merhaba arkadaşlar, hikayem baya karışık ama tecrübeli insanlardan fikir almadan da çözemiycem gibi. benim yaklaşık 6 ay süren ilişkim bikaç gün önce bitti. ama zaten çok sorunlu ve yıpratıcı bi ilişkiydi. ilk 3 ayımız sorunsuz gibi geçmiş bi dönem ayrılmış sonra tekrar barışmıştık. ne olduysa o arada oldu. okulda senenin başında tanıştığım bi arkadaşım bana beni çok sevdiğini ve okulun ilk günü gördüğünden beri böyle olduğunu söyledi, açıldı anlıycağınız. bende onu kırmamak adına olamaz demedim sadece uzun bi süre hayatımda birini istemediğimi belirttim hatta ben hala eski sevgilimi seviyorum unutamıyorumda dedim. ama o boşluk dönemimde bana o kdar yakın sıcak davrandı ve karşılık beklemeden yanımda oldu ki.. en yakın dostum haline dönüştü üstelik onla oturup eski sevgilimi konuşuyorduk.. derken aradan 1 ay geçti ve ben eski sevgilimle barıştım. ilişkimizdeki sorunlar patlak vermeye başladı bana yalanlar söyledi ki küçük yalanlar değildi. bende ona sürekli ters davranmaya hiç bi dediğine inanmamaya başladım ve en ufak tartışmamız bile ayrılalıma dönüyordu. bana beni çok sevdiğini söylüyordu ve yaptığı örneğin: sabahına össye giricek olmasına rağmen gece 3e kadar kapımda beklemesi vs. beni ona inandırdı. aramızdaki cinsel çekim de haddinden fazlaydı. kör topal ilerliyordu derken bi gün tartıştık ve ben tüm köprüleri attım hattımı değiştirdim vs. bana ulaşmaması için elimden geleni yaptım derken aradan iki gün geçmeden ona mail attım özledim diyerek.. bu süre içerisinde bana aşık olan arkadaşımla da görüşüyo ve ona eski sevgilimle aramdaki her şeyin bittiğini söylüyordum. onla da yakınlaşıyor gibiydik. eski sevgilimle mailleşmeye devam ettik buarada beni aldattığından şüphelendiğimi düşündüm bana facebook şifresini verdi ve gerekirse al hattım sende kalsın 1 ay dedi. bende facebook hesabına girdim ve biçok kıza mesaj attığını gördüm biçoğunu tanıyodum lise arkadaşı vs.di. hepsiyle de mesafeli konuşmuştu. ben yine de açtım ağzımı yumdum gözümü beni aldattığını söyledim ve kapadım. ertesi gece okul şenliklerine de bana aşık olan arkadaşımla gittim ve olan oldu alkolün etkisi vs. gecenin sonunda biz sarmaş dolaştık. sabahına da sevgi dolu sözlerle uyandım. eski sevgilimde durumu anlamış içine mi doğmuş nedir birsürü mesaj atmış sabah uyandığımda gördüm ve sadece hoşçakal diyebildim. bikaç gündür eski dostumla sevgiliyiz bana çok iyi ve sevecen davranıyor aslında bende ellerini tuttuğumda huzurluyum. ama nedense onu opmek ya da daha fazla yakın olmak içimden gelmiyor. eski sevgilimi düşlüyorum bazen ve çok utanıyorum. bugün dayanamadım ona mail attım. benden nefret ettiğini söyledi. şimdi napmalıyım bilmiyorum bi tarafta huzur diğer tarafta tutku.. eski sevgilime dönersem en yakın dostumdan da olmuş olucam. çok kararsızım.. zamanla ısınabilir ve yeni sevgilime de dokunmak isteyebilir miyim?