Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

Baskin yapma gibi bir sansim zaten yok ben calisiyorum aksama kadar tüm hafta. Ve zaten o arkadasiyla cikarsa ben o ortami bulamam ve ben gittigimde yapmaz ssadece bu olur. Ama hadi diyelim ortam yapmadi ne farkeder sonnucda yapmaya niyetliydi.

katılıyorum önemli olan niyetlenmesi bu saatten sonra yapmş yapmamış 10 kez yapmış ne farkeder ... neyseki çocuğunuz yok eğer ayrılmayı düşünmüyosanız bir süre çocuk da düşünmeyin derim .. allah yardımcınız olsun

Simdi Babamin yanina gidiyor anca aksama girebbilirim.Size sorum siz esinizin böyle bir yazismasini yakalasaydiniz ne yapardiniz? simdiden yorumlariniz icn tsk.

bence eşin bekarlıktan o düşüncelerden kurtulamamış.

seni gerçekten aldatmış olmayabilir. belkide o bayana öylesine yazdı. ama arayış içinde ve evlilik moduna girmediği belli.

eşin geldiğinde yazıyı okuduğunu söyle bunu hiç beklemediğini. belki kaçamak yapsan bile ruhum duymayabilir. ya hastalık kparsan? ya orada başına birşey gelirse hiç mi rezillik olmayacak diye sor.

artık evli olduğunu bilmesini ve elaleme böyle yazılar yazarak kendini ve sizi küçük duruma düşürmemesini isteyin.

öncelikle cok üzüldügümü söleyim ama ben senin yerinde olsaydim esime direk belli ederdim anladigimi sonucta bir gercek var ortada onu ona okutur bunun hesabini sorardim bence oyun oynamayi birak icini kemirmeyide esine yaptiginin hesabini sor

gelene kdr soğukta davranmayın anlayabilir gelince yüz yüze konuşun ifadelerini gözlemleyn bakalım bende merk ettm ne cevap verecek çünkü bnm flörtümde anlattığınız gibi çok ilgili 2 senedr birlkteyz 2 sene snrada evlenmeyi düşünüoruz ama msn konşmasında gecmş konşmalarn nasıl çıktığını anlamadım ve sz her ne kdr güveniyorum desenzde geçmişte hatası mı olduda ya da bir güvensizlik mi var ortada ki msnini açıyorsunuz

Simdi Babamin yanina gidiyor anca aksama girebbilirim.Size sorum siz esinizin böyle bir yazismasini yakalasaydiniz ne yapardiniz? simdiden yorumlariniz icn tsk.

bal yıyen baldan usanır belki de bana olan aşkının tazelenmesi icin başka bir vucut arıyordur diye dusunurum .. yuz goz olmazdım ancaaakk ben 11 yıllık evliyim..
sen henuz 2 aylık evlisin. acabalarla guvensizliklerle ilişki yurumez ki.. onu da optu mu ona da sarıldı mı diye defalarca dusuneceksin.. cık cık.. cok zor bir durum.
ayrıca şu şekilde duşunuyorum.. eşin zaten seni hep aldatıyormuş. bu ilk şahit oldugun olay. bugune kadar iyi saklamış cunku aynı evde degilmişsiniz. cunku yeni evli bir erkek başka arkadaşına hava atmak icin bu tip konusmalar yapıyorsa ruhsal bir sorunu vardır..ama konusmaların sırasına dikkat et.
normal bir konusmada ben kacamak istiyorum diyen yeni evli bir erkege verilecek cevap dur olum ne kacamagı daha evleneli 2 ay oldu olur. arkadaşı ne cevap veriyor? manita mı ortam mı dıyor??ince farklar var canım. kadınlık aklını kullan.sonucları sen bul.

Canım bence sert ol . Isın aslını ogren ve tavrını koy 2 aylık evlısınız ama boyle oluyor ıste cocuk olunca mecburen katlanıyorsun. Ama asıl nıyetını ogren ve suskun kadın olma

şok oldum

merakla bekşiyodum ne çıkacak diye kesin ufak bişeydir diye beklerken herşey o kadar açık ki şok oldum
ama çok iyi demişsin''arkadasin esi aldatmis onu ona kizdim üzüldüm nasil yapabilir böyle birsey dedim ama ben sana cok güveniyorum dedim.''

çok beğendim ama eşinin pişkinliğini değil ona desekki şimdi

Adamın genetiği bozuk ise tekrar yapacaktır belki sana iyi davranması ondan eşinin hobi alanı kadınlar, kızlar mı? Bu yukarıda sorulanlar tamamen zamana ve senin gözlemlerine bağlı sanırım kendini halen bekar diye tanıtıynrdur ,birkaç bayanıda idare ediyordur?!

Dün aksam internette dolasirken Esimin Msn`ine girdim ve acar acmaz hani msnde yazismadan sonra cikarsin ve karsi taraf birsey daha yazar ve birdahaki acilmada acilirya tüm sohbet aynen öyle oldu iste. Gittigi sehirde yasayan bir arkadasi var onla chatlasmis esim dün aksam. Yazisdiklarin bir kismini aktariyim.
Esim:Kacamak yapayim diyorum
Arkd:Nasil yani club mu manitami
Esim:Tabi ki manita
Arkd:Ortam lazim
Esim:Her türlü ortami yapariz günlük takilcaz

canım erkekler bazen arkadaşlarına hava olsun diye böyle şeyler yazarlar bence doğruluğuna emin olmalısın eğer ortada bişey yokken kavga çıkartırsan bundan sonra seni haksız çıkarır hep bence doğruluğundan emin ol
Allah yardımcın olsun

sevgili kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha 2 aylık evli olduğuna göre yolun çokkkkkkkk başındasın bu olay bana yaşadığım bir şeyi hatırlattı bu kadar aleni olmasada bende bir benzerini yaşadım malesef..güven olmadan asla mutlu olamayacaksın bunu ben biliyorum sizin adınıza çok üzüldüm ama asla taviz vermeyin ve kararlı olun lütfen umarım mutlu olursunuz bundan sonra

Maalesef bende buna takıldım:26:

Maalesef bende buna takıldım:26:

nesine takıldın??

ayrıca bıraz once yemek yerken bırsey daha aklıma geldi..
eşin seni defalarca aldatmıs olsa bıle hıcbırı degil de seninle evlenmiş. bu bence seni cok sevdiginin bir ispatı. tabi maddi durumunuzu falan bılemem.. zengin bir kadınsan seninle paran icin de evlenmiş olabilir. ya da kariyer icin vs.. ama eger eşinle eşit statudeseniz seni tercih etmiş.. bu senin acından sevindirici bir olay.
eşin tek eşle yaşayamaz. bazı erkekler boyledir. bacak arasına gıreyım der; gerisini bosverir. sadece sex yapar o kadınla. sevmez hoslanmaz aşık olmaz..eşin sana aşık ama tek eşli olamıyor..yani bu benim dusuncem..

Son düzenleme:
tamamen kişisel düşüncem kimse üzerine alınmasın .şansın varmış ki bunu henüz gebe değilken öğrenmişsin. 8.5 aylık gebeyken öğrenipte dünyası başına yıkılan arkadaşlar var sitede.evde 2 aylık eşi dururken onun bunun vajinasında mutluluk arayan adamdan bir kaka olmaz canım . ayrıca o beraber olduğu club veya manitalardan alacağı cinsel yolla bulaşan birsürü hastalığıda sana hediye eder. anlayışlı bir ailen varmış hissine kapıldım nedense biran önce annen babanla paylaş.

çok ama çok üzüldüm canımmm allah sabır versin sana şimdi ayrıl diycem ama ne biliyim yeni evlisin yeni bi düzen kurmuşsun şimdi herşey geri dağıt senin için zor olmalı en ii si sen devam et bilmiyomuş gibi yap bildiğini söylersen belli edersen yüz göz olunur ya boşanıcaksın yada devam ediceksin ama ben olsaydım eyer kesinlikle boşanırdımmmmmm

cok üzüldüm inan hemde daha 2 aylik

dün basima gelen bi olay da anladimki aldatilmak cok aci

rahatsizdim dün, esimin isyerini arayip biraz erken gelebilirmisin diye sorayim dedim

aradim, patronu cikti tele, xxx ile konusabilirmiyim dedim

xxx burda yok, o bugün izinli sen yoksa bilmiyomusun dedi patronu

ben , nasil yani

yenge yok iste izinli senin haberin yokmu dedi yine

bi 5-6 saniyede film seridi gecti gözümde

esimi türlü türlü kadinlarla gezip eglenirken, ve gelince neler haykirip, nasil bavulunu eline verip kapiya koyacagimi gördüm o 5-6 saniyede

ben susunca patronu basti kahkahayi al al veriyom yanimda

cok kötüydü düsüncesi bile

acaba belkide gercekten sadece havami atti arkadasina iyice emin olsan

CANIM BENCE SAKİN OLMALISIN İLK ÖNCE. ZOR Bİ DURUM. fakat düzmece de olabilir. eşimle ilk flört yılımızda benim msn şifrem çalındı. ve biri benim adımdan haberim yok eşime bir sürü şey yazdı. sen aşkım dediğinin kim olduğunu biliyormusun falan bir sürü yalan yanlış iftira. eşim sinirlendi ilk önce sonra. sonradan yumuşadı ve böyle olayların olabiliceğini ve bana güvendiğini söyledi. işte asıl o zaman daha da bağlandım ona açıkçası
belki seninki de böyle bir olaydır. umarım,inşallah....

cok zor bi durum ama ben olsam takip ederdim kardesim.. tam yakalayincaya ve emin oluncaya kadar.. hic belli etmemeye calis ve imkanin varsa takip et.. bi dedektif yardimida alabilirsin..o sozlerin tam olarak hangi psikolojiyle soyledigini bilmiyoruz.. bisey yoksa oylesine soylemisse hic haberi olmadan , huzur bozulmadan kapanir konu sende rahatlarsin..

güvenmek ne kadar zor oldu artık :s tek duamız bize kazık atanı farkettir Allahım olacak galiba bundan sonra... senin karşına çıkmış ne güzel, gelene kadar belli etme ki bahane hazırlamasın çeşit çeşit, o tutmazsa bu, bu tutmazsa şu... arkadaşlarını arar ayarlar falan, erkek dayanışması malum... affedilecek bir şey değil evet, 2aylık evliyken affedilecek bir şey hiç değil... :s ama hep söylerim bekara karı boşamak kolay, ne yapacağını en iyi sen bilirsin

Vallahi evlilikten nefret ettirdi bu erkeklerin hali ..
Bu ne ya ..

Daha 2 aylık evlilik .. gözlerin bile başka göze değmeyeceği zamanlarda ahlaksız adam ortam hazırlamaya çalısıyor..
Bunun öylesi böylesi yoktur bence ..
Yapmış yada yapmamış ağzına bu sözleri alması yeter , insanın agzını çalıstıran beynı ve kalbidir..
Ve bir arkadaş ince ayrıntı yakalamış : İlk defa böyle bişeye nıyetlenseydı arkadası tepkı verırdı ama karsı taraf gayet normal olağan bırsey gb hangısını tercıh edeceksın dıye sormus .. ! yuhh artık ..

Ben evlı değilim ama duşüncesi bile yerımde duramama sebeb oluyor
Başka göze başka tene dokunan bir adama bırdaha nasıl el surulur nasıl bakılır ki..

Allah yardımcın olsun en ıyı kararı sen verıceksındır yıne hayatınla alakalı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…