• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün İki düğün arasında???

dr_lady

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
6
0
6
İzmir
Merhaba kızlar...
Beni çok rahatsız eden bir türlü doğrusuna karar veremediğim bir şey danışmak istiyorum sizlere.. Benim düğünüm eşimin memleketinin farklı olması sebebiyle iki farklı şehirde olacak ve de arada tam 10 gün var. Burada nikahımız kıyılacak düğünümüz olacak sonra 10 gün sonra onun memleketinde bir düğün daha..

Bu aradaki on gün ben napacağım?? Kocamla evime mi gideceğim yoksa evli olduğum halde babaevinde diğer düğünün de yapılmasını mı bekleyeceğim?? ikisi de çok şaçma geliyor.. kafam çok karışık.. lütfen yardım..

bence babanızın evinde kalmanız daha uygun olur.ikinci düğünü de yaptıktan sonra zaten ömür boyu eşinizle yaşayacaksınız.aradaki on günün keyfini baba evinde ailenizle çıkarın derim.malum bir daha geri gelmiyor o güzel günler:5: çook özleniyor çok...

şimdiden mutluluklar...

bence de aradaki sürede babanızın evinde kalmanız daha doğru olur. nitekim bu şekilde düğünleri olan arkadaşlarım da aynı şeyi yapmışlardı.

benimde 2 düğünüm oldu arada 1 hafta vardı. Ben babamın evinde kaldım. Bence sen de öyle yap. Hem babamın hoşuna gider. Hem damat tarafının hoşuna gider hem 2.düğüne de aynı heyecanla gitmen hoş olur. Hem 2.düğünün büyüsü kaçmaz. Yani kocanla oturduğun evden çıkıp düğüne gitmen çok saçma öylesine bir kutlamaya gidiyomuşsun gibi. Eminim beraber kalmak için heveslisindir ama 10 gün daha beklemen daha iyi olur. Zaten artık tüm ömrünü kocanla evinizde geçireceksin. Biraz daha baba evinin tadını çıkar.

Back