• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki çocukla evde çalışma imkanın :(

Fransızcam güzel olduğu için bazı türk tanıdıkların tercumanlığına gidiyodum doktor,belediye falan saat ücretiyle fakat takdir edersinizki herkes bedavadan bekliyor yani ücreti söyleyince bozulup slm vermeyi kesen bile oldu :KK57: hatta kadının biri sanki taşmı attında kolun yoruldu be kızım akşama kadar car car konuşuyonuz azıcıkta faydalı olsanız nolur dedi ben baktım kaldım o_O

Bence de Turkiye de olmayan makyaj,degisik kiyafet satabilirsiniz.Instagramda baya bir sayfa var.Evde suslemeler,yemekler yapabilirsiniz.Fransa da ne gibi is imkanlari var pek bilmiyorum ama baby shower falan cok yaygindir zannimca.Bu tip partilere yonelik satislar yapabilirsin

Tercumanligi daha profesyonel bir ortamda yapin. Bununla ilgili ise girebilirsin mesela ama sadece is oldugu zaman gidersin tercume edip donersin, musteriyle yuzyuze gelip isi yaparken saatlik ucreti soylemek zorunda kalmazsin. Calistigin firma ne ucret aliyorsa yuzde 50 sine anlasabilirsin, evde ceviri yapabilirsin...
bu tarz seyler iste

Teşekkürler kızlar yardımınız için kendimi çalışan insanlardan aşağı görüyorum sanki; ikide bebek olunca çalışmak imkansız gibi geldi bana daha doğrusu çok zor bebek emiyor öteki okula gidiyor koca parası yiyorum ve zoruma gidiyo(

Teşekkürler kızlar yardımınız için kendimi çalışan insanlardan aşağı görüyorum sanki; ikide bebek olunca çalışmak imkansız gibi geldi bana daha doğrusu çok zor bebek emiyor öteki okula gidiyor koca parası yiyorum ve zoruma gidiyo(
Böyle düşünmeyin lütfen.
İki bebeğinizin bakımı ve evinizi çekip çevirmeniz en büyük ve en önemli işiniz zaten ,
Benim çevremde durumu çok iyi olup çalışan hanımlar, sizin evde yaptığınız işleri iki ya da üç yardımcıya yaptırıyorlar .
İnsallah evinizden zevkle yapabileceğiniz bir uğraşı bulabilirsiniz .

Böyle düşünmeyin lütfen.
İki bebeğinizin bakımı ve evinizi çekip çevirmeniz en büyük ve en önemli işiniz zaten ,
Benim çevremde durumu çok iyi olup çalışan hanımlar, sizin evde yaptığınız işleri iki ya da üç yardımcıya yaptırıyorlar .
İnsallah evinizden zevkle yapabileceğiniz bir uğraşı bulabilirsiniz .
Çok teşekkür ederim gerçekten evime çok zaman harcıyırum çünkü çocuklarım çok yaramaz büyük zaten hiperaktif topla dağıt yopla fağıt akşam oluyor, küçüğede hep kendim yapıyorum yemeklerini vr akşam eşim işten gelince yüzümdeki bitkinliği görüyo,küçükte geceleri saat başı uyanıyor 8ay sendromundaymış :KK53: inşallah bulurum

Ben olsam belki Türkiye'de satılan yöresel organik şeylerden pazarlarım yavaştan.
Bilemiyorum ama gerçi yabancı biri satsa ben almazdım sanırım ama evde yapabileceğin pek bir şey yok çevren yoksa.
Bunun yerine çocuklarına sosyalleşebilirsin dışarıda. Bunu parayla satın alamazsın ve çok özel bir durum.

ben olsam hic oyle millete sunu satcam bunu satcam diye ugrasmazdim..cunku insanlar cogu zaman ya bedavaya ya ucuza istiyorlar ne satiyorsan..insanlarla ugrasmak zor kisaca..ama cevren varsa olabilir tabii..tercumanlik yapmissin..bastan ucretli oldugunu vs soylersen suprizle karsilasmaz iki tarafta...yabanci biri olsa o parayi o teyze catir catir verecek giki cikmadan ama...

bazi callcenterler evden calismayi kabul ediyorlar..ya da belediyeler filan oluyor tercumanlik yapabiliyorsun evden. ama bunun icin her an musait olman gerekiyor. mesela is yaparken tercumanlik yaparsan telde o zaman irite edici oluyor tercumanlik yaptigin kisiye. ayrica galiba yeminli tercuman olman gerekiyor. ee tercumanlik yapabilmen icinde sinavlarini gecmen gerekiyor. tabii bu ha diye olacak birsey degil ama imkansiz birseyde degil..adim adim olur bazi seyler.

evde mesela adet basina para alabilecegin isler oluyor...turk yemekleri yapip satabilirsin..borek baklava sarma..
netten onlara bakabilirsin. pastacilik kursuna git mesela, ilerde ticarete dokersin belki.

hic olmadi maddi skntin yokmus madem, bi hobi edin kendine...

Benim aklıma evde yapılan freelance çeviri geldi. Bunu yapabilirsiniz eğer bulabilirseniz.
Ben de burada Fransızca okuyorum. :KK53:

Back