İki buçuk aydan sonra iş başı

biraz şey oluyo ya dışarı çıkınca "her yerim mikrop içinde " hissi eve gelip duş alınca geçiyo.evde otura otura insan neye sarıcağını şaşırıyo cidden artık.maskeni tak ve dokunma, toplu taşımada eldiven kullan indikçe at, elinin altında dezenfektan ya da kolonya dursun.2020 model işe gitme setin hazır

İşe gidenler bu alışkanlıkları çoktan kazanmıştır ama.Benim evde yaptığım tek şey el sabunlamak Şimdi korkuyorum gidip elimi falan yalamam inşallah diye

Kızlar ben müdürümle görüştüm, gelme dedi bana sizde durumlar nedir?
Ben yarın işbaşı,bir değişiklik yok. Cuma akşamı aramıştı müdürüm,onu da Başkan aramış falan,değişmez yani.

Senin kronik hastalık astımdı di mi? Belki astım gibi direkt akciğerle bağlantılı olanları daha geç çağırmaya karar vermişlerdir.Müdürün nie fikir değiştirdiklrrini söylemedi mi?

17 mart itibariyle ben de evdeyim. Yarin is basi. Surekli offf artik su illet bitsin ise gideyim derdim ama simdi o kdr zor gelioki. Neyse sukredelim gidecek bi isimiz var
Aynen ben de gidecek işim olmasına şükrediyorum ama o kadar süre sonra işbaşı yapacak olmak da tuhaf gelio,tembelliğe alıştım sanırım.

Aynı durum bendede var malesef hiç gitmek istemiyorum iş yerinde ki insanlar yüzünden, yani böyle cok rahattım evden iş oldugu zaman halledıyordum en azından kimseyı gormedıgım içinde kafam rahattı sımdı gidip bır suru sahte insanı gorucem yapmacık tavırlara maruz kalıcam ve içten içe sinirlenicem of bazen bende su pandemi dönemi uzasın diye dua ederken buluyorum kendımı

Ben de öyle. İşin kötü yanı hayatta kalmak için senin de sahteleşmen gerekiyor.Benim kavgalı olduğum biri var,şimdi onun suratını göreceğim die üzülüyorum. Odada huzursuzluk olmaması adına normal davranayım kendisine dicem ama eminim 3 ay snra bile tripli tripli davranacak aklınca dışlamaya çalışacaktır. Sadece pandemi değil iş dünyasındaki insanlar daha çok gerio beni de.

Ben de başlasam diye bakıyorum yahu, evde çok bunaldım ben. Bir şeylerle uğraşmayınca daha da depresif oluyor insan. İşe yaradığımı, üretken, verimli olduğumu hissedeyim diye online eğitim almaya başladım ama o da yetersiz geliyor. Pandemi falan umrumda değil darısı başıma diyorum ben ehehe.

1 haftaya kadar ben de artık işe başlasam keşke diyordum ama çağrılır çağrılmaz o his bitti 1 ay daha evde olsaydım keşke ah ah..

evet canım astım olduğu için çağırmadılar. 29 mayıs cuma gecesi resmi gazetede genelge yayımlandı. linkini atayım size de, belki sizi ilgilendiren bir şey vardır.
müdürüme dedim "ben genelgeyi gördüm ama kafama göre hareket etmek istemedim, yarın gelecek miyim?" o da "hayır, senin raporun var zaten astım olduğuna dair, bir değişiklik olursa haber veririz biz sana." dedi. halbuki ben işe başlayacağım diye torbamı oluşturmuştum maske, eldiven, dezenfektan, kolonya, silme bezi, su, abur cubur vb. bir poşet yapmıştım kendime bir alo ile işe başlamaya hazırım yani

Ben de çantamı ayarladım şimdi Bu saat kaçta yayınlandı acaba?

Beni cuma akşamı 18.00de aradılar pzt gel die.Şimdi tekrar arasam olmaz ki..Ararken büyük ihtimal genelgeye göre değil de cumhurbaşkanının tvdeki söylemine göre çağırmışlardır.Orda dedi yaa idari izinde olanların kurumlarınca belirlenecektir die.Onu dikkate aldılar sanırım

Bizim iştekiler kraldan fazla kralcı yaaa.Ben şimdiye dek çağırmamalarına bile şaşırıom zaten her halukarda 2 haftaya herkesi çağırırlar die kendime moral vererekten yarın gideceğim

saatini bilmiyorum maalesef canım. ben de gideceğim diye düşündüm işte. haber bekledim gel ya da gelme demeleri için. sonra bugün arayayım dedi müdürü.

T timesinfinity sen yarın işe gidince bu genelgeden bahset bence 1 kez
Öyle yapcam canım.Şu an saatte çok geç müdürümü falan arayamam..Şefime yazdım ama görmedi o da..

Seni yine hiç aramamışlar,ben de aranmasam zaten gitmeye niyetim yoktu ama şimdi el mecbur.İnşallah geri gönderirler haha

Kızlar işbaşı yaptım.Birkaç aksilikten dolayı pek güzel bir gün değildi aslında ama başladk işte.
U Umudumanne olmak birimimdeki tüm kronikler başlamış canım. Yeni bir kronik hastalık listesi yayınlanmış e devlet üzerinden,daraltmışlar eski listeyi. Orda tiroid yer almadığından artık işteyim

evet canım ben de öğlenden sonra çağrıldım ve gittim. 3 ay kronik hastadan sayıldık artık değiliz, ilginç

evet canım ben de öğlenden sonra çağrıldım ve gittim. 3 ay kronik hastadan sayıldık artık değiliz, ilginç
Hadi yaaa snnki daha saçma olmuş, yarın çağırsalarmış bari..Ayrıca astım yok mu o listede. Ulen astım kronik olmasa bile direkt akciğeri etkileyen bi hastalık,nasıl çıkarmışlar ki

Hadi yaaa snnki daha saçma olmuş, yarın çağırsalarmış bari..Ayrıca astım yok mu o listede. Ulen astım kronik olmasa bile direkt akciğeri etkileyen bi hastalık,nasıl çıkarmışlar ki
j44.9 kodu var kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) var ama j45.9 olan astım yok. bilemiyorum. madem kronik değildim neden 3 aydır evdeyim? ayrıca sağlık bakanlığının sayfasında astım kronik olarak geçiyor. kaldı ki astım tamamen tedavisi olan bir hastalık değil. yani kronik hale gelmiş bir şey. ama yeni genelgede ağır ve hafif olarak ayırmışlar sanırım. koah daha ağır ya, ona göre astım daha hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…