- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İşte terspistler bile bu yüzden iki tarafı dinliyor . Konu sahibi ve yenge neler yaşadı bilemeyiz .oyle tabi iyi anlassalar bile bazen insan yalniz kalmak istiyor bu konu sahibi annesi icinde gecerli gelin icinde gecerli ayni evde oturmasaymis diyenlerde var ama bilemiyoruzki ayni eve nasil gectiler konu sahibi yukarda bos daire var yatmaya oraya cikiyoruz dedi ee belkide sonradan onlar abilerin daireye yerlesti gelinde mani olamadi bunuda bilemeyiz her turlusude yanlis zaten
Yani bana kalsa milletin ne dediği umrumda olmaz kedndi doğrularımla hareket ederim ama annemle düşünce yapımız çok farklıyanlis anlamayinda milletten size ne ayni evin icinde birbirinizi yiyince yuzyuze bakamayacak duruma gelince o millet aferim mi diyor tabi hersey gelinin ustundeyse yemegi temizligi o ayri belki ondan ayrilmak istemiyorsunuzdur
iste konu sahibide hakli olabilir gercekten yenge kotu kalpli bir insandir kendisi sikayetci zaten ozaman annesini ikna edecek olanda o gecicek bos eve diyecek annesine anne boyle mutsuzuz ayiriyorum evimizi kendi evimizde kendimiz temizleyelim kendimiz pisirip yiyelim bende aksamlari geldigim zaman yemekleri yaparim hafta sonlari isini gorurum ona gerek yok diyecek ikna edecek gelinden bosanmiyorlar yaaİşte terspistler bile bu yüzden iki tarafı dinliyor . Konu sahibi ve yenge neler yaşadı bilemeyiz .
Benim bir kabahatım var mı peki
Göremediğim bişey varsa söyleyin lütfen
Ayrı ev kurma imkani da vermiyormus kvalide millet ne der diye . Bir evde 5 kişi rahat rahat pijamayla bile gezemezsin temizlik yapmayayım desen laf gelir ki yük gelindeyimis zaten . Bence herkesin biraz da işine geliyor olan yengeye oluyor. Abi olaya müdahale edecek ya da görümce annesiyel konuşacak abiyle yemgeyi boş eve gönderip yemek olayını da ayıracaklar tatlı tatlı birkaç günde bir toplanacaklar.burada yenge suçlu yazmak kolay. peki onun için aynı evde kayınvalide, kayınpeder ve görümce ile yaşamak kolay mı ?
ona sorsak eminim o da bir sürü şey anlatır, kendisine nasıl davranıldığı ile ilgili.
olaydaki tek suçlu abiniz. evlenmiş ama ev kurmayı becerememiş.
bakin sizde hosnut degilsiniz aksamlari evinize kosa kosa gitmek varken neden ayaklariniz geri geri gitsin zaten yatmaya yukaridaysaniz gunduzleride yine yukarida kalacaksiniz evi ayiripta sehir yada ulke degistirmeyeceksiniz annenize soyleyeceginiz sey anne bir daha mi kavga edelim mesela bu korona bitince alin annenizi cikarin disari bi cay kahve esliginde konusunYani bana kalsa milletin ne dediği umrumda olmaz kedndi doğrularımla hareket ederim ama annemle düşünce yapımız çok farklı
Ayrı ev kurma imkani da vermiyormus kvalide millet ne der diye . Bir evde 5 kişi rahat rahat pijamayla bile gezemezsin temizlik yapmayayım desen laf gelir ki yük gelindeyimis zaten . Bence herkesin biraz da işine geliyor olan yengeye oluyor. Abi olaya müdahale edecek ya da görümce annesiyel konuşacak abiyle yemgeyi boş eve gönderip yemek olayını da ayıracaklar tatlı tatlı birkaç günde bir toplanacaklar.
Gelin kabul etmiş aynı ev olduğunu diyelim. Tüm yükün onda olacağını bu kadar kestirebilir miydi. Yoksa genç görümce de var beraber yapar gideriz mi demiştir bilemeyiz ki . Çalışıyorum genelde tüm yük onda diyor . Annesi ne güne duruyor . Düzeltmeye dair bir çabaları da yok naktin olmuyor mis gibi boş daire varmış ya onlar çıksın ya abisini cikartsinlar. Yemeklerini de bı zahmet kendileri yapsınlar . Yukarda yazmışlar boş daireye çıkınca bile asagidsn yemeklerini aldığını . Yengenin elinden yiyorsun yine
Yok annem istemiyorAnnenizi Ikna edin, böyle iki tarafta daha mutlu olcağina, Ve Edepli olduktan sonra kimsenin laf etmiceğine ikna edin.
Ve Onlarinda özel hayata ihtiyaclari olduğunu Anlatin
Dedim ya annemle biz ayrı eve cıksak 3 maaş girecek eveAbiniz artık sütten kesildiyse, annenizle her an birlikte durmak zorunda olmamalı.
Yengenin de bu duruma bayıldığını sanmıyorum.
He valla evlensem de şu saçmalıklardan kurtulsamSizde Sağolun.
Zor durum Siz Dişarda, Gelin Evde Yoruluyor.
Allah Yardimciniz Olsun
Konu sahibi ve ailesi epey uyanık :)
Mutfağı yapılı daireyi geline verdiler ki, kadının özel alanı asla olamasın. Sabah uyanıp kahvaltıya diye insinler yatana kadar orada... sorsan da ev verdik geline/oğlana derler.
Hizmetçi aldık dese daha doğru... o eve arkadaşlarını davet edebilir mi? Ailesi gelse yatıya kalabilir mi?
kaç kişi aynı evde, bütün gün, o ev kullanılıyor, o evi, tuvaleti arkalarından gelin temizliyor, hanım kızımız da akşam işten gelip yemeğini yiyip iki tabağın ucundan tutunca zannediyor ki yardım ediyorum daha ne.
Şimdi eve gelip yemek yapması gerekecek, kendi başının çaresine bakması gerekecek, akşam kahvesini yapan olmayacak, abimler bana bakmıyor diye ağlayacak şımarıklıkta olacak, bir de üzerine burada tuuuu abine, nasıl sana bunu yapar, orası babanın evi terbiyesizler diyeceğiz, o da kendini haklı zannedecek.
Hayat çok garip :)
Sırf siz dediniz diye bin küsür yorumlu konumuza baktım da şu yorum beni benden aldı :)Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz
Annem yanaşmıyor ayrı yaşamayaSizin kabahatiniz yok,ayri yadayin kafanizi dinleyin
Abiniz kesin bir de 30 yaş üstüdür ve hala dul kadının maaşına çökme peşinde pes! Yengeden ziyade herkesi mutsuz eden abiniz. Yenge de bence maaile birlikte yaşamaktan sinir stres sahibi olmuş kadıncağız.Dedim ya annemle biz ayrı eve cıksak 3 maaş girecek eve
Abimlere 1
O yuzden işlerine gelmiyor
Aynen öyle ama kin tutamıyorum abime kan bağından zaarasıl suçlu bence hala abiniz. eşini susturamamış mı zamanında sizin için, onun da işine gelmiş dolmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?