- Konu Sahibi kircicegi2011
-
Ben Iki ay önce evlendim. Esimle 3 senelik bir flört dönemi yasadik. Herzaman cok iyi anlasdik esimle, kücük tartismalar olsada bazen biz hep cok uyumlu bir cift olduk. Bana birisi sorsa Esine güveniyormusun diye ben herzaman evet dünyada en cok güvendigim insanlardan biri derdim onun sadece benim esim degil sirdasim hayat arkadasim ve en iyi dostum oldugunu savunur ve gercektende öyle oldugunu sanardim. Eve geldigimde romantik mektuplar,güller, hediyeler bir kac saat görüsmesek bile evde görüsdügümüzde bana sarilip beni nekadar özledigini söylemesi. Yani gercekten cok ama cok mutluydum onunla. Esim dört gün önce Is seyahatine cikti ve bu Cumartesi geri döncek. Ordaykende herzamanki ilgisi devam ediyor. Aralarda ariyor aksamlari günün nasil gectigini anlatiyor bende hatta diyorum is arkadaslarin cikarsa orda gezmeye felan sakin cekinme sende cik gez onlarla diyorum ona. Kiskanc biri degilim aslinda cünkü ona cok güveniyorum hm güveniyordum daha dogrusu. Neyse asil konum ve size danismak istedigim hadise su.
Dün aksam internette dolasirken Esimin Msn`ine girdim ve acar acmaz hani msnde yazismadan sonra cikarsin ve karsi taraf birsey daha yazar ve birdahaki acilmada acilirya tüm sohbet aynen öyle oldu iste. Gittigi sehirde yasayan bir arkadasi var onla chatlasmis esim dün aksam. Yazisdiklarin bir kismini aktariyim.
Esim:Kacamak yapayim diyorum
Arkd:Nasil yani club mu manitami
Esim:Tabi ki manita
Arkd:Ortam lazim
Esim:Her türlü ortami yapariz günlük takilcaz
biraz dahasi var ama bukadardanda hersey ortada sanirim. Dün bunlari okudugumda tüm dünyam basima yikildi. Kac defa okudum anlatamam sabaha kadar agladim, agladim. Bugün Babamin dogumgünü aksama oraya gitcem nasil gizlicem nasil birsey belli etmicem bilemiyorum tüm dünyam yikildi cok kötüyüm. Arkadaslara birsey diyemiyorum beynimden binbirtürlü düsünce geciyor. Önce aklimi toparlamam lazim utaniyorum birsey yapmadim aamacok utaniyorum. Sancini yarani acini icinde tutmak paylasamamak ne kötü birseymis Allahim. Esimle bu chatlesmeyi okudukdan sonra iki defa konusdum o aradi birincisinde hic birseyolmamis gibi konusabilmeyi basardik ama bugün aradiginda anladi tuaf oldugumu bende sadece arkadasin esi aldatmis onu ona kizdim üzüldüm nasil yapabilir böyle birsey dedim ama ben sana cok güveniyorum dedim. Oda evet bende öyle iste beni cok sevdigini asla kirmayacagini biricigi oldugumu felan filan söyledi iste. Geldiginde yüzünü görmek istiyorum benim bildigimi ögrendiginde onun icin simdilik susuyorum. Dogrumu yapiyorum yanlismibilmiyorum.Ne yapcam bilmiyorum.Ailemebirseydiyemiyorum cok üzülürler.Cok ama cokkötüyüm kimseyebirsey diyemiyorum. Dünden beri kendimi yiyorum icim parcalaniyor ve birazdan babacigima yalan gülücüklerle karsilamam lazim.
Neyi nasil yapmaliyim.Tek danisacagim kisiler sizsiniz lütfen yalniz birakmayin.
canım buralarda hep böyle konular okuyup çok üzülüyorum. Ama ilkdefa nedense sana ''eşinle düzgünce konuş, o arkadaşına erkeklik yapıyormuş gibi görünsün diye attı öyle şeyler'' demek geçti. Neden bilmiyorum. yani belkide biliyorum ama anlatamayacağım. Umarım haklıyımdır. Böyle birşey yaptıysa bile cok ayıp ama bazen psikolojiyi anlamak gerek... Genelde totoplumda eşiniz gibi çok romantik tavırlı erkekler arkadaşları arasında dışlanıcı tavırlar yaşadıkları için böyle şeyler atarlar.... inanıyorum ki eşiniz de bu tür bir atmasyon yaptı... Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama geldiğinde direk konuşun öle yakalamak için falan planlar kurmayın.. Direk geldiği akşam.... Dosdoğru olayı,hissettiklerinizi anlatın.
canım buralarda hep böyle konular okuyup çok üzülüyorum. Ama ilkdefa nedense sana ''eşinle düzgünce konuş, o arkadaşına erkeklik yapıyormuş gibi görünsün diye attı öyle şeyler'' demek geçti. Neden bilmiyorum. yani belkide biliyorum ama anlatamayacağım. Umarım haklıyımdır. Böyle birşey yaptıysa bile cok ayıp ama bazen psikolojiyi anlamak gerek... Genelde totoplumda eşiniz gibi çok romantik tavırlı erkekler arkadaşları arasında dışlanıcı tavırlar yaşadıkları için böyle şeyler atarlar.... inanıyorum ki eşiniz de bu tür bir atmasyon yaptı... Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama geldiğinde direk konuşun öle yakalamak için falan planlar kurmayın.. Direk geldiği akşam.... Dosdoğru olayı,hissettiklerinizi anlatın.
dogru soyluyor arkadas bak sakın o gelene kadar ona bırsey bellı etme arkadasın dedıgı gıbı yalanları hazırlar gelır ama o geldıgınde al karsına konus hakkınızda haırlısı olsun canım
evlenmekte çok erken davranmışsın be güzelim.2 aylık evlilik sizin bal aylarınız olması gerekirken sana acı yaşatıyor.ama sende nerden bileceksin ki evlilik bir milli piyango tanıyamazsın insanı. Allah inşallah onu o yollardan döndürür buna sebep olan ortam hazırlayan arkadaşları varya Allah onların iki yakasını bir araya getirmeZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?