- Konu Sahibi kircicegi2011
-
Brad pitt angelina jolie yi aldatıyorsa sakatı da aldatır , özürlüsüde aldatır ,normali de aldatır ,anormalide aldatır ,akıllısı da aldatır ,saf ı salağı da.. bazısı yakalanmaz bazısı 1 de yakalanmaz 2 de 3 de yakalanır AMA BUTUN ERKEKLER ALDATIRRRR.. ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR .. KİMSE KİMSEYE GÜVENMESİN .. Erkekler elde edinceye kadar beklerler sonra butun hepsi onundur .. bizde bunu kabullenmeliyiz.. o yüzden çok önemsenıcek bı konu değil sıkma canını ..( benim görüşüm)
cok guzel bı yere degınmıssın canım.. katılıyorum...ilerde sonuçlar böyle oluyor...rabbim düzgün evlat yetiştirmeyi nasip etsin herkese....burdaki annelere tavsiyem çocuğunuzu erkektir her şeyi yapar mantığıyla büyütmeyin.
burdaki annelere tavsiyem çocuğunuzu erkektir her şeyi yapar mantığıyla büyütmeyin.
Evet arkadaslar isden eve geldim ve isde azar isittim.Sefim benim bir kac gündür isimi herzamanki gibi yapmadigimdan sikayetci oldu. Inanirmisiniz o an arkami dönüp gitmek istedim. hersey okadar bos geliyorki. Msn yazisma nasil okunur diye sormus bi kaciniz geliyor gercekten bendede msn plus var hani bir kac msni ayni andada acabildigin felan.Bir arkadas sormus güveniyorsan niye girmisin diyye.Gercekten kücücük bir süphem yoktu, sadece can sikintisindan girdim bazen yaparim bunu baze yarismalar felan kayit olurus mesela ya cv yollamisizdir ya onunkinden ya benimkinden farketmez o an ve girip bakinirim yada bende kayitli olmayan kisiler onda vardir onlarla yazisirim esim bilir bunu. Dedigim gibi herzaman hic süphe duycak bir durum yasamamisdim tüm iliskimiz boyunca.Düsünüyorumda bende hep evlilige kadar bakire olmayi destekleyenvea böyle diyyim kendim icin dogru bulan insanlardandim ama simdi düsünüyorumda erkek icin gercekten degmeezmis.Degermi biliyorlarki. Yanlis anlamayin sakin arkadaslarim var cinselligi önceden yasayan kimseyi yargilamam onlarda temiz onlarda en iyisini hakkeden kizlardir ama kendimi bir insan icin esim icin saklamam degdimi. Sanmiyorum cünkü o bunu her önüne gelenle paylasan günlük birsey pesinde. Hic utanmicakmi kendinden hic parmagindan cikarmadigi o yüzügü o manitalarin yanina gittiginde cikardiginda yada cikarmicakdir belki bile.Sacmaliyorum sanirim aklim cok karisik. Allah bu durumu kimseye yasatmasin.Güclü sanirdim herzaman kendimi ama demekki degilmisim.
Bence barıştı eşiyle... genelde öyle oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?