- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
doğru ya haftasonu geldi çattıHaftasonu birtakım planlar var galiba, hazırlık yapıyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru ya haftasonu geldi çattıHaftasonu birtakım planlar var galiba, hazırlık yapıyordur.
-Evlenene kadar sizi saklama ihtimali çok yüksek bence. Çünkü evlendikten sonra siz bir şeyler de duysanız göz ardı etmek durumunda kalacaksınız. Evlilik teklifi dönüyor ortada ama çocuklarının haberi yok. Size evlenelim sonra açıklayacağım derse kesinlikle altında bir sebep arayın. Tam tersi sizle çocuklarını yavaş yavaş yan yana getirmeliydi bakalım aranızdaki uyum nasıl olacak? Bu çocuklar hiç babalarıyla kalmıyor mu hep mi baba onları görmeye gidiyor?
doğru ya haftasonu geldi çattı
Olabilir hiç şaşırmamAdam belli ayrı yaşıo boşandığı ne malum...var öyle tipler
çocuk sahibi olmayı, aile kurmayı istediğini söylemiştin umarım kendi dengin, haftasonlarını beraber geçireceğiniz birini bulursun. Açıkçası 20li yaşlarında iş güç sahibi çocuksuz bir kadın bulunca adam sana yalvarır veya gitmemen için seni manipüle eder diye beklemiştim. Onu bile yapmamış :) bence kendi yoluna bak bundan sonra.Bana canı gönülden tecrübelerini anlatan, uyaran, yapma ya da yap diyen arkadaşlara tekrar merhaba.
Erkek arkadaşımın eski eşle aynı evde kaldığını söyleyenler olmuş. Hayır. Aynı evde kalmıyor. Cocuklari haftasonu görüp evine dönüyor. Cumartesi gidiyor, akşam eve dönüyor. Pazar tekrar gidiyor, akşam yine dönüyor. Bu şekilde. Çocuklar bizim yanımıza gelmiyor çünkü suan icin hayatında biri olduğunu bilmiyorlar. Neyse...
İki gün önce konuştuk. Ve ona evleri ayırma kararımı söyledim. Psikolojik olarak çok etkileniyorum, sakin kalman benden uzaklaşman gerekebilir anlayışla karşılıyorum. Seni mutsuz görmek istemiyorum, biraz nefes alman için ne gerekiyorsa sen bilirsin dedi. Çözüme hersey kavuşacak, olumsuz değilim, sen de olumsuz olma, simdi sadece kendine odaklan ve kafanı dinle ben hep yanındayım dedi. Ben de bugün o çocukları görmeye gittiğinde bütün kıyafetlerimi, kişisel eşyalarımı valize koydum ve annemlerin evine geldim.
Şimdiden kafam daha rahat. Enine boyuna dusunmek için atmam gereken ilk adım buydu. Ve yaptim. Aynı evde yaşamayı da düşünmüyorum artık. Su akar yolunu bulur...
Belki eski eşle birşeyler netleşiyordur, belli mi olur.çocuk sahibi olmayı, aile kurmayı istediğini söylemiştin umarım kendi dengin, haftasonlarını beraber geçireceğiniz birini bulursun. Açıkçası 20li yaşlarında iş güç sahibi çocuksuz bir kadın bulunca adam sana yalvarır veya gitmemen için seni manipüle eder diye beklemiştim. Onu bile yapmamış :) bence kendi yoluna bak bundan sonra.
Nasıl yani doğal mi karşıladı? Nasıl olur, yapma konuşalım sorun neyse çozelim falan demedi mi? Evlilik teklifi?Bana canı gönülden tecrübelerini anlatan, uyaran, yapma ya da yap diyen arkadaşlara tekrar merhaba.
Erkek arkadaşımın eski eşle aynı evde kaldığını söyleyenler olmuş. Hayır. Aynı evde kalmıyor. Cocuklari haftasonu görüp evine dönüyor. Cumartesi gidiyor, akşam eve dönüyor. Pazar tekrar gidiyor, akşam yine dönüyor. Bu şekilde. Çocuklar bizim yanımıza gelmiyor çünkü suan icin hayatında biri olduğunu bilmiyorlar.
İyi bir maaşım var ama faturalara, market alışverişine vs.hicbir şeye elimi sürdürtmez. Maddiyata yönelik yapılan yorumlara da böyle yanıt vereyim. Neyse...
İki gün önce konuştuk. Ve ona evleri ayırma kararımı söyledim. Psikolojik olarak çok etkileniyorum, sakin kalman benden uzaklaşman gerekebilir anlayışla karşılıyorum. Seni mutsuz görmek istemiyorum, biraz nefes alman için ne gerekiyorsa sen bilirsin dedi. Çözüme hersey kavuşacak, olumsuz değilim, sen de olumsuz olma, simdi sadece kendine odaklan ve kafanı dinle ben hep yanındayım dedi. Ben de bugün o çocukları görmeye gittiğinde bütün kıyafetlerimi, kişisel eşyalarımı valize koydum ve annemlerin evine geldim.
Şimdiden kafam daha rahat. Enine boyuna dusunmek için atmam gereken ilk adım buydu. Ve yaptim. Aynı evde yaşamayı da düşünmüyorum artık. Su akar yolunu bulur...
Sizlere saygısızlık olmasın diye açıklama yapma gereği duydum. Bundan sonra belki girmeyebilirim foruma. Hersey için tekrar teşekkürler.
Kaç yaşında 2 çocuklu adam böyle kız bulmuş ayaklarına kapanmasını veya her şey şöyle şöyle iyi olacak diye bol keseden sallamasını beklerdim ben. Hatta başka kadın uğruna çocuklarını görmeyi bırakan bir sürü erkek var. Helal valla çıtır, paralı sevgilisini kaybetmek uğruna kendinden ödün vermiyorBelki eski eşle birşeyler netleşiyordur, belli mi olur.
Aynı şeyi düşündüm. Adamın kılı kıpırdamamış. “Çocuklarımla tanıştıracağım, sen gitmeyeceksin hayatımı değiştireceğim, zaten evleneceğiz neden gidiyormuşsun.” dememiş.Kaç yaşında 2 çocuklu adam böyle kız bulmuş ayaklarına kapanmasını veya her şey şöyle şöyle iyi olacak diye bol keseden sallamasını beklerdim ben. Hatta başka kadın uğruna çocuklarını görmeyi bırakan bir sürü erkek var. Helal valla çıtır, paralı sevgilisini kaybetmek uğruna kendinden ödün vermiyor
Bana canı gönülden tecrübelerini anlatan, uyaran, yapma ya da yap diyen arkadaşlara tekrar merhaba.
Erkek arkadaşımın eski eşle aynı evde kaldığını söyleyenler olmuş. Hayır. Aynı evde kalmıyor. Cocuklari haftasonu görüp evine dönüyor. Cumartesi gidiyor, akşam eve dönüyor. Pazar tekrar gidiyor, akşam yine dönüyor. Bu şekilde. Çocuklar bizim yanımıza gelmiyor çünkü suan icin hayatında biri olduğunu bilmiyorlar.
İyi bir maaşım var ama faturalara, market alışverişine vs.hicbir şeye elimi sürdürtmez. Maddiyata yönelik yapılan yorumlara da böyle yanıt vereyim. Neyse...
Sizlere saygısızlık olmasın diye açıklama yapma gereği duydum. Bundan sonra belki girmeyebilirim foruma. Hersey için tekrar teşekkürler.
Daha dün ölüp biten adamın bu serin tavırları beni düşündürdü. Bilemiyorum artık.Kaç yaşında 2 çocuklu adam böyle kız bulmuş ayaklarına kapanmasını veya her şey şöyle şöyle iyi olacak diye bol keseden sallamasını beklerdim ben. Hatta başka kadın uğruna çocuklarını görmeyi bırakan bir sürü erkek var. Helal valla çıtır, paralı sevgilisini kaybetmek uğruna kendinden ödün vermiyor
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ama bundan sonra foruma giremeyebilirim lafı beni biraz üzdü.Bana canı gönülden tecrübelerini anlatan, uyaran, yapma ya da yap diyen arkadaşlara tekrar merhaba.
Gökçen'den sonra şu son satirlar duygulandirdi beSizlere saygısızlık olmasın diye açıklama yapma gereği duydum. Bundan sonra belki girmeyebilirim foruma. Hersey için tekrar teşekkürler.
Bana da gokceni hatirlatmisti ama yazmamıştım, yalnız olmadigima sevindimGökçen'den sonra şu son satirlar duygulandirdi be
Sağolasin...
Gökçen kimBana da gokceni hatirlatmisti ama yazmamıştım, yalnız olmadigima sevindim
Onemsendigimi hissettim resmen..Bana da gokceni hatirlatmisti ama yazmamıştım, yalnız olmadigima sevindim
Kendisi yurt disinda yasiyordu, izne geldiginde yataktaki lekelerden esinin onu aldattigini dusunup konu acmisti. Buradan verilen onerileri uygulayarak suphesinin dogrulugunu kanitlamisti.Gökçen kim