Hanimlar artik bayagi bunaldim iki arada kalmaktan. Esimle 19 senelik evliliyiz 2 kizimiz var bu zamana kadar ciddi bir problem yasamadik ALLAHIMA sükürler olsun... ama esimin türkiyedeki ailesine asiri düskünlügü bazen problem oluyordu (ailesinden herhangi biri maddi bir sorun yasasa hemen onlara yardimci oluyordu.
ilk zamanlar birsey demedim aman problem olmasin onlarin isi görülsün tabiki birazda saflik var sonra tabi ses cikartmaya basladim sonra farkina vardim benden gizli yollamaya baslamis tabi ozaman ciddi sorunlar cikti....neyseki esimde anladini sonunda kardeslerin bazi yaptiklari haksizligi. Bundan 4 sene önce Türkiyede ev yaptirmaya basladik yaninda hic kimse yoktu kardeslerinden hic biri maddi yönden hic yardim etmediler ama bizim zamaninda onlara göndermis oldumuz paralar uctu...
Asil üzüntüm Esimin annesi ve babasi ben onlarin 19 senelik gelinleriyim buzamana kadar hep yanlarinda oldum her yönden maddi ve manevi daha benden haric 4 gelinleri var hic kimse umursamazdi aramazdi ben hergün onlari arardim hal hatir sorardim. izine gittim zaman bir bavul hediye izin dönüsü para hasliklari. (diyeceksiniz yapman lazim bunlar onlar seninde annen babam tabiki yapmam lazim ama hersey karsilikli....)
Bundan 3 sene önce annemi kaybettim gercekten cok ama cok zor bir dönem gecirdim ama esimin ailesinden hic kimse benim yanimda olmadi ne aradilar ne sordular...günlerce depresyondan yorgan dösek yattim ama aramadilar...tabiki arada baska olaylar oldu....tamam esim yanimda oldu ama onlardanda bekledim...simdi aramizda biraz mesafe var bende artik onlari aramiyorum sormuyorum tabiki esim ciddi rahatsizlik duyuyor o onlarla konusuyor ben iceri gidiyorum...aslinda bende rahatsiz oluyorum sonucta bende insanim ama onlari bir türlü afedemiyorum cok kirildim....
aslinda problem biraz eskiye dayali, ben esimle akraba oluyorum, kayinvaldemle babaannem elti oluyorlar hic birbirlerini hic sevmemisler aslinda onun icin beni pek istememis..ogluna yayladan bir kiz alcakmis cok is yapan tabiki
bende yurtdisinda oldugum icin ve kesinlikle oraya ayak uydurmam zor oldugu icin esim buraya geldi...
Simdiki asil üzüntüm 2 senedir babamlada kötüler....Annem vefat edince babam 6 ay sonra evlendi babama gicik oldular tamam ilk basta bende cok üzüldüm elden birsey gelmiyor...babam suanda türkiyede yasiyor evlerimiz yanyana sürekli bir gereksiz bir olay... en sacma bir olay gecenlerde babam arabasini kayinvaldemlerin evinin ( bizim yaptirdimiz evde kaliyorlar onlar bize arsa verdi onlara 1. kati verdik bizde 2. katta yerlesecegiz INSALLAH) önüne park etmis.. kayinvaldem oralari yikmis baska ver yok mu niye buraya park ettin ??!!! Tabiki babamda cok icerlemis benim kizimin hic mi hakki yok evi benim kizim yaptiriyor borc ödüyor sefasini onlar sürüyor birde rezillik cikartiyorlar....bunu bana babam söylemedi babaannem söyledi oda sundan söyledi oda onlara sinirlenmis..gecen gün babaannem Rahmetli annem icin mevlüd okutmus..kayinvaldem gelmemis hatta babannem birzat kendi cagirmis gelmemis....ya o mevlüd benim annem icin okunuyor güya rahmetli annemi cok severdi niye gitmedi ama haksizmiyim beni sevse annemi sevse giderdi. bu aksam kayinpederin biraz rahatsiz oldunu ögrendik esim tabiki aradi..telefonu bana isaret etti sende konus diye tabi bende kafami salladim tabiki darildi bana.. simdi onunla konussam kayinvaldemlede konusmam lazim okadar terbiyesizlik yap sonra konus yapamadim... Onun icin size danisiyorum esimide kirmak istemiyorum ama onlar beni kiriyorlar adaletsizlik deyilmi bu onlar beni kirsin ama ben onlara saygi göstermem lazim..ben hastayim kimsenin umrunda deyil kayinpeder hasta olunca akar sular durulcak..yoksa hanimlar benmi haksiz oluyorum benmi yanlis yapiyorum... canim annem yanimda olsa bana yol gösterirdi simdi yanimda yok tek basima kaldim
isin icinden cikamiyorum---