İki Çocuklu Adam

Aman Allahım ne hafıza
Siz söyleyince hatırladım olayı, yatağın naylonunu durduk yere çıkarmıştı eşi ve yatakta lekeler vardı değil mi?
Neyse ki bu konu sahibi giderken haber verdi en azından

Aman Allahım ne hafıza
Siz söyleyince hatırladım olayı, yatağın naylonunu durduk yere çıkarmıştı eşi ve yatakta lekeler vardı değil mi?
Neyse ki bu konu sahibi giderken haber verdi en azından
Aynen evet o.
Dun aksam ne yedin diye sorsan hatirlamam
Ama en ince ayrintisina kadar hatirliyorum o konuyu.
Unutamayacagim konularda ilk basi cekiyor Gokce'nin konusu

Geri geldi, eski üyeliği ile. Hamileydi. Bence oydu. Bir çoğumuz o olduğunu düşünüyoruz. O da pasifize oldu, şu sıralar yok meydanda.

Oyle bi anlattiniz merak ettim iliskinizisaka bi yana ileride maddi sorunlar dahada artar ve maddi sorunlar yaninda hep manevi sorunlarda getirecek.buna hazir olup ben kabullenirim diyorsaniz evlenin ama yok yapamam zor diyorsaniz yol yakinken vazgecin

Yürümez. Kendini ateşe atma bacım

Bacım bu anlattıklarına zerre inanmadım . Sen cidden inandın mi şaka gibi kötünün kötüsü bir hikaye

Aynen evet o.
Dun aksam ne yedin diye sorsan hatirlamam
Ama en ince ayrintisina kadar hatirliyorum o konuyu.
Unutamayacagim konularda ilk basi cekiyor Gokce'nin konusu

Geri geldi, eski üyeliği ile. Hamileydi. Bence oydu. Bir çoğumuz o olduğunu düşünüyoruz. O da pasifize oldu, şu sıralar yok meydanda.
Bundan sonra bir konuya yazmadan size sorucam
Ayrıca o bebek yanlışlıkla olmuştur ! Almayın kadının günahını

Yatakta kalan adamın kalıntılarıyla kurumuşta olsa kadın üzerine yatına hamile kalabilir

Üyeliği iptal edip evlenmese bari.

Benim hafizam pek iyi degildir, hatirlamam aslinda ama o konunun bende ozel bir yeri var.
Belki de konu sahibi tarafindan sap gibi ortada birakildigimiz icindir.

Modern aile annem saçımı yolardı hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…