• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İkea Ektorp oturma grubu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
Arkadaşlar, ikeadan ektorp oturma grubunu çok beğendik, oldukça rahat. Ancak ikeadan daha önce hiç mobilya kullanmadım. Kalitesini biraz araştırayım dedim, beğenen de var, beğenmeyen de. Bu koltuklar çok rahat, oturunca yatasın geliyor, gömülüyosun:)

Başka markalarda bildiğiniz var mı böyle rahat, spor modeller? İkea hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar, ikeadan ektorp oturma grubunu çok beğendik, oldukça rahat. Ancak ikeadan daha önce hiç mobilya kullanmadım. Kalitesini biraz araştırayım dedim, beğenen de var, beğenmeyen de. Bu koltuklar çok rahat, oturunca yatasın geliyor, gömülüyosun:)

Başka markalarda bildiğiniz var mı böyle rahat, spor modeller? İkea hakkında ne düşünüyorsunuz?

ikea benımde aklımda nişanlımla o kadar yere baktık ama ikeadaki rahatlıgı hiç bir yerde bulamadık. alırsak ordan alacaz :40:

Bir tane blog arkadasım var o kullanıyor belki 3 yıl olmustur hiçbir sorun yasamadıgını söyledi ama montajını güvenilir kişilere yaptırman lazım

Back
X