- Konu Sahibi kircicegi2011
-
Baskin yapma gibi bir sansim zaten yok ben calisiyorum aksama kadar tüm hafta. Ve zaten o arkadasiyla cikarsa ben o ortami bulamam ve ben gittigimde yapmaz ssadece bu olur. Ama hadi diyelim ortam yapmadi ne farkeder sonnucda yapmaya niyetliydi.
Simdi Babamin yanina gidiyor anca aksama girebbilirim.Size sorum siz esinizin böyle bir yazismasini yakalasaydiniz ne yapardiniz? simdiden yorumlariniz icn tsk.
Dün aksam internette dolasirken Esimin Msn`ine girdim ve acar acmaz hani msnde yazismadan sonra cikarsin ve karsi taraf birsey daha yazar ve birdahaki acilmada acilirya tüm sohbet aynen öyle oldu iste. Gittigi sehirde yasayan bir arkadasi var onla chatlasmis esim dün aksam. Yazisdiklarin bir kismini aktariyim.
Esim:Kacamak yapayim diyorum
Arkd:Nasil yani club mu manitami
Esim:Tabi ki manita
Arkd:Ortam lazim
Esim:Her türlü ortami yapariz günlük takilcaz
canım erkekler bazen arkadaşlarına hava olsun diye böyle şeyler yazarlar bence doğruluğuna emin olmalısın eğer ortada bişey yokken kavga çıkartırsan bundan sonra seni haksız çıkarır hep bence doğruluğundan emin ol
Allah yardımcın olsun
cok zor bir durum.
ayrıca şu şekilde duşunuyorum.. eşin zaten seni hep aldatıyormuş. bu ilk şahit oldugun olay. bugune kadar iyi saklamış cunku aynı evde degilmişsiniz. cunku yeni evli bir erkek başka arkadaşına hava atmak icin bu tip konusmalar yapıyorsa ruhsal bir sorunu vardır..ama konusmaların sırasına dikkat et.
normal bir konusmada ben kacamak istiyorum diyen yeni evli bir erkege verilecek cevap dur olum ne kacamagı daha evleneli 2 ay oldu olur. arkadaşı ne cevap veriyor? manita mı ortam mı dıyor??ince farklar var canım. kadınlık aklını kullan.sonucları sen bul.
Maalesef bende buna takıldım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?