Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

evet katılıyorum canım ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR
eşimle bazen konuşuyoruz asla gizlimiz saklımız yoktur , herşeyi açık açık konuşuyoruz (bazen)
bana diyorki (allahtan korkmasam bende yapardım ) yani genlerine işlenmiş, tek eşle YAŞAYAMAZLAR, doğalarında yok ayol , ama tabi benimki gibi istisnalar (şimdilik) ve de kadınların bakmadığı çirkin , tipsiz , kıro, erkekler hariç

bence arkadasina hava atak icin öyle demistir, yani evlendide karisinin yanindan ayrilmiyor demesinler diye, amA yerinde olsam direk söylerim msne girdim böyle böyle oldu diye, o utansin güzelim.hemen aileleri katma isin icine önce arastir konus halletmeye calisin. ve sakin icine atma hicbirseyi cünkü zamanla bu insana cok büyük zarar veriyor kendimden biliyorum.
erkeklere güveniyorum duygusu vereceksin ama ipini yinede elinden birakmicaksin, ben esimi heryere gönderirim ama mutlaka onun arkadas cevresinden bana haber ucuran buluyorum yoksa slklysa disari ciksin hayatta sadece kendine güven baska kimseye degil, kendine olan güvenin seni herzaman daha güclü kilar.

sevgiler

burdaki annelere tavsiyem çocuğunuzu erkektir her şeyi yapar mantığıyla büyütmeyin.

henüz bi anne değilim fakat bir abim var ve aldatırsa kesinlikle kıza söylerim ben saklamam .. çocuguma ben öğretmesemde dışardan bi yaşa geldiğinde zaten herşeyi öğrenicek ona engel olamam maalesef.. ama cocugumada aynı şekilde davranırım ben yakalrsam kızı da tanıyorsam arar söylerim şuraya gitti buraya gitti diye :) ben yaşadım kimse yaşamasın ..çocugumda abimde yaşatmasın sevdiklerine ..

burdaki duyarlı bayanlar keşke çoğunlukta olsa . erkek anneleri çocuklarını evlendiklerinde üvey anneye veriyorlarmış gibi bir psikolojiye giriyorlar. ve her yaptıklarını erkektir kızım yapar bilmem ne kılıfına uyduruyorlar. malesef ki esas etken kendileri iken üstüne böbürlenerek savunmaya geçiyorlar. bu kadının doğasında var erkek çocuklarını sanki bütün kadınların intikamını alacaklarmışçasına yetiştiriyorlar. ve ben gelinini içten içe kıskanmayan bir kaynana olacağına inanmıyorum. dedim ya gelin= çocuklarını evlatlık verdikleri kadın. yetiştiriliş öyle önemli ki freud altı yaşına kadar çocuk ne aldıysa onu yaşar diyor. bandura çocuk annesi babasını taklit eder diyor. demek ki zamanında öylesine söylenen sözler bile çocuğun beyninde. ki zaten anneler evlendiklerinde bile erkektir yapar mantığında. lütfen ama lütfen kocalarınız sizi aldatmış olabilir bunu gelininizden çıkarmayın. tam aksine oğlunuzu tamahkar ahlaklı bireyler olarak yetiştirin. toplumun ahlakı kadının elindedir.

başka bir konuya daha değinmek istiyorum. erkeğin iki temel güçlü yapısı vardır. biri ego diğeri cinsel dürtüdür. ve bunlar birbirini tetikler. eğer bir erkeğin güçlü inanç duygusu yoksa ortamı bulduğunda çok çabuk değişir. esas nokta eşinizin inancıdır. günümüzde haramdan yani zinadan korkan erkek kaldığını pek sanmıyorum. o yüzden ben eşlerin tek başına hele ki erkek arkadaşlarıyla tatile gitmelerine karşı olmanızı tavsizye ediyorum. hanımlar ne yapın edin müsade etmeyin sizde gidin bahaneler yaratın ama yapın. sakın ola sakın yollamayın hele ki tatil yerlerine. dedim ya ego cinselliği tetikler. kalkar arkadaşı der sen yapamazsın edemezsin yengeden korkuyorsun. ki derler emin olun . o da kendini kanıtlamak için yapar böylelikle bir diğer duygusunu da tatmin eder. her şeyin başı hakiki inançtır bunu aşılayın yapamıyorsanız göz kulak olun. hiçbir çocuk uzatılan şekeri çevirmez ama almaması gerektiğini bilen bir inancı varsa zorla da olsa yedirmezsiniz. erkelerde böyledir.

yav niye tutamıyolar bi taraflarını. sinir oluyorum

sanmıyorum ama hava atmak için bile yazmış olsa çok ayıp. insanın karısının onurunu gururunu düşünmeden konuşmamalı böyle

ne kadar üzüldüm anlatamam ..bir an kendimi senin yerine koydum resmen çarpıntı geldi içime.Yaşadığın şey gerçekten çok üzücü yapabilecek çok fazlada şeyin yok gibi güçlü olmalısın.Keşke görmeseydim keşke bilmeseydim keşke evlenmeseydim diyede düşünme kader kısmet herşey yaşanması gerekiyormuş demekki inş. hayırlısı olur senin için.Ya seviyorum diyeceksin bir kereliğine affedeceksin yada hiçbirşey eskisi gibi olmaz diyerek bitireceksin affedeceğini sanmıyorum çünkü bunu ne kadar severse sevsin hiçbir kadın kaldıramaz.Mantıklı düşünmeye çalış ,duygularını bir kenara bırak doğru bir karar verene kadar.Yaptığı çok yanlış heleki 2. ayda bunu yapabiliyorsa çok iyi düşünüp karar vermelisin.

inan yaşadığın bu olaydan o kadar etkilendim ki çok üzgünüm

şuan ne durumdasın çok merak ettim :44: umarım iyisindir.

tabii bu yaşadığın şeyin etkisi ne karar alırsan al kolay kolay geçecek bişey değil onun için ne kadar iyi olabileceğin konusunda endişelerim var.

yanlış anlaşılma olmuş olsa ve bu yanlışlık ortaya çıksa keşke diye umut etmek istiyor insan . ama anlattığın şeyde bu mümkün görünmüyor. kendini üzme demeye utanıyorum çünkü boş laf olacak üzülmemek mümkün mü

yalnız kusura bakma kocandır ama onu elime bir alsammmmmm dedirtti

zaten birçok erkek bunu dedirtiyor onun için evlilik fobisi geldi bana

allah yardımcın olsun inşallahh !

kendimi senin yerine koydumda gercekten cok kotu bi durum ben olsaydım bu kadar sakin duramazdım
aldatılmak affedilmeyecek birsey tabikide ama umarım gercekte boyle birsey yoktur sadece yazısmadan ibarettir ne diyecegimi bile bilemiyorum
forum da okadar cok insan var ki bu tip olaylar yasayan gercekten erkeklerin neden boyle yaptıklarını anlayamıyorum....

buarada umarım hersey yolundadır senin için...

ah canım benim,seni çok iyi anlayabiliyorum,ben de iki aylık evliyim,ben bile bazen eşimle sudan sebepler yuzunden kavga ettiğimizde ilk dediğim şey bekaretimi verdiğim adama bak oluyor.çok üzüldüm.ama sanal ortam yanlış anlamaya çok elverişli bir ortamdır.umarım düşündüğün gibi değildir.tecrübeli arkadaşlardan biri eşini bi süre takip etmeni önermiş.bu bana da mantıklı geldi.iyice emin ol.umarım sadece bir yanlış anlaşılmadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…