kalmayacağım değil mi
Çok geçmiş olsun canım ne kadar a yaptırdın fiyat araştırması yapıyorum da

Merhaba arkadaşlar bugün dokuzuncu gün kontrolüm vardı iyileşme dikişler iyi ama üstte ödem çok çok fazla dedi dr lastikli birşeyle sıkıca sardı bir ay böyle gezexem silikon ve ödem yukarıda kendi meme dokum assada off ya ilerde küçük bir operasyon olabilir dedi dr sarkmaya bağlı yaşayan var mı bunu

Ben de Emrah Efe Aslanere gitmeyi düşünüyordum sonrasında herhangi bir problem yaşadınız mı amelliyatla ilgili peki ?kendisiyle ilgili çok bilgi bulamadım forumda o yüzden size soruyorum çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce kas altı hp 350 mentor marka silikon taktirdim. İki doğum iki emzirme geriye içi boş memeler kaldı genç kizken de harika değillerdi çok istedim yaptım Dr adı için erken ama ilgili bir drum var ameliyat ağrılı bir süreç çok kolay değilmiş açıkçası gün gün iyileşme oluyor ama çok sabır istiyor galiba tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum böyle kalmayacağım değil mi
Ne durumdasın şuanda merak ettim gün gün iyi olucaksın 1ay sonra tam rahatlama olur

Ben de Emrah Efe Aslanere gitmeyi düşünüyordum sonrasında herhangi bir problem yaşadınız mı amelliyatla ilgili peki ?kendisiyle ilgili çok bilgi bulamadım forumda o yüzden size soruyorum çok teşekkür ederim
Henüz çok yeni tabi ama problem olursa arkasından duracak gibi arkadaş önerisiyle gittim ben de şu ana kadar problem yok ılımlı anlayışlı bir Dr hadi bakalım hayırlısı olsun
Ne durumdasın şuanda merak ettim gün gün iyi olucaksın 1ay sonra tam rahatlama olur
Yaa teşekkür ederim tabi çok daha iyiyim ama memedki o baskı duruyor ben çok tez canlı hareketli bir insanım umarım normale dönerim bir an önce

Merhaba kızlar bugün 12.gunum ağrı sızı dayanılır boyutta ama hareket edememek çok zor çok hareketli bir insanım ama böyle biblo gibi durmak ağrıma gidiyor ödemler iniyor ama protezler yukarıda hala sol meme sağ a göre daha geç iyileşiyor dün ise başladım ama bugün rapor aldım öğretmenim malum süreçten dolayı bahçede oturuyoruz ama sırtım çok ağrıdı kötü oldum öğrenciler gelene kadar toplamam lazım inanılmaz sabır ve destek isteyen bir süreç

Canım ben operasyon olalı eylülde 1 yıl olacak merak etme mutlu olacaksın sonuca odaklan :)

Çok teşekkür ederim ya normal değil mi bunlar şu an kaç cc nasıl sizin

çok normal bana 325 cc kas altı yuvarlak mentor marka takıldı ilk 15 gün biraz sancılı bir süreç sonrası çok kolay mutlu oldukça her şeyi göz ardı edebileceksin sabırlı ol bebeğim aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin

çok normal bana 325 cc kas altı yuvarlak mentor marka takıldı ilk 15 gün biraz sancılı bir süreç sonrası çok kolay mutlu oldukça her şeyi göz ardı edebileceksin sabırlı ol bebeğim aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
Ya çok naziksin şu an ağır kaldıramıyorum sırtım ağrıyor memem sızlıyor VS ne zaman işte süpürge bulaşık kimseye ihtiyacım olmayacak onu merak ediyorum ve bant kullanıyorum Bi ay dedi dr öyle işte bekliyorum çok teşekkür ederim 😘

Bugün 19. Günüm dün saçımı boyadım güzelce banyo yaptım yan yatamıyorum ufak ufak ağrım var büyük işler yapamıyorum ama memeler güzel hatta daha cebe oturmadı bile ama kendi adıma küçük diye olmazdım bu ameliyatı sabır isteyen bir süreç bant takıyorum sanırım bir ay takacağım

Ve size kendi yaptığım bazı şeyleri yazayım drunuza danışın mutlaka
Bi hafta sonra kolejen ve c vit başladım
Buzla kompres yaptım
Bol su tükettim onbes gün sonra dukan birası içtim sanki fayda gördüm ve bool meyve yedim hiç olmamış gibi değilim henüz araba kullanmadım mesela kollar çok güçlü değil

Back
X