- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
Buradan kendisini saygıyla anıyorumGökçen kim
Bubo güzelce anlatmış,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradan kendisini saygıyla anıyorumGökçen kim
Aman Allahım ne hafızaKendisi yurt disinda yasiyordu, izne geldiginde yataktaki lekelerden esinin onu aldattigini dusunup konu acmisti. Buradan verilen onerileri uygulayarak suphesinin dogrulugunu kanitlamisti.
Sonra evi terk etti ailesinin yanina gitti. Esim gelecek konusacagiz dedi. Esi polis oldugu icin baya tedirgin olmustuk silahi vs. Var diye.
Sonra muhtemelen esiyle baristigi icin bize haber bile vermeden toz oldu. Dimdizlak kaldik oyle. Gunlerce akibetini merak ettik. en sonunda da uyeligini sildirince dumur olduk. Oysaki Toplu mesaj grubu bile kurduyduk onun icin
Yaram deşildi bak yine..
Aynen evet o.Aman Allahım ne hafıza
Siz söyleyince hatırladım olayı, yatağın naylonunu durduk yere çıkarmıştı eşi ve yatakta lekeler vardı değil mi?
Neyse ki bu konu sahibi giderken haber verdi en azından
Geri geldi, eski üyeliği ile. Hamileydi. Bence oydu. Bir çoğumuz o olduğunu düşünüyoruz. O da pasifize oldu, şu sıralar yok meydanda.Kendisi yurt disinda yasiyordu, izne geldiginde yataktaki lekelerden esinin onu aldattigini dusunup konu acmisti. Buradan verilen onerileri uygulayarak suphesinin dogrulugunu kanitlamisti.
Sonra evi terk etti ailesinin yanina gitti. Esim gelecek konusacagiz dedi. Esi polis oldugu icin baya tedirgin olmustuk silahi vs. Var diye.
Sonra muhtemelen esiyle baristigi icin bize haber bile vermeden toz oldu. Dimdizlak kaldik oyle. Gunlerce akibetini merak ettik. en sonunda da uyeligini sildirince dumur olduk. Oysaki Toplu mesaj grubu bile kurduyduk onun icin
Yaram deşildi bak yine..
Yürümez. Kendini ateşe atma bacımMerhaba, sırf bu konum için üye oldum. Çok arada kalmış durumdayım. Erkek arkadaşımla iş yerinde tanıştık. O zaman yeni boşanmıştı. Arap saçına dönmüş bir ilişkiyi resmi olarak yeni bitirmişti daha dogrusu. Gel zaman git zaman aramızda çok büyük bir aşk doğdu. Gerçekten tutulduk birbirimize. Ben böyle bir şeyin içine birbirimize ilk duygularımızı açtığımızda ona söylemiştim. Ama yaşarken oyle olmuyor. Aşk, uyum, bağlılık bambaşka şeyler. Onun iki çocuğu var. Boşanmış. Çocuklarına aşırı düşkün bir baba. Oğlu 12 , kızı 4 yaşında. Erkek arkadaşım 42, ben 28 yaşındayım. Biz çalıştığımız şirketten daha iyi bir şirkete yine birlikte geçiş yaptık. Aynı zamanda da birlikte yaşamaya başladık. Aylarca 24 saat birlikteydik. O haftasonu çocuklarına gittiğinde ben de aileme gidiyordum. Annemle babamla vakit geçiriyordum. Haftaici evde, is yerinde hep birlikteydik. Bu arada ikimiz de müdür olarak çalışıyorduk. Şimdi ben başka bir şirkete gectim yine müdür olarak. İs yerlerimiz ayrıldı. Ama evlerimiz yine bir tabiki. Evimi çok seviyorum. O da çok bağlı evine. Orasi bizim yuvamız. 10 aydır beraberiz. Birbirimize saygımız, aşkımız hiç değişmedi. Birbirimizden sıkılmak söyle dursun, 2 gün ayrı kalsak birbirimizi özleyen bir çiftiz. Biz birbirimizin yaşamında her bakımdan desteğiz.
Şimdi gelelim soruna. Çocuklar baba ve annesinin bosanma durumuna yeni yeni alışıyorlar. Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışıyorum. Gidip geliyorum, telefonda konuşuyoruz. Aramız gayet iyi. Birlikte yaşadığımızı da biliyor. Benim annem babam yani çekirdek ailem de destekliyor. Ancak eski eşi ve çocukları henüz hayatında benim olduğumu bilmiyorlar. Bunun bir süreç olduğunu ve çocuklarının kendisinden uzaklasmasindan korktuğunu söylüyor. Evliliği düşünüyoruz. Hatta birkaç gün sonra doğum günüm ve evlenme teklifi edeceğini de bir kere ağzından kaçırdı. Bizim bastan beri yola çıkış amacımız hep evlilikti.
Yaş farkını hiç sorun etmiyorum ama haliyle çocuklar ve eski eşiyle ilgili tereddütlerim var. Birde düşündüğüm maddi açıdan zaten 2 çocuğu var, onlara yeri geldi mi para yetismeyebiliyor. Bizim de cocugumu olursa, ki ben kesinlikle çocuk istiyorum. Nasil olacak? Biz de ara ara konuşuyoruz. Onun çekinceleri var, benim de var.
Mesela eski esinin 10 ay olduğu halde hala beni bilmemesi benim icin sorun. Bu yasa geldiği halde hala ne evim ne arabam var. Cocuklarim kirada oturuyor. O evin kirası, bizim evin kirası, annesine arada bir yardım etmesi vs.hepsi onun üzerinde. Hep mücadele içinde bir hayat. Ben de çalışıyorum, elimden geldiğince destek olurum tabiki ama bazen aklıma hakikaten yatmıyor. Yapma kızım bosver diyorum. Ama üzerime titreyen, üzerine titrediğim adamı birakmak ,herseyin yolunda gittiği iliskimi de bitirmek istemiyorum.
Eski esiyle cocuklari için görüşüyorlar, bu boyle olacak hep biliyorum ki, o konuda da güven açısından hicbir problemim yok. Ama bazen bunyem kabul etmiyor. Ellerim terliyor, carpintim başlıyor, kötü oluyorum. Bu ilişki yürür mü? Maddi manevi sorunlar olsa bile çözülür mü? Ne dersiniz? Tecrübeli arkadaslarin da yorumlarını bekliyorum... Teşekkür ederim.
Bacım bu anlattıklarına zerre inanmadım . Sen cidden inandın mi şaka gibi kötünün kötüsü bir hikayeTekrar merhaba, neden ayrıldığını sormuşsunuz, ona cevap vermek istiyorum. Evliliğin başından beri hep bir boşanma lafı geçiyormuş. Genel olarak kişilik uyuşmazlıkları var. Eski eşi materyalist ve para varken iyi yokken eşine kötü davranan evden bela okumaya ağır laflar etmeye başlayan bir insanmış. Onun dışında bunca yıl içinde hep kavga gürültü. Çocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik. Erkek arkadaşım duygusal yapıda bir insan. Çocuklarının ona ters cikma ihtimalinden bahsederken bile gözleri doluyor. Bu hassasiyeti jir baba ve insanı açıdan benim çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkutuyor beni. Boyle bir durum yaşayacağım daha önce aklıma bile gelmezdi benim. Evlilik, çocuk konusunda tabiki daha önce evlilik yaşamış çocuk sahibi olmuş birine göre çok toyum. Yeni bir durum, katlanilmasi zor duygusal çıkmazlar oluyor kafamda. Kesin karar vermiş değilim. Duygularım herseyiyle evet diyor. Mantığım ise dur bakalim orada diyor. Bu arada hayatimda birçok kişi oldu. Girdi, çıktı. Yani ilk kez ilişki yaşayıp da hemen kapılmış biri değilim. Bu olay çok farklı benim icin. Hayatimda ilk kez biriyle evlilik istedim oyle soyleyeyim.
Hem fakir gemi de vizyonsuzHep aynı laflar. Yaratıcılıkta yok.
Hadi yaa sanirim onu kacirmisim benGeri geldi, eski üyeliği ile. Hamileydi. Bence oydu. Bir çoğumuz o olduğunu düşünüyoruz. O da pasifize oldu, şu sıralar yok meydanda.
Rahat dur sende
Gafil avlandımanaa göz yaşım pıt
Aynen evet o.
Dun aksam ne yedin diye sorsan hatirlamam
Ama en ince ayrintisina kadar hatirliyorum o konuyu.
Unutamayacagim konularda ilk basi cekiyor Gokce'nin konusu
Bundan sonra bir konuya yazmadan size sorucamGeri geldi, eski üyeliği ile. Hamileydi. Bence oydu. Bir çoğumuz o olduğunu düşünüyoruz. O da pasifize oldu, şu sıralar yok meydanda.
Yooo baya açıldınGafil avlandım
Üzülmedin yani öyle mi ?Yooo baya açıldın
Üyeliği iptal edip evlenmese bari.Konu sahibi huhu. Buraya sürekli giriş yapıp, çok meşgulum ayaklarına yatman…….
Ben senin müdürlüğü çözdüm sürekli okuyup, sildiricimm, gidicimmm demeniz. Of bi de bayılın isterseniz yawww.
Ben olsam evlenirim. Koca bulmuşum hemide mödürr kaçar mı ? Asla kaçırmamÜyeliği iptal edip evlenmese bari.
Ah ah bir fıkra bu kadar mı doğru bu kadar mı gerçek olur..Ben olsam evlenirim. Koca bulmuşum hemide mödürr kaçar mı ? Asla kaçırmam
Benim hafizam pek iyi degildir, hatirlamam aslinda ama o konunun bende ozel bir yeri var.Bundan sonra bir konuya yazmadan size sorucam
Ayrıca o bebek yanlışlıkla olmuştur ! Almayın kadının günahını
Yatakta kalan adamın kalıntılarıyla kurumuşta olsa kadın üzerine yatına hamile kalabilir
Modern aile annem saçımı yolardı hahahaKonu sahibi öyle mukemmeldiniz ki adam tamam dediğin gibi olsun dedi öyle mi hala inanamıyorum ya aileniz ne dedi? herkes mi dizilerdeki Cool modda. Kimse demedi mi nasil oldu böyle diye?
-Tercihine saygı duyuyoruz evladım.
Bitti mi yani bu mu