Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

Msn de çevrimdışıyken birisi yazmışsa tüm yazışma görülüyor arkadaşlar yani konu fake falan değil
Tıpkı face de olduğu gibi

Kırçiçeği çok üzüldüm canım okuyunca
Umarım herşey yolundadır
Daha 2 aylık evli olmanın vermiş olduğu bi üzüntü de var sende anlayabilirim ama
Bence aldatmanın,aldatma düşüncesinin süresi yoktur
30 yıllık da evli olsan insanın zoruna gider
Eğer eşinde öyle bişey yaptıysa yada yapıyorsa şeytanından bulsun

Msn de çevrimdışıyken birisi yazmışsa tüm yazışma görülüyor arkadaşlar yani konu fake falan değil
Tıpkı face de olduğu gibi

çok uzun zamandır msn kullanıcısıyım. eğer bilgisayarınızda kayıtlıysa görünüyor. ama arkadaş eşi başka şehirden yazıştığını, msn adresini açtığında eşinin de konuşmasını gördüğünü yazmış. msn programı sadece bilgisayarda kayıtlı olanları gösterir.çevrim dışıyken ileti alır almasına ama sadece karşısındaki kişinin yazdıklarını okur eşinin konuşmalarını değil. face de durum farklı tüm hesapta olanları kendi serverına kayıt ettiği için yazışmalar görünür. bu açıdan bakıldığında mümkün gelmedi bana.

aldatmaya niyetlendikten sonra yapmış yapmamşı farketmez.. ne ilktir nede son olacaktır..çok üzgünüm ama aldatılmayı affetmeyecek insanlardansan bir dakika bile düşünme.. bırak gitsin.. hayatını o insana vermeye değmez..teselli vermek sadece kandırmak olur

arkadaşlar msn plus yuklu olan msnlerde bir seçenek var oda daha önceki konusmanın son 4 cumlesını falan getırıo tekrar ekran açtıgında kırçiçeğide bu şekilde görmüş ...
ben cok etkılendım açıkcası yaşadıklarından evlılıge karşı bakış açım deişti ve bence fırsatını bulan her erkek aldatmaya cok musait oyuzden ben hiçbirine güvenmıyorum tabi içlerinde melek olanlarda vardır o ayrı sözüm meclsten dışarı

benim aklıma takılanda son cumle oldu ''hertürlü ortam yaparız günlüktakılcaz'' yani böle hep takılan eden iişin piri olmuş gibi konuşmuş beyfendi biraz... hava atmakta olsa evliliğine saygısızlık ediyo ve etrafınada eşini rencide edecek sekilde bir imaj çiziyo
olayın sonunu çok merak edıyorum kırçiçeği inşallah gelip anlatır Allah yardımcısı olsun

bide böle evli oldugunu bile bile yuva yıkan insanları hiç ama hiç anlamış değilim buda dipnot

bencede aldatmıyor...arkadaşına aklınc hava atmış:))))korkma....erkekler evlendıktn sorada özgur olabıleceklerını ıspatlamaya calışır arkdşlarına kı arkdşları ona karı sözu dınlıo demesın dıe ....bnce doğru değildr uzulme:O)

ayyy çok fena oldum kırçiçeğide ortalarda yok sonuç ne oldu acaba çok merak ettim

Eşinizin hesabından başkası konuşmuş olmasın ya da hava atmak için laf olsun diye söylemişte olabilir
Sonuçta sizi aldatıyor olsa msn şifresini verir mi size?
6 Gündür de giriş yapmamışsınız son durum ne acaba merak ettim
İnşallah yanlış anlaşılma falandır yaa..

herkes heycanla film sonu bekler gibi :))

yanlız bir kadın için bu durum çok kötü allah yardımcısı olsun bende sözlüme çok güvenirim bütün şifrelerini bilirim öyle birşey yapacağı aklıma gelmez güzel kızlara bakmak dışında.. insan oğlu çiğ süt emmiş derler ummadık taş baş yarar.. ama yinede bilemiyorum

Zaten eşime güvenim tam diyenlere hayranım valla
ben imkansız güvenmem tam anlamıyla (aldatma konusunda)
"Bekarı karı boşamak kolay" diye bi laf var
o yüzden bişey diyemicem
Allah yardımcın olsun canım

Brad pitt angelina jolie yi aldatıyorsa sakatı da aldatır , özürlüsüde aldatır ,normali de aldatır ,anormalide aldatır ,akıllısı da aldatır ,saf ı salağı da.. bazısı yakalanmaz bazısı 1 de yakalanmaz 2 de 3 de yakalanır AMA BUTUN ERKEKLER ALDATIRRRR.. ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR .. KİMSE KİMSEYE GÜVENMESİN .. Erkekler elde edinceye kadar beklerler sonra butun hepsi onundur .. bizde bunu kabullenmeliyiz.. o yüzden çok önemsenıcek bı konu değil sıkma canını ..( benim görüşüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…