Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kına Gecesiiki farklı yerde düğün nasıl olur yardım :)
Merhaba kizlar 1 ağustosta düğünüm olacak Allahin izniyle :) cuma bizim tarafta pazar erkek evinde .ilk gelinlikle cikip sonra bindalli mi giyecegim hiç bilmiyorum bu konulari farkli sehirde olanlar sizinkiler nasıl oldu
selam canım merhabaaa konuyu görünce dirkt daldım içeri. aynı durumdayız ben de kendi tarafımda gelinlikle bi giriş yapıp daha sonra bindallıya çevirmeyi düşünüyorum genellikle böyle yapıyolar sanırım
kına gecesi diye sormuştur arkadaş muhtemelen 2 yerdeyse kız evinde önce gelinlikle giriş yapılıp ardından kına gecesine çevrilebilir genellikle de öyle yapıyorlar ya memleketler uzak olunca
kına gecesi diye sormuştur arkadaş muhtemelen 2 yerdeyse kız evinde önce gelinlikle giriş yapılıp ardından kına gecesine çevrilebilir genellikle de öyle yapıyorlar ya memleketler uzak olunca
anladım düğünle kına birlikte gibi..enteresan bence gelinlikle olmalı..gelinlikle insan kendini prenses gibi hissediyor =) o duyguyu ne kadar uzun süre yaşasan o kadar iyi :)
Bende farklı sehırlerde ıkı dugunle evlenmıstım
Once kına yapmıstım kendı sehrımde ardından da ılk dugun
Sonra esımın sehrınde bır dugun daha yapmıstık
1 hafta arayla bizimde 2 düğünümüz olcak mesafe uzak olduğu için
ama kendi memleketimde olan kına düğün karışımı
önce gelinlikle girip 1-1.5 saat kadar sonra bindallıya geçiş yapcam
kına olarak devam etcek
2. düğün hepten düğün
Benimde iki düğünüm oldu, kendi memleketimde önce düğün gibi yaptık, sonra bindallımı gibip kına gecesine çevirdik. Uzak olunca en mantıklısı böyle, zaten herkes böyle yapmış.
Bizde öyle yapmayı planlıyoruz tatlım.İzmirde gelinlikle girip 1-1,5 saat durup bindallıyla devam edelim diyoruz.Mersindeki tamamen düğün olsun diyoruz..Kına+düğün+düğün ne bu 3 gün 3 gece abartının da abartısı artık..Zaten kına da olsa ilk abiyeyle çıkıp bindallı giymeye ayrılcaktık 15-20 dakika...Biz biraz farklısını yapcaz