• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki ara bi dere

ebrumelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
66
0
86
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar, hikayem baya karışık ama tecrübeli insanlardan fikir almadan da çözemiycem gibi. benim yaklaşık 6 ay süren ilişkim bikaç gün önce bitti. ama zaten çok sorunlu ve yıpratıcı bi ilişkiydi. ilk 3 ayımız sorunsuz gibi geçmiş bi dönem ayrılmış sonra tekrar barışmıştık. ne olduysa o arada oldu. okulda senenin başında tanıştığım bi arkadaşım bana beni çok sevdiğini ve okulun ilk günü gördüğünden beri böyle olduğunu söyledi, açıldı anlıycağınız. bende onu kırmamak adına olamaz demedim sadece uzun bi süre hayatımda birini istemediğimi belirttim hatta ben hala eski sevgilimi seviyorum unutamıyorumda dedim. ama o boşluk dönemimde bana o kdar yakın sıcak davrandı ve karşılık beklemeden yanımda oldu ki.. en yakın dostum haline dönüştü üstelik onla oturup eski sevgilimi konuşuyorduk.. derken aradan 1 ay geçti ve ben eski sevgilimle barıştım. ilişkimizdeki sorunlar patlak vermeye başladı bana yalanlar söyledi ki küçük yalanlar değildi. bende ona sürekli ters davranmaya hiç bi dediğine inanmamaya başladım ve en ufak tartışmamız bile ayrılalıma dönüyordu. bana beni çok sevdiğini söylüyordu ve yaptığı örneğin: sabahına össye giricek olmasına rağmen gece 3e kadar kapımda beklemesi vs. beni ona inandırdı. aramızdaki cinsel çekim de haddinden fazlaydı. kör topal ilerliyordu derken bi gün tartıştık ve ben tüm köprüleri attım hattımı değiştirdim vs. bana ulaşmaması için elimden geleni yaptım derken aradan iki gün geçmeden ona mail attım özledim diyerek.. bu süre içerisinde bana aşık olan arkadaşımla da görüşüyo ve ona eski sevgilimle aramdaki her şeyin bittiğini söylüyordum. onla da yakınlaşıyor gibiydik. eski sevgilimle mailleşmeye devam ettik buarada beni aldattığından şüphelendiğimi düşündüm bana facebook şifresini verdi ve gerekirse al hattım sende kalsın 1 ay dedi. bende facebook hesabına girdim ve biçok kıza mesaj attığını gördüm biçoğunu tanıyodum lise arkadaşı vs.di. hepsiyle de mesafeli konuşmuştu. ben yine de açtım ağzımı yumdum gözümü beni aldattığını söyledim ve kapadım. ertesi gece okul şenliklerine de bana aşık olan arkadaşımla gittim ve olan oldu alkolün etkisi vs. gecenin sonunda biz sarmaş dolaştık. sabahına da sevgi dolu sözlerle uyandım. eski sevgilimde durumu anlamış içine mi doğmuş nedir birsürü mesaj atmış sabah uyandığımda gördüm ve sadece hoşçakal diyebildim. bikaç gündür eski dostumla sevgiliyiz bana çok iyi ve sevecen davranıyor aslında bende ellerini tuttuğumda huzurluyum. ama nedense onu opmek ya da daha fazla yakın olmak içimden gelmiyor. eski sevgilimi düşlüyorum bazen ve çok utanıyorum. bugün dayanamadım ona mail attım. benden nefret ettiğini söyledi. şimdi napmalıyım bilmiyorum bi tarafta huzur diğer tarafta tutku.. eski sevgilime dönersem en yakın dostumdan da olmuş olucam. çok kararsızım.. zamanla ısınabilir ve yeni sevgilime de dokunmak isteyebilir miyim?

bu ne yahu kafam karıştı son cümlede eski sevgilime dönersem en yakın dostumdan da olmuş olucam. çok kararsızım.. zamanla ısınabilir ve yeni sevgilime de dokunmak isteyebilir miyim?/B]dostunla beraber oluyosun ama eski sevgilini istiyosun sevgilini istiyosun ama dosttunda da vaz geçemiyosun
sen ne istediğini bilmiyosun yanlış üstünede yanlış yapmışsın ben işin içinden çıkadım

Sen hala eski sevgilini seviyorsun ama o senden nefret ettiğini söylemiş, geri dönsen de bu ilişkinin geleceği parlak değil birbirinizi yıpratmaya devam edersiniz. Diğerine gelince onun hala dostun olduğunu söylüyorsun ve sırf seni sevdiği için, ona karşı duygusal birşey hissetmemene rağmen birliktesin ki bu ilişkinden de hayır gelmez sana. Onunlayken eski sevgilini düşünmen de bir çeşit aldatmadır zaten...
Kendini boşlukta hissedip dostunla farklı bir ilişki boyutuna geçmişsiniz, sırf onu kaybetmemek adına onunla birlikte olman da doğru değil.Konuş onunla ve yanlış yaptığını anlat. Kendine düşünmek için zaman ayır, emin ol daha uygun bir ilişkiye ihtiyacın olduğuna karar vereceksin...

sen eski sevgilini seviyosun CADIARZU
dostun seni seviyo kafamçokkarıştı
eski sevgilin senden nefret ediyo:1ninca:
ama sen onu seviyosun :bbo:
dostuna dokunamiyosunsempatiksalakcinni
ama dostun sana dokunuyoakannehir
ben bi b.............. anlamadimfisfisfis

Son düzenleme:

eski sevgiliden sana bi cacık olmaz
ilişkide ilk 6 ay cicim ayları olur sizde başka aylar olu vermiş
zıt kutupların birbirini cekmesi gibi:hulya:

bence dostunlada mesafeni koru
yüreğinde biri varken ona bu denli yaklaşman ilerde bazı sorunları tetikliyebilir..
ve malum erkekler kavgada en sondaki sözü en önce söyleyebilen tipler:delphin:

bitmiş bir ilişkiyi düşünmenin anlamı yok. hayat devam ediyor giden gitmiştir. hayatta en önemli şey huzur bence. adı üzerinde eski sevgili... bence geçmişi unut ve hayatına devam etmeye bak. bizde eşimle çok iyi arkadaştık sırdaştık resmen. ama günler geçtikçe bir baktık aşık olmuşuz birbirimize analdığımızda ikimizde kendimizi çektik ya olmazsa ya en iyi dostumu kaybedersem korkusuyla. ama yapamadık 8 senedir beraberiz ve çok mutluyuz. hayatı yaşamaya bakın geçmiş geçmişte kalmıştır bunu asla unutma...

ıkisini de bırak bence, çünkü ikisini sevmediğini düşünüyorum.
Sadece seni çeken, sana cazip gelen taraflarından hoşlanıyorsun o kadar.
Sevgi böyle değil malum, insan sevdi mi eksiğiyle, hatasıyla sever...

sen eski sevgilini seviyosun CADIARZU
dostun seni seviyo kafamçokkarıştı
eski sevgilin senden nefret ediyo:1ninca:
ama sen onu seviyosun :bbo:
dostuna dokunamiyosunsempatiksalakcinni
ama dostun sana dokunuyoakannehir
ben bi b.............. anlamadimfisfisfis

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin güldürdün benikaydirigubbakcemile3

Şu gençlerin ilişkileri ne karışık böyle yaw ohaoldumsmile birini seviyor, diğerinin ilgisi ona hoş geliyor, ama öbüründen vazgeçemiyor, ne yapayım diyor? en güzeli hiç birisiyle görüşmemek kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar, hikayem baya karışık ama tecrübeli insanlardan fikir almadan da çözemiycem gibi. benim yaklaşık 6 ay süren ilişkim bikaç gün önce bitti. ama zaten çok sorunlu ve yıpratıcı bi ilişkiydi. ilk 3 ayımız sorunsuz gibi geçmiş bi dönem ayrılmış sonra tekrar barışmıştık. ne olduysa o arada oldu. okulda senenin başında tanıştığım bi arkadaşım bana beni çok sevdiğini ve okulun ilk günü gördüğünden beri böyle olduğunu söyledi, açıldı anlıycağınız. bende onu kırmamak adına olamaz demedim sadece uzun bi süre hayatımda birini istemediğimi belirttim hatta ben hala eski sevgilimi seviyorum unutamıyorumda dedim. ama o boşluk dönemimde bana o kdar yakın sıcak davrandı ve karşılık beklemeden yanımda oldu ki.. en yakın dostum haline dönüştü üstelik onla oturup eski sevgilimi konuşuyorduk.. derken aradan 1 ay geçti ve ben eski sevgilimle barıştım. ilişkimizdeki sorunlar patlak vermeye başladı bana yalanlar söyledi ki küçük yalanlar değildi. bende ona sürekli ters davranmaya hiç bi dediğine inanmamaya başladım ve en ufak tartışmamız bile ayrılalıma dönüyordu. bana beni çok sevdiğini söylüyordu ve yaptığı örneğin: sabahına össye giricek olmasına rağmen gece 3e kadar kapımda beklemesi vs. beni ona inandırdı. aramızdaki cinsel çekim de haddinden fazlaydı. kör topal ilerliyordu derken bi gün tartıştık ve ben tüm köprüleri attım hattımı değiştirdim vs. bana ulaşmaması için elimden geleni yaptım derken aradan iki gün geçmeden ona mail attım özledim diyerek.. bu süre içerisinde bana aşık olan arkadaşımla da görüşüyo ve ona eski sevgilimle aramdaki her şeyin bittiğini söylüyordum. onla da yakınlaşıyor gibiydik. eski sevgilimle mailleşmeye devam ettik buarada beni aldattığından şüphelendiğimi düşündüm bana facebook şifresini verdi ve gerekirse al hattım sende kalsın 1 ay dedi. bende facebook hesabına girdim ve biçok kıza mesaj attığını gördüm biçoğunu tanıyodum lise arkadaşı vs.di. hepsiyle de mesafeli konuşmuştu. ben yine de açtım ağzımı yumdum gözümü beni aldattığını söyledim ve kapadım. ertesi gece okul şenliklerine de bana aşık olan arkadaşımla gittim ve olan oldu alkolün etkisi vs. gecenin sonunda biz sarmaş dolaştık. sabahına da sevgi dolu sözlerle uyandım. eski sevgilimde durumu anlamış içine mi doğmuş nedir birsürü mesaj atmış sabah uyandığımda gördüm ve sadece hoşçakal diyebildim. bikaç gündür eski dostumla sevgiliyiz bana çok iyi ve sevecen davranıyor aslında bende ellerini tuttuğumda huzurluyum. ama nedense onu opmek ya da daha fazla yakın olmak içimden gelmiyor. eski sevgilimi düşlüyorum bazen ve çok utanıyorum. bugün dayanamadım ona mail attım. benden nefret ettiğini söyledi. şimdi napmalıyım bilmiyorum bi tarafta huzur diğer tarafta tutku.. eski sevgilime dönersem en yakın dostumdan da olmuş olucam. çok kararsızım.. zamanla ısınabilir ve yeni sevgilime de dokunmak isteyebilir miyim?

Valla görünen o ki pek de karşılıksız peşinizde dolanmıyormuş dostunuz (?)
Nasıl dostsa artık -tatlicadiarzu-

daha yazının başında bu dostluğun nereye varacağı o kadar belli ki...
iki arada çekim gücünüze dikkat edin derim aklinialirimsmile
tutkularınız ileride pişman olacağınız şeyler doğurmasın !!!

Son düzenleme:
yani eski sevgilini sadece cinsel cekimden dolayi istiyorsun.. dostunuda ki onunlada sevgili gibi bisey olmussunuz gibi..sirf senin yaninda olmasini istiyorsun ölemi?

eski sevgilinin senden nefret ettigini düsünmüyorum ama sen sonucta baska biriyle fazla samimi olmussun.. eski sevgiline onu özledigini yazdigin halde.

Zamaninda eski sevgilin kendi hayatinda senden baskasini olmadigini inandirmaya calismis..oysaki burda aldatan ki$i o degil Sendin..
Bu durumu hangi erkek kabullenirki..?

eskisini unut derim ben..dostunada biraz daha mesafeli ol bence yoksa bos aninda neler olur kim bilir

dost kavramının sizdeki anlamı, eski sevgiliyi unutturacak sonra da onun yerine geçecek kişi

galiba:jeyyar:

ne dost dost ne sevgili sevgili, ne hayat hayatdelikafadulden

illa da devam edeceğim eski dostum yeni sevgilimle diyorsan yeni bir dost bul. o dostla yakışlaşırken eski dostun yeni sevgiline ısınırsın,sonra da ona istediğin gibi dokunursunaklinialirimsmile

ha bu arada yeni dostunla ne yaşayacaksın zaman gösterirbuyrunnnnnnnnn

tarih tekerrür eder belkişakkıdı

eski sevgilini boşver artık... o ilişkiden bir hayır gelmez artık...
normal olan da bir ilişki bittiğinde önce yalnız kalıp biten ilişkide yapılan hataları görüp bunları tekrar yapmamak üzere ders alıp ; bir adım ileri gittikten sonra yeni bir ilişkiye başlamaktır...

şu an dostunun ilgisi senin kafanı karıştırmış... o yüzden ona bunun doğru olmadığını söyle ve onunla bir ilişkiye başlamadan önce düşünmek istediğini söyle... en azından yanlış bir ilişki yaşayıp dostunu kaybetme ihtimalin azalır...
hoş bence o sana dost gözüyle bakmamış hiç zaten de adı dost olsun...

Back