• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

kircicegi2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
16
0
36
Diğer
Ben Iki ay önce evlendim. Esimle 3 senelik bir flört dönemi yasadik. Herzaman cok iyi anlasdik esimle, kücük tartismalar olsada bazen biz hep cok uyumlu bir cift olduk. Bana birisi sorsa Esine güveniyormusun diye ben herzaman evet dünyada en cok güvendigim insanlardan biri derdim onun sadece benim esim degil sirdasim hayat arkadasim ve en iyi dostum oldugunu savunur ve gercektende öyle oldugunu sanardim. Eve geldigimde romantik mektuplar,güller, hediyeler bir kac saat görüsmesek bile evde görüsdügümüzde bana sarilip beni nekadar özledigini söylemesi. Yani gercekten cok ama cok mutluydum onunla. Esim dört gün önce Is seyahatine cikti ve bu Cumartesi geri döncek. Ordaykende herzamanki ilgisi devam ediyor. Aralarda ariyor aksamlari günün nasil gectigini anlatiyor bende hatta diyorum is arkadaslarin cikarsa orda gezmeye felan sakin cekinme sende cik gez onlarla diyorum ona. Kiskanc biri degilim aslinda cünkü ona cok güveniyorum hm güveniyordum daha dogrusu. Neyse asil konum ve size danismak istedigim hadise su.

Dün aksam internette dolasirken Esimin Msn`ine girdim ve acar acmaz hani msnde yazismadan sonra cikarsin ve karsi taraf birsey daha yazar ve birdahaki acilmada acilirya tüm sohbet aynen öyle oldu iste. Gittigi sehirde yasayan bir arkadasi var onla chatlasmis esim dün aksam. Yazisdiklarin bir kismini aktariyim.
Esim:Kacamak yapayim diyorum
Arkd:Nasil yani club mu manitami
Esim:Tabi ki manita
Arkd:Ortam lazim
Esim:Her türlü ortami yapariz günlük takilcaz
biraz dahasi var ama bukadardanda hersey ortada sanirim. Dün bunlari okudugumda tüm dünyam basima yikildi. Kac defa okudum anlatamam sabaha kadar agladim, agladim. Bugün Babamin dogumgünü aksama oraya gitcem nasil gizlicem nasil birsey belli etmicem bilemiyorum tüm dünyam yikildi cok kötüyüm. Arkadaslara birsey diyemiyorum beynimden binbirtürlü düsünce geciyor. Önce aklimi toparlamam lazim utaniyorum birsey yapmadim aamacok utaniyorum. Sancini yarani acini icinde tutmak paylasamamak ne kötü birseymis Allahim. Esimle bu chatlesmeyi okudukdan sonra iki defa konusdum o aradi birincisinde hic birseyolmamis gibi konusabilmeyi basardik ama bugün aradiginda anladi tuaf oldugumu bende sadece arkadasin esi aldatmis onu ona kizdim üzüldüm nasil yapabilir böyle birsey dedim ama ben sana cok güveniyorum dedim. Oda evet bende öyle iste beni cok sevdigini asla kirmayacagini biricigi oldugumu felan filan söyledi iste. Geldiginde yüzünü görmek istiyorum benim bildigimi ögrendiginde onun icin simdilik susuyorum. Dogrumu yapiyorum yanlismibilmiyorum.Ne yapcam bilmiyorum.Ailemebirseydiyemiyorum cok üzülürler.Cok ama cokkötüyüm kimseyebirsey diyemiyorum. Dünden beri kendimi yiyorum icim parcalaniyor ve birazdan babacigima yalan gülücüklerle karsilamam lazim.
Neyi nasil yapmaliyim.Tek danisacagim kisiler sizsiniz lütfen yalniz birakmayin.

Ben Iki ay önce evlendim. Esimle 3 senelik bir flört dönemi yasadik. Herzaman cok iyi anlasdik esimle, kücük tartismalar olsada bazen biz hep cok uyumlu bir cift olduk. Bana birisi sorsa Esine güveniyormusun diye ben herzaman evet dünyada en cok güvendigim insanlardan biri derdim onun sadece benim esim degil sirdasim hayat arkadasim ve en iyi dostum oldugunu savunur ve gercektende öyle oldugunu sanardim. Eve geldigimde romantik mektuplar,güller, hediyeler bir kac saat görüsmesek bile evde görüsdügümüzde bana sarilip beni nekadar özledigini söylemesi. Yani gercekten cok ama cok mutluydum onunla. Esim dört gün önce Is seyahatine cikti ve bu Cumartesi geri döncek. Ordaykende herzamanki ilgisi devam ediyor. Aralarda ariyor aksamlari günün nasil gectigini anlatiyor bende hatta diyorum is arkadaslarin cikarsa orda gezmeye felan sakin cekinme sende cik gez onlarla diyorum ona. Kiskanc biri degilim aslinda cünkü ona cok güveniyorum hm güveniyordum daha dogrusu. Neyse asil konum ve size danismak istedigim hadise su.

Dün aksam internette dolasirken Esimin Msn`ine girdim ve acar acmaz hani msnde yazismadan sonra cikarsin ve karsi taraf birsey daha yazar ve birdahaki acilmada acilirya tüm sohbet aynen öyle oldu iste. Gittigi sehirde yasayan bir arkadasi var onla chatlasmis esim dün aksam. Yazisdiklarin bir kismini aktariyim.
Esim:Kacamak yapayim diyorum
Arkd:Nasil yani club mu manitami
Esim:Tabi ki manita
Arkd:Ortam lazim
Esim:Her türlü ortami yapariz günlük takilcaz
biraz dahasi var ama bukadardanda hersey ortada sanirim. Dün bunlari okudugumda tüm dünyam basima yikildi. Kac defa okudum anlatamam sabaha kadar agladim, agladim. Bugün Babamin dogumgünü aksama oraya gitcem nasil gizlicem nasil birsey belli etmicem bilemiyorum tüm dünyam yikildi cok kötüyüm. Arkadaslara birsey diyemiyorum beynimden binbirtürlü düsünce geciyor. Önce aklimi toparlamam lazim utaniyorum birsey yapmadim aamacok utaniyorum. Sancini yarani acini icinde tutmak paylasamamak ne kötü birseymis Allahim. Esimle bu chatlesmeyi okudukdan sonra iki defa konusdum o aradi birincisinde hic birseyolmamis gibi konusabilmeyi basardik ama bugün aradiginda anladi tuaf oldugumu bende sadece arkadasin esi aldatmis onu ona kizdim üzüldüm nasil yapabilir böyle birsey dedim ama ben sana cok güveniyorum dedim. Oda evet bende öyle iste beni cok sevdigini asla kirmayacagini biricigi oldugumu felan filan söyledi iste. Geldiginde yüzünü görmek istiyorum benim bildigimi ögrendiginde onun icin simdilik susuyorum. Dogrumu yapiyorum yanlismibilmiyorum.Ne yapcam bilmiyorum.Ailemebirseydiyemiyorum cok üzülürler.Cok ama cokkötüyüm kimseyebirsey diyemiyorum. Dünden beri kendimi yiyorum icim parcalaniyor ve birazdan babacigima yalan gülücüklerle karsilamam lazim.
Neyi nasil yapmaliyim.Tek danisacagim kisiler sizsiniz lütfen yalniz birakmayin.

Hala ümidin var gibi... Bırakıp gitmek zordur tajmın edebılıyorum ama... Ne beklıyorsun hala anlamış değilim.. İki aylık gelinsin ve senı aldatıyor bundan sonra seneler nasıl gecer sence duzelır mi hiç sanmıyorum... Belki diyorum cok ıyı yonden bakarak arkadasına hava atmıstır ne bılıyım erkekler sever boye manıtalı ortamları ama soyledıgı arkadası evlı oldugunu bılmıyormuydu... Son olarak msn sohbet nasıl olduda esının yazdıkları cıktı benım bıldıgım cevrımdısı olununca karsı taraf yazar sadece o cıkar esının gecmıs konusması cıkmaz ona sasırdım bıraz

Arkadaşım, çok somut bir öneri veya teselli veremeyiz belki, ama gene de birilerine anlatıp az da olsa rahatlamış oldun buraya yazarak..
Bence de tut kendini ve eşin dönünce aç bu konuyu.
Şimdi söylesen, seyahat boyunca sana güzel bahaneler ve yalanlar hazırlayacak çünkü. Ona bu fırsatı verme.

Ailene veya onun ailesine de anlatma, bir şekilde aranızda hallederseniz eğer, 3.şahısların bilmesi ilişkinizi daima olumsuz etkiler ve asla unutamazsınız.

canım buralarda hep böyle konular okuyup çok üzülüyorum. Ama ilkdefa nedense sana ''eşinle düzgünce konuş, o arkadaşına erkeklik yapıyormuş gibi görünsün diye attı öyle şeyler'' demek geçti. Neden bilmiyorum. yani belkide biliyorum ama anlatamayacağım. Umarım haklıyımdır. Böyle birşey yaptıysa bile cok ayıp ama bazen psikolojiyi anlamak gerek... Genelde totoplumda eşiniz gibi çok romantik tavırlı erkekler arkadaşları arasında dışlanıcı tavırlar yaşadıkları için böyle şeyler atarlar.... inanıyorum ki eşiniz de bu tür bir atmasyon yaptı... Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama geldiğinde direk konuşun öle yakalamak için falan planlar kurmayın.. Direk geldiği akşam.... Dosdoğru olayı,hissettiklerinizi anlatın.

Madem gözün hep çöplükte kalacaktı ne diye evlendin be adam!
Manitadan manitaya uçsaydın..
Sabırlı ve güçlü ol güzelim
Gelincede çarp suratına.
Onunla yüzleşmeden ailenede anlatma!
Affetmeyi tercih edersen.Ailenin bilmesi bunu zorlaştıracaktır.

dogru soyluyor arkadas bak sakın o gelene kadar ona bırsey bellı etme arkadasın dedıgı gıbı yalanları hazırlar gelır ama o geldıgınde al karsına konus hakkınızda haırlısı olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Msn hotmail sohbetinde cikiyor konusmalar o benden önce acmadigi icin ben gördüm yazismalari.
Ben herzaman aldatmayi kaldiramam hemen ayrilirim diyen bir insandim. Zaten artik onlan yasayabilecegimi bir yatagi paylasacagimi hic sanmiyorum. Ama anliyamiyorum neden? Iki aylik evliyiz yüzüle bakilmicak bir insan degilim Asikdik senelerce, nasil bir mutlulukla evimizi dösedik nekadar mutluyduk neden bunu yapti iki ay icinde anlamiyorumm cok kötüyüm dün aksam iftarda bir ttabak corba ictim onlan ayaktayim ne aclik ne uyku hissediyorum. Icimde tutup yalandan gülmek mecburiyetindeyim gözlerim sis nasil ailemin yüzüne gülcem. Yakinda Esim yine arar nasil konusabilcem birsey olmamis gibi.

canım buralarda hep böyle konular okuyup çok üzülüyorum. Ama ilkdefa nedense sana ''eşinle düzgünce konuş, o arkadaşına erkeklik yapıyormuş gibi görünsün diye attı öyle şeyler'' demek geçti. Neden bilmiyorum. yani belkide biliyorum ama anlatamayacağım. Umarım haklıyımdır. Böyle birşey yaptıysa bile cok ayıp ama bazen psikolojiyi anlamak gerek... Genelde totoplumda eşiniz gibi çok romantik tavırlı erkekler arkadaşları arasında dışlanıcı tavırlar yaşadıkları için böyle şeyler atarlar.... inanıyorum ki eşiniz de bu tür bir atmasyon yaptı... Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama geldiğinde direk konuşun öle yakalamak için falan planlar kurmayın.. Direk geldiği akşam.... Dosdoğru olayı,hissettiklerinizi anlatın.

Büyük ihtimalle böyle savunur kendini zaten, hava attım falan der..
O halde hazırlıklı olman lazım senin..
Belki de en doğrusu hesap sormadan ve bildiğini belli etmeden eşini takip etmen. msn yazışmalarını veya iş seyahatlerinde yaptıklarınıi hafta sonu veya geceleri bazen seni almadan dışarı çıkar mı eşin veya mesaileri olur mu bazen?

en iyisi önlem alma fırsatı vermeden onu izlemek, eğer sabredebilirsen.

ay bence de arkadasına hawa atmış aklınca :63::63::63::63: guya ben erkekimmmm :27::27::27:diyo hiç umurunda olmasın :63::63::63:bellı etme:41::41::41: ama takıpte kal :41::41:bıraz derımmmmmmm bıldıgını anlarsa daha cok yapar:43::43: nasıl olsa karım da bılıyo dıye :20::20::20:sen caktırma ama:20::20: arkadasım aldatmıs ben olsam affetmem:47::47::47::47: felan deeeeeeeeeeeee

evet bazaen erkekler bırbırlerıne hava atmak ıcınde bu tur konusabılırler sen yınede ıyı tarafaından bak canım

Ne yazikki arkadasina hava atmak istedigini sanmiyorum zaten öyle degil. Arkadasi ona ben takilmiyorum artik kizarkadasim var dedi. Esimin evli oldugunu biliyor o arkadasi zaten ben oo arkadasini tanimiyorum baska sehirden oldugu icin. Zaten bu konusma gecmeden arkadasi hayirli olsun evlendin dedi. Esimde iste kacamak yapmak istiyorum dedi. Offf neden böyle oluyor baze erkekler bin yil düsünsem aklima gelmezdi cok güveniyordum.Telefonunu olsun sifrelerini olsun hic birsey gizlemezdi. Kisitlamazdik birbirimizi herseyden önce dostduk beraber gülüp beraber aglardik cok kirginim.Arkadaslar gercekten tek paylasabildigim kisiler sizsiniz kimseye birsey diyemiyorum.

atmasyon konuşma yapmış olsa o arkadaşıyla oraya gittiğinde arkadaşı ortam ayarladığında ne diyecek ki kıvıracak mı ben öylesine söylemiştim diye, erkeklikte sözden dönmek olur mu sonuna kadar götürür yine olayı o zaman. korkunç bir durum bu ama ben kendi yerime koyup düşünürsem gittiği yere gider güzel bir süpriz yapardım ne de olsa yeni evli olarak eşimden uzak kalmak istemedim bahanem var ayrıca tavırlarında bir tedirginlik olur mu görürdüm

dogru soyluyor arkadas bak sakın o gelene kadar ona bırsey bellı etme arkadasın dedıgı gıbı yalanları hazırlar gelır ama o geldıgınde al karsına konus hakkınızda haırlısı olsun canım

Ne olursa olsun minareyi çalan kılıfını hazırlar..
Yani yüzyüze söyleyince yalan bulma zamanını daraltmış olur, ama gene de erkekciğimiz bir yalan bulacaktır.
Konu sahibemiz asla emin olamayacak ve tüm hanımlar gibi hayra yormaya çalışacak, gerekirse kendinde hata arayacak ve neticede yuvasını koruyacaktır. Bu devran böyle gelmiş, böyle gider.

Bu arada daha 2 aylık evli olmanız mühim değil arkadaşım,
Eşinizin muhtemelen yaşam tarzı buydu, yani arada onun tabiri ile "manita" işlerine giriyordu.
Evlenmesi de buna mani olmadı belki, malum bu tür erkekler için skorsuz geçen her saniye kayıp.

Küçük de olsa arkadaşına hava atma ihtimali yok değil.
Ama öyle bile olsa masum bir tavır değil bu.
Nasıl arkadaşları var ki, birbirlerine zina ile hava atıyorlar?
Demek arkadaş çevresinde bu bir övünç kaynağı.. Ve malesef erkekler kolay gaza geliyor.

evlenmekte çok erken davranmışsın be güzelim.2 aylık evlilik sizin bal aylarınız olması gerekirken sana acı yaşatıyor.ama sende nerden bileceksin ki evlilik bir milli piyango tanıyamazsın insanı. Allah inşallah onu o yollardan döndürür buna sebep olan ortam hazırlayan arkadaşları varya Allah onların iki yakasını bir araya getirmeZ.

evlenmekte çok erken davranmışsın be güzelim.2 aylık evlilik sizin bal aylarınız olması gerekirken sana acı yaşatıyor.ama sende nerden bileceksin ki evlilik bir milli piyango tanıyamazsın insanı. Allah inşallah onu o yollardan döndürür buna sebep olan ortam hazırlayan arkadaşları varya Allah onların iki yakasını bir araya getirmeZ.

ben sana katılmıyorum arkadaşım 10 yıl sonra da ewlense erkegın mayasında warsa yapar pis nefisli yaratıklar :63::63::63::63:o ortam hazırlayan da ortama gıden de ordan cıkamaz inşşşşşşşşşşş :47::47::47::47:

Esime okadar cok güveniyordumki anlatamam. Ben ona kendim gez eglen diyen bir insandim hic birazcik süphem yoktu icimde. Kendimi toparliyamiyorum. Nasil bir insanmis nasil görememisim diiyorum. Bu Ramazan günü yarin Bayram cocuk gibi Bayram icin sevinirken okadar mutluyken cok agir geldi. Hic bir yalnisim namussuslugum olmadi bugüne kadar.Insanlari severim ne bir dedikodu eder ne insanlari hor görürüm herzaman empati kurmaya insanlari anlamaya dertlerinde yanlarinda olmaya calisirim.Ya simdi cok yalnizim güa okadar arkadasim dostum var ama kimseye acamiyorum. Neden erkekler buna ihtiyac duyar anlamiyorum daha okadar tazeydiki evliligimiz.

sanırım bende sana suprız yaptım gıbılerınden bı bahaneyle yanına gıderdım zaten bayram tatil bı keredeaha balayı yaparız dıye dusundum aklımdan cıkmadın senı ozledım vs dıye gıderdım buldungu yere hemde gece orda olmak uzere yola cıkardım bı nevıde baskın olurdu bu benım yapıcagım bısey tabı karar senın

Baskin yapma gibi bir sansim zaten yok ben calisiyorum aksama kadar tüm hafta. Ve zaten o arkadasiyla cikarsa ben o ortami bulamam ve ben gittigimde yapmaz ssadece bu olur. Ama hadi diyelim ortam yapmadi ne farkeder sonnucda yapmaya niyetliydi.

allahın sevdıgı kuluymussunuz kı karsınıza cıkarmıs belkıde bır omur boyu esınıze guvenınız tam olucaktı gormeseydınız erkekler ıyı oyuncudur cunku hakkınızda hayırlısı olsun 3aylık evlısınız hayallerınız yıkılmıstır ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SU ERKEK MILLETINI ANLAMAK MUMKUN DEGIL DAHA 3 AYLIK EVLISIN SEVIYOSUN SEVILIYOSUN DAHA NEB.K YEMEGE KARSI CINSI DUSUNURLER KI ALLAHTAN BELANI MI ARIYOSUN BE ADAM?:47::47::47::47::47:ALLAH BOYLE ADI ASSALIKM ADAMLARIN BELASINI VERSIN

Back