- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
El becerin varsa değişik şeyler yapıp satabilirsin mesela.. Orada nelerden hoşlanırlar pek bilgim yok ama netten araştırabilirsinkızlar dert oldu bu içime işe yaramaz tembel hissediyorum kendimi ev hanımıyım 2çocuğum var biri 3yaşında okula gidiyor diğeri 8aylık, fransada yaşıyorum allaha şükğr maddi sıkıntım yok rabbim eşimi başımızdan eksik etmesin bi dediğimi iki etmez fakat ben artık ona destek olmak istiyorum ne bilim kendi param olsun istiyorum,çocuklar olduğu için dışarda çalışmam mümkün değil, bide kapalı olunca pek imkanım yok burda. Şimdi merak ediyorum ben gibi olanlar mutlaka vardır burdan fikir almak istiyorum evde ne iş yapılabilir özellikle fransada olan okuyan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen neyi nerden alabilirim nasıl pazarlarım...vs teşekkürler kızlar vakit ayırdığınız için
Evet biliyorumfransızca biliyor musunuz?
Dikişte gerçekten çok yeteneksizimDikiş dikebilirsin oradaki tesettürlü bayanlara özel tasarım yapıp dikersin.. Tabi yeteneğin var mı ve öğrenebilir misin?
Neden bu kadar negatifsiniz? Ne yani nasıl olsa iş yok diye kılımı kıpardatmıyımmı? Yardım olarakta maddi bişey kesinlikle demedim akıl istiyorum veya fransada yaşayıp okuyan varsa belki yardımcı olurlar diye söyledim insanların şevkini kırmayın lütfenMillet Türkiye'de iş bulamıyor sen Fransa'da nasıl bulacaksın ya da Türkiye'den biri sana nasıl yardımcı olacak anlamadım
ne güzel. çok avantajlısınız o zaman.şöyle ki ,oralarda el işleri çok değerli kıymetli ve pahalıdır biliyorsunuz.Evet biliyorum
O kadar küçük 2 çocuğa bakıp, ev ile ilgilenip, bir yandan da üretecek misiniz? Helal valla, ne hamarat kadınlar var.kızlar dert oldu bu içime işe yaramaz tembel hissediyorum kendimi ev hanımıyım 2çocuğum var biri 3yaşında okula gidiyor diğeri 8aylık, fransada yaşıyorum allaha şükğr maddi sıkıntım yok rabbim eşimi başımızdan eksik etmesin bi dediğimi iki etmez fakat ben artık ona destek olmak istiyorum ne bilim kendi param olsun istiyorum,çocuklar olduğu için dışarda çalışmam mümkün değil, bide kapalı olunca pek imkanım yok burda. Şimdi merak ediyorum ben gibi olanlar mutlaka vardır burdan fikir almak istiyorum evde ne iş yapılabilir özellikle fransada olan okuyan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen neyi nerden alabilirim nasıl pazarlarım...vs teşekkürler kızlar vakit ayırdığınız için
kızlar dert oldu bu içime işe yaramaz tembel hissediyorum kendimi ev hanımıyım 2çocuğum var biri 3yaşında okula gidiyor diğeri 8aylık, fransada yaşıyorum allaha şükğr maddi sıkıntım yok rabbim eşimi başımızdan eksik etmesin bi dediğimi iki etmez fakat ben artık ona destek olmak istiyorum ne bilim kendi param olsun istiyorum,çocuklar olduğu için dışarda çalışmam mümkün değil, bide kapalı olunca pek imkanım yok burda. Şimdi merak ediyorum ben gibi olanlar mutlaka vardır burdan fikir almak istiyorum evde ne iş yapılabilir özellikle fransada olan okuyan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen neyi nerden alabilirim nasıl pazarlarım...vs teşekkürler kızlar vakit ayırdığınız için
Ben negatif değilim, olan şeyi söylüyorum. Ayrıca size "iş yok, çalışma" diyen de yok, böyle bir şey demem de saçma olur zaten. Maddi yardım istediğini de ima etmedim ayrıca .. Sanırım tamamen yanlış anladınız ifade etmek istediğimi. Türkiye şartlarında yaşasaydınız çok iyi anlardınız neyi anlatmak istediğimi. İşi özeti "kelin merhemi olsa kendi başına sürer" demek istemiştim. Genel bir yorumdu... Demek ki ayrıntılı yazmam gerekiyormuş.Neden bu kadar negatifsiniz? Ne yani nasıl olsa iş yok diye kılımı kıpardatmıyımmı? Yardım olarakta maddi bişey kesinlikle demedim akıl istiyorum veya fransada yaşayıp okuyan varsa belki yardımcı olurlar diye söyledim insanların şevkini kırmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?