İki buçuk aydan sonra iş başı

Aynen,bize de öyle dediler.Normal kronik hastalar iş başı yapacak ama daha ağır olanları izne devam edecek die.Dediğin gibi koah daha ağır olduğundan devam edecekler sanırım. Olsun en azından en riskli zamanda evdeydik şükür,bundan snra da Allah korusun artık.

Benim de bugün ilk günümdü. Hiç ozlememisim.
Üstelik herkes sigara içiyor, (pencere kenarında içiliyor ama pencereyi tepeden minik açıp pencere yanında durup içiyorlar) sigaralariyla bedenimi, boş muhabbetleriyle beynimi zehirliyorlar.
Gerçekten hiiiic ozlememişim
Geçen iki buçuk ayda market kasap ve bazen ofis hariç hiç bir yere gitmedik ailece, ama iş yerindekiler sık sık eş dostta gidip foto atıp durdular, hatta bazen de ofiste toplu halde iftar yaptilar... Onca sigara zararı aldim ciğerlerime, onlar yüzünden bir de korona zarari almam inşallah.

Bende ayn ısizin gibi düşünüyordum ama işvereni çalışma saatlerinin 09.00 19.00 a çekince evde kalsaydım daha iyiydi diyorum. Bu akşam eve gelmem 8i buldu pertim çıkmış gibi yatıyorum

Nasıl sigara içebiliyorlar yahu? Kapalı alanlarda sigara içmenin cezası var, cam kenari olması neyi değiştirir ki..Şikayet edemez misin??
Beni en çok 8 saat maske takmak zorladı.Odadakilerin suratına baktıkça ya birinde bişi varsa die çıkaramadım hiç

Bende ayn ısizin gibi düşünüyordum ama işvereni çalışma saatlerinin 09.00 19.00 a çekince evde kalsaydım daha iyiydi diyorum. Bu akşam eve gelmem 8i buldu pertim çıkmış gibi yatıyorum
Kötü olmuş o saatten snra insanın kendisine de zaman kalmaz.Doğrusu bnm kalsa da bişi anlamadım geçen zamandan.Umarım kısa zamanda normal mesai saatine dönersiniz

Benim iş yerim aklına gelebilecek her konuda her şeye kılıf uydurabilecek bir yer yaa. Gecen sene biri şikayet etmiş, denetime geldiler, ceza yazacaklardi. Kaşla göz arası kultablalarini kaldırıp 'kanitiniz var mı? Neye dayanarak ceza yazacaksınız? Fotoğraf vs mevcut mu elinizde???' Diye üste çıkmışlardı, ceza falan yazilmamisti.
Zaten yazılsa da öder gecerler, üçün beşin hesabını yapacak bir şirket değiller...
Ben maske takmadım, masalarimiz arasında mesafe olmasına güvendim. Ama hiç guvenmiyorum iş arkadaslarima. 8 saat nasıl dayandin??
Acaba kafa siperlerinden mi alsam diye düşünüyorum kenarlar açık gerçi ama

Siperim de var ama her siper hem maske takarsam ayıp olur die yanımda götürmedim

8 saat dayandım ama her gün dayanamam herhalde,cildim de hassas, bi süre sonra pişik olur

Sigara olayı cidden kötüymüş ,hani para cezasını geçtim üst makam müdahale eder belki die düşünmüştüm.

Bu arada maske takamıosan siperlik iyi fikir.En azından biri hapşırıp tıksırırsa korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…