Bizim evimizde iki yaşında scottish kedimiz var. Sokağı terk edilmiş sahiplendirme işiyle uğraşan birinden sahiplenmiştik. Üç ay falan oluyor. Dün de parkta bir kedi gördük. Kuyruğu ve arka bir ayağı kanlı olunca veterinere götürdük. Köpek isirmis. Aşılarını yaptırdık gerekli tedavileri bitince parka geri götürürüz niyetiyle ev aldık. Ama zalim o kadar tatlı ki. Bizim evdeki kendine dokundurmaz bu gelip sev beni sev beni diye yalvarıyor. Ben de böyle kedi çok severim. Zaten yavru sayılır veterinerse 7.08 aylık ancadır dedi. Ama diğer kedim hiç sevmedi. Çok dövüyor. Tamam kafeste falan baktık ama biraz sonuçta kedi tuvalet için yemek için dışarı çıkması gerekiyor. O aralarda bile çok dövdü kediyi kaşla göz arasında. Hatta üç ayrı kere yazık tuvaletini yapmış korkudan. Bilemiyorum dışarıdaki köpek saldırısındansa bizim evde dayak yemesi her şartta daha iyidir ama bilemiyorum ne düşünüyorsunuz? Bunu da sahiplenmeli miyim? Diğer kedi mi biz melek zannediyorduk hiç tırmalamaz hiç ısırmazdı onun da huyu değişti. Evde bir savaş var sanki. Hele geceleri miyav da miyav miyav da miyav. Eşim kedileri ve beni yakında sokağa atacak. Çok kararsızım ya da en azından bu kışı atlatsak yaza parka bıraksam mı? Ya da zemin kattayız zaten balkona bir kedi evi yapsam hem bahçede gezer hem belki dışarı çıkar gelir kedi evinde de uyur öyle mi yapsam? Fikirlerinizi önemsiyorum sevgiler